Har börjat på något nytt

Det värsta kortet någonsin på mig i baddräkt

Jag har nu tagit tag i mitt bantande igen, har ju inte så många kg kvar och jag känner att jag är återigen motiverad och hittat karaktären hur svårt ska det var liksom? Jag vill verkligen försöka få min operation till hösten. Jag har nu börjat testat en ny metod som jag mår riktigt bra av. Jag var riktigt skeptisk när jag såg vad min bror stoppade i sig, mådde riktigt illa faktiskt. Men det är nog som han sa jag tänker anorektiskt. Han har gått ner 15 kg på 1,5 månad. Jag är ju livrädd för fett men jag har tänkt att försöka mig på denna metoden till mina sista kilon. LCHF-LowCarb-HighFat låga kolhydrater och naturligt fett. Det gäller ju att tänka tvärtom i princip, det blir en omställning eftersom man har kört viktväktarna. Men på dom senaste åren har man ju inte kört med points, jag vet inte i hur många omgångar jag har börjat men sen slutat jag undrar om inte VV bara funkar en gång. Första omgången gick jag ner massor men dom andra har inte funkat så bra och sen vill dom bara ha pengar och sitter nog och bara gottar sig åt tjockisarnas väg mot viktraset. Jag är aldrig hungrig mellan målen som jag var tidigare och jag mår mycket bättre helt enkelt!

En sak: hejja alla tjockisar, jag vet hur det är att vara en. Men det finns dom smala ytliga nagelfilande perfekta människorna som helt enkelt blir äcklade av en tjock männsika, bara en sak har jag att säga till dom : stick och brinn!


Kommentarer
Postat av: Henke

ja det är tagit skitfort, eller så kan den vara retucherad. hehe!ang. blogginlägget så är det ju sant... man måste äta (rätt sorts) fett, för att bränna fett... och oftast är kolhydraterna den största boven, samt att man inte äter regelbundet så man håller igång förbränningen. :) lycka till!

kram

2009-05-09 @ 18:27:41
URL: http://hoppelajnen.blogg.se/
Postat av: Ellen

Ja VV känns som om det är en engångsbantargrej. Jag har aldrig lyckats med något gång nr 2 så det är nog så med dom flesta saker man provar som ska göra att man blir smal.

Hur funkar detta du kör nu då? Som du vet är jag alltid intresserad och skulle behöva tappa några kilon så man över huvud taget kan visa sig ute i sommar.

Lycka till!!!

2009-05-10 @ 09:53:31
URL: http://rakna.blogg.se/
Postat av: pompisen

jag väntar med spänning på resultatet av inga kolhydrater-dietetn! Fast jag vet att den funkar ;)

2009-05-11 @ 18:20:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0