Jag har två män i mitt liv men 1+1+1=3

Jag har ett dilemma som du kanske kan hjälpa mig med? Jag har två män i mitt liv som båda vill vinna mitt hjärta. På bilderna ser du hur dom förklarar sin kärlek med dikter och jag har inte fått en lugn stund sedan dom kom in i mitt liv. Hur jag än försöker få dom att förstå att dom måste ta en kölapp som alla andra, så verkar det inte som om dom inte förstår. Om jag mot förmodan skulle välja en av dom vem skulle jag då ta?


Kille nr 1


En föredetting som sjunger om sola i Karlstad och som lever på gamla meriter då han arbetade som ridå reperatör på dramaten. Bosatt i en omrenoverad kloak med tre våningar.


Kille nr 2


En slashas som söker brevvänner dagarna i enda och har ett förflutet som cykelpumps försäljare. Bosatt med tre minigrisar i en arbetsbod i barrskogen bakom krönet.


Snälla HJÄLP
Kommentarer
Postat av: Jonnie

Haha självklart måste du ju välja kille nr 1 han e ju snyggast

2009-01-05 @ 17:27:23
URL: http://jonnie.blogg.se/
Postat av: karl bertil jonsson

nr 1 är snygg, hur ser den andre ut hahahahahahaha

2009-01-05 @ 17:27:57
Postat av: Anita

Nr 1 helt klart förstår nr 2 bor med minigrisarna haha..Kul blogg :) ska snart fixa en egen

2009-01-05 @ 17:32:31
Postat av: Eva Lennartsson

inte för att vara elak mot någon men det är ganska självklart i mina ögon vem du borde välja, han till vänster så klart, den andra ser ju ut som en groda

2009-01-05 @ 17:33:24
Postat av: baileyz

Ok... då var du i samma sits som jag nudå typ.. har inga kläder för jag vill inte handla eftersom man inte hittar nått fint i min storlek, 46... men även om jag börjar nu o hålle motoivationen uppe så bleknar det efter ett tag, oftast eter 10 kg o jag blir omotiverad att fortsätta o gå upp.. så jag vet inte va jag ska göra fö att hålla mig motiverad all the way :OP men jag får ta d som d kommer :) du har inget tips?

2009-01-05 @ 17:45:03
URL: http://baileyz.blogg.se/
Postat av: baileyz

Okej. jag tror jag ska ta o köpa några kokböcker me dom, för egentligen e d ju bara o byta livsstil ju :O) Jag känner igen mig med chipspåsarna.. Min diet nu är inte speciellt nyttig så jag har ju mig själv att skylla.. men det är svårt att bryta ett mönster i början =) Tack iaf... o Lycka till i fortsättningen. Väldigt duktigt gjort!!!!! =)

2009-01-05 @ 17:55:04
URL: http://baileyz.blogg.se/
Postat av: Lona

ja men de är ju kul att veta att man kan gå ner så mkt i vikt, alltså jag vet att jag inte väger så mkt 68 kg , men har liksom gått upp 8 kg sen i sommaras, så nu vill jag verkligen gå ner till 60 iegn. men vet inte riktigt hur. men ska fan sluta äta godis ! :D

2009-01-05 @ 18:17:31
URL: http://lonatrogen.blogg.se/
Postat av: Michelle [My life, my story, my words]

Jag tycker nr 1! :D

2009-01-05 @ 19:23:47
URL: http://miiichellejohansson.blogg.se/
Postat av: Claudia

Jag tycker nr 1 verkar trevligare (beskrivning). Men som sagt, vi känner inte männen.

2009-01-05 @ 19:27:08
URL: http://claud.blogg.se/
Postat av: Linda-Pauline

Tackar :)

2009-01-05 @ 20:13:53
URL: http://lindapauline1.blogg.se/
Postat av: Dominant Kvinna

Jag väljer nummer 2 han ser lite het ut grrrr come to mama...

2009-01-05 @ 22:04:46
Postat av: Veronica igen

Jag tycker ingen. Man ska inte nöja sig. Är någon av dessa dina drömmars man? Om inte, sök vidare. Man är alltid värd det bästa!Ja det är näring som man blandar ut till en milkshake och dricker. Eller äter med sked om man vill blanda med yoggi. Sedan jag började med produkterna så kan jag inte vara en dag utan dem. Det är som att inte ge kroppen all bränsle den behöver. Så idag är life great :) Jasså blev det mkt under julhelgen? Eftersom jag kompletterar alla dagar så kan jag unna mig ibland utan att gå upp så jag klarade julen galant. Vore skönt om man blev frisk så man kunde börja träna igen bara. Det saknar jag :)Förutom näringen så kan man ju också gå ner i vikt. Som du såg på brorsan :)

2009-01-05 @ 22:14:05
URL: http://www.metrobloggen.se/veronicaaa
Postat av: Veronica igen

Du svarade: Jo det är lite likt nutrilett. Fast nutrilett är en diet du bara får äta i 3 veckor. Detta är näring, där man anpassar mängden protein efter var och ens behov. Därav håller man sig även mätt. Många jag jobbar med brukar bli "för mätta" och det är ett intressant fenomen, haha. Sedan äter man vanlig mat också, kombinerat. Medan nutrilett ska man äta x antal ggr/dag och inget mer. Shiiiiit typ. Mamma käkade nutrilett förut i något år. Det var otäckt, hon började tappa minnet och skit. Sen började hon med Herbalife hon också. 17 kilo bort :) Vad härligt att vara i värmen. Men haha, hur kan du fastna i stolen. Helt otroligt. Du får ta tag i promenaderna :) och att man inte har tid är bara löjligt. Man måste ta sig tid för att träna. Planera in det :) Jag tränar på luncherna på jobbet. Vi har gym i källaren. Asbra :) Men har varit sjuk nu så har inte ens varit på jobbet. Så jag hoppas på onsdag. Bör nog inte träna förrän tidigast torsdag iaf :S Aja det komemr det med :)

2009-01-05 @ 22:29:19
URL: http://www.metrobloggen.se/veronicaaa
Postat av: Veronica igen

Tusen tack för kommentaren ang badrummen. Älskar de rummen :) skönt att flytta in och allt är klart liksom. Så som man vill ha det också :)Det är klart att motivationen alltid måste finnas där. Säg till om du vill prova. Jag coachar dig gärna till ditt uppsatta mål, inga problem. Tjusningen är att jag "checkar" av alla jag jobbar med per telefon. Kollar att de når sitt mål & att de äter det som de ska och inte mer.. Det brukar vara bättre diciplin på dem då :) Vill du ha mer info så kan jag maila över en produktpresentation till dig. Bara säg till. Inga problem!! :)Nehe om man skulle göra sig lite te för halsen. Jäkla förkylning som satt sig på halsen :/

2009-01-05 @ 22:44:04
URL: http://www.metrobloggen.se/veronicaaa
Postat av: Frillo

Nummer 1 verkar bäst. Fast han lever på gamla meriter. Hitta någon som lever nu istället ;)

2009-01-05 @ 23:27:01
URL: http://frillo.wordpress.com/
Postat av: Frillo

sv: Börja någon kurs i något avancerat du är intresserad av. Då kommer du hitta någon som brinner för det och lever nu och skapar nya meriter varje dag =)

2009-01-05 @ 23:33:01
URL: http://frillo.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0