Den barmhärtiga samaritenSom dom flesta vet så bara avskyr jag katter, vet inte riktigt vad det är men jag tycker det är otäcka djur. Men jag har idag, barmhärtig som jag är gjort det första besöket ever hos en veterinär med syrran och hennes katt Findus!

Det stod utförligt att om djuren pissar på fodersäckarna så har man köpt den. Stackars djurägare om olyckan skulle vara framme och av ren otur sitter man där med 20 säckar foder. Då vill det till att man bjuder in alla doggisarna och kattkräken i ens neighbourhood på fest så dom får knapra som aldrig förr. Varför har man varorna precis i väntrummet undrar jag? Jag förmodar att det är sjuka djur som ska komma dit och har dom svårt med pisseriet så är det ju inte en omöjlighet att någon stackars dog lägger en drill åt vilket vädersträck den än vill. Sen blev jag chockad över summan  detta 5 min besök gick på. Herre gud sa jag och frågade hur det kunde komma sig då det är billigare för människor. Jag  fick svar på min fråga och jag tyckte synd om alla djur som inte har någon inkomst och jag antar att dom undrade om dom fått in en dåre på mottagningen.Kommentarer
Postat av: Syrran Jennie

Ja usch ja vad dyrt det blev idag för detta lilla besök bara klämma lite på katten o sen medicinen, sen betala för deras bil när dom ändå är där på jobbet o jobbar, hmm ja normalt 360:- tjänade dom ju på mej o dom andra 2 som va där bara för att betala bil skiten, normalt, jaja nu är man ju 1102:- + 48:- bensinen fattigare iallafall, jisses vad ont det gör i plånboken nu :/ tur att finduz satt i buren så han inte pinkat på några foder påsar oxå moooaaa :/

2009-05-20 @ 00:32:20
URL: http://jenniesminiatyrer.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Hej. Jag har en liten veterinärsanekdot. Ang piss på fodersäck=köp, så gäller det också leksaker. Min lilla jycke fick tag i en leksak som hängde på ett ställ, hon biter lite i den, med sina pyttelytte bissingar, och då fick vi veta att leker hunden med en leksak måste man köpa den. Min hund väger 1,5 kg och vi kom hem med en leksak som var fem gånger större. Niiiiiiiiiiiiice.

Ps: Ang ditt inlägg om grannen som var så hjälpsam i trädgården, skulle behöva hjälp på landet med alla blombestyr. Kan du inte skicka upp honom?Kram Pernilla.

2009-05-20 @ 06:43:37
Postat av: Ellen

Ja det är inte billigt att gå med djur till vetrenären. Kan du inte utbilda dig till en så kan vi åka till dig med dom istället?

2009-05-20 @ 07:20:37
URL: http://rakna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0