Varför alla dessa idioter?

Idag har jag fuckat igen. Skulle köra förbi konsum då det går en utländsk kärring vid konsum idag Iaf så ser hon att jag kommer med bilen går lite åt sidan men sneddar sen helt plötsligt rakt framför bilen jag var en hårsmån att köra över fanskapet. Jag fuckade finger ville dra ner rutan och skrika jävla kärring se dej för. Hon måste ju fått en övervikt av all paprika hon hade köpt i affären och jag såg folket blängde på henne för jag var tvungen och tvärnita. Hon glodde lite surt mot mej, men hon ska vara jävligt glad att jag inte hade tid att hoppa ur bilen, nonchalanta kärringjävel, nu sitter hon säkert och gör konserverade paprikor.

Sen skruvade jag ju isär köksbordet som sprack för ett tag sedan efter endast 2 månaders användande. Skulle ju få nytt idag med leverans från DHL dom ringer sen och säger dom inte kommer med något bord för när dom kollade i paketen var även det bordet sprucket och att skruva på benen hade varit en omöjlighet för det fanns inte ens några hål att skruva i. Nu får jag vänta ytterligare, vafan ska man sitta på golvet och äta eller? Vart fan är världen på väg?

En sak är säker, när en idiot stört mig väntar ytterligare en idiot bakom krönet ett citat jag kommit på alldeles själv, jag ska vara så fantastiskt glad att jag själv är så fruktansvärt perfekt!

Kommentarer
Postat av: Ellen

Ja men det är klart att du är perfekt gumma. Jag är ju det oxå som du säääkert vet. Har även hört att Jonny är det oxå. Ska visst bli någon sorts staty på honom vid Konsum. Spännande när vi får inbjudan till det evenemanget. Skumpa, kändisar, Se o Hör, TV,, ja alla av viktig karaktär kommer vara där i vip-tält osv osv.

2009-03-17 @ 19:36:56
URL: http://rakna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0