Kd politikern en riktig gris

Kd politikern i Hylte Tom Barkström har en ytterst liten hjärna och dålig insikt i en "vanlig människas liv"  Då han menar att alla ska ha råd med att skicka med matsäck en dag i veckan till skolan till utedagar. Han kanske inte har funderat på att det kanske finns dom som är ensamstående med flera barn och alla ska ha matsäck med sig.

Som svar till en mamma skriver han: Har du knapp ekonomi får du prioritera om dina utgifter och dra in på något annat. Sluta med godis, läsk, chips, veckotidningar, bil eller cigaretter eller vad du nu lägger dina pengar på.

Till en annan förälder skriver han: Du måste ha ett mycket ansträngande liv eftersom du inte orkar med att bre tre mackor och fixa en termos o´Boy."

Det bästa i detta fallet borde ju vara att man skickar hem alla Hyltes ungar till Tom Barkström när dom ska ha utedagar. Så kan han röra ihop oboy och bre ostmackor, det har väl den människan råd med. Sitter väl och knager på oxfilé på helgerna när han inte sitter på sin röv och kommer med spydiga kommentarer. Kan tänka mig att om man halverar hans lön så skulle varenda unge i Hylte få tillgång till matsäck i flera år framöver.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0