Äntligen friFy fan vad skönt det kändes, har idag skrivit ur mig ur A-kassan, nästan varit med ett år och det har varit som att sitta i fängelse (kan jag tänka mig har dock aldrig suttit inne). Jag har dessutom knappt utnyttjat några dagar men ändå har dom dig ett hårt grepp och bara snor dina dagar. Ett helt sjukt jävla system där en annan jobbar röven av sig men råkar man vara ledig någon dag ja då tar dom utav de 75 dagarna man blir tilldelad jämsides med arbete. Men om de 75 dagarna tar slut, ja då ska man sitta och rulla tummarna hemma och kan inte arbeta. Gynnar ju knappas oss som verkligen jobbar och sliter och gör allt för att man ska få jobba.

Vill även tillägga: Fuck jävla regering


Kommentarer
Postat av: Jonnie

de går att rösta:) ja man röstar med sin facebook, men de syns inte på din logg, utan man bara länkar för att rösta, nu MÅSTE du rösta plus alla andra facebooksidor som du har alla måste rösta de e jätteviktigt : )))))

2010-05-27 @ 13:16:52
URL: http://www.Alwaysfabulous.se
Postat av: Daniel

Har ni inte 200 dagar som här i finland? 70 låter ju som ingenting!

2010-05-27 @ 19:09:28
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: Mikaela

Var gärna med och tävla om ett presentkort på Guldfynd till ett värde av 1000 kr :) Gå in här: http://mikaelafranzen.blogg.se/2010/may/tavling-i-sammarbete-med-bloglovin-guldfyn-1.html

2010-05-28 @ 22:09:17
URL: http://mikaelafranzen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0