Leve kvinnan

Det är ju för fan inte klokt, talibaner gör attacker mot flickskolor i Afghanistan 48 flickor fick föras till sjukhus efter misstänkt förgiftning av gas pga av att flickor inte ska gå i skolan. Jag blir så fruktansvärt förbannad på kvinnoförnedring och män som tror sig vara Guds gåva till jorden. Kolla alla dessa kvinnor och barn som ska dölja sina ansikten och kroppar. Medans männen fritt lätt ska kunna springa omkring i ett par shorts på stranden. Varför inte rulla in dom i några meter gips så man slipper se fanskapen. Kvinnorna ska sitta i inlindade som några jävla mumier. Kan någon tala om för mig varför? Jag kan förstå om kvinnan frivilligt vill bära slöja dom är ju uppfostrade till det enligt sin religion.  Men det finns ju dom som inte vågar ta av sig sin då dom fruktar för sitt liv. Varför ska inte flickor få utbildas? Ska dom enbart behaga männen stå vid spisen och föda barn? Medans männen fritt kan iaf när dom kommer till vårat land flirta med andra kvinnor. Vad hade hänt med en kvinna med samma religion om hon hade gjort  likadant?  Jag  kan inte förstå dessa sjuka religioner och jag har inte ens tänkt att försöka jag blir så in ihelvetes förbannad.

När man ser hur hur kvinnor i världen behandlas så är jag så fruktansvärt glad att jag är svensk. Men här finns det kvinnor som också förnedras och även missandlas av sina män. Jag kan själv inte sätta mig in i hur det är att vara en misshandlad kvinna. Jag kan inte förstå hur vissa kan gå tillbaka till sina män och utsättas för allt lidande igen. Vad beror det på? Skulle jag en gång bli slagen av en man skulle han ångra att han ens lyfte handen. Jag skulle önska dessa misshandlade kvinnor hade tillräckligt med mod. Men det finns dom som går tillbaka igen och igen.

Hade jag kunnat så skulle jag hjälpt alla förnedrade  och misshandlade kvinnor, men tyvärr är jag inte Gud hur mycket jag än hade önskat det!!  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0