Öppet brev till BofastHur lång tid ska det ta innan ni åtgärdar fel i lägenhetenen igentligen?
 
Min torktumlare har varit sönder sedan långt innan jul. Efter att ha ringt ett par gånger och även gått ner till er personligen händer INGENTING Jag har tre barn som behöver kläder på kroppen. Nu är det ett stort berg av tvätt som inte kan tvättas eftersom jag inte får den torr. Jag kan knappt öppna tvättmaskins luckan för den täcks av all skittvätt. Kan man åka ner med tvätten till er och ni tar hand om den? Jag får hänga tvätt i hela lägenheten och det ser ut som om jag bor i en tvättstuga. Det blir fukt i hela lägenheten och man kan ju knappt andas här inne, ska det behöva vara så?
 
Vissa element är väldigt gamla och kan inte hålla en jämn värme, sätter man dom på 18 grader så blir det 45 grader. Stänger man dessutom till dörren så är man halvt döende på morgonen för det är som om man sovit i en bastu!
 
Sen läcker mitt kylskåp som ni lagat tidigare. Jag har en hel sjö med vatten både i kylskåpet och på golvet var och varannan dag. Är det meningen man ska fiska i pölen? Man blir ju förbannad när ni inte fixar era lägenheter som ni annars gärna tar betalt för. Jag betalar nästan 7000 i hyra för min lägenhet som börjar likna en rivningskåk. Det möglar dessutom i kylskåpet, och där ska jag förvara våran mat snart kan jag väl plocka svamp där inne. Man kan inte bara laga och laga ibland måste man byta ut saker och ting. Ugnen är kass och bakar ojämt och ibland blir det bara färg på ena sidan av bullarna.
 
Sen blev jag lovad nya tapeter i lilla rummet. Ni skulle komma efter någon månad. Jag är inne på mitt tredje år i denna lägenheten och än har jag inte sett några nya tapeter. Men man kanske ska ha de gamla 80 tals tapeterna trots att det är 2009? Jag vill ha mina fel åtgärdade jag kommer att kontakta länsstyrelsen och sätta in min hyra där.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Buss på dem!!!!

2009-03-02 @ 21:46:40
Postat av: Jane

Väntar med spänning på svaret

2009-03-03 @ 12:52:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0