Hipp hurra, det är fredag idá

Denna veckan har jag lidit av kronisk trötthet..Helt sjukt trött hela veckan. Mornarna har varit hemska och man vill bara dra täcket över sig och somna om igen. Men gjort en vecka nu iaf skönt och komma igång efter den vad jag tycker extremt långa julledigheten. Men vem vet vad som händer framöver när det varslas hit och dit, Scania har ju inte öppnat än efter jul och hur det kommer se ut där framöver vet ju ingen, och Volvo bara varslar folk. Vi jobbar väl mest på lager just nu känns det som. Har faktiskt inte hänt så mycket denna veckan det har bara glidit på.


Nej nu måste jag bädda ner mina kalla fötter. Finns det någn som kan sticka mig ett par tjocka raggsockar så vore det tacksamt. Jag HATAR vintern, isen på bilrutan gör mej så in i bomben förbannad varje morgon. Okej om isen hade stannat utanför men den är ju även på insidan. Borde vara kommunens skyldighet att skrapa klart ens bilruta när man ska hem från jobbet :)


P.S Förresten finns det någon i detta avlånga land som vet vart Knorr:s mix till korvgryta med champinjoner tagit vägen? Finns ju absolut ingenstans...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0