Fredagen den 13:eJag tror på oturen! Idag när jag kom till jobbet och skulle ställa in min matlåda i kylskåpet tappar jag hela matlådan i golvet, jag kände mig som om man ser en film i slowmotion du vet. jag slänger mig fram för att försöka få tag i matlådan innan den trillar i golvet. Men lite tur i oturen var det för att matlådan höll sig stängd. Sen när jag står och kör Autotec Lidlock, vad gör jag? Jooo kör bandet utan att titta bakåt och kör då ner ett lock på golvet. Hmm sen dess har det varit lugnt. Jag förstår varför jag aldrig går på A brunnar, skulle säkert hända en katastrof om jag gjorde det. Har suttit fast i mitt minne sedan barnsben och kommer nog förföja mig livet ut. Men när jag kommit till åren får jag köra runtom med rullatorn.

Sen tror jag mina önskningar om Annika Lantz slagit in och någon hört min bön. Jag önskade ju förra fredagen att loppor skulle attackera hennes stämband. Jag lovar jag har inte utövat woodoo.. Men om det skulle hålla henne ifrån radiostationen på fredagar skulle jag göra ett tappert försök, var så säker. Nej idag var det en fröjd för öronen och slippa höra käften glappa, hon hade fått halsfluss. Ser hellre att Lantz i p4 byts ut mot
Trans i P4 Hade säkert gjort större suceé

Så äntligen fredag igen, käkat tunnbödsrulle geggade ihop lite isbergssallad, rödlök, vitlök, creme fraiche och tonfisk.  Helst hade jag velat ha godis och en påse ostbågar. Men det är ett minne blott tyvärr. Trist man är sugen på allt bara för man inte ska äta det. Ska väga mig om en vecka så bara banta på och se glad ut.


Kommentarer
Postat av: pompisen

Hurru, jag tycker inte att fredagen den 13:e alls verkar vara din oyursdag, snarare tvärtom! Jag, däremot, jag tappade saker i golvet hela dagen. Tror jag räknade till 10 gånger! For real! Måste ju ber på fredagen den 13:e, för det kan väl inte bero på att jag är släpphänt? ;)

2009-02-16 @ 15:56:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0