Flip-flop automat

Alltså jag bara måste erkänna att jag är så himla impad av denna flip-flop automat.  Pompisen bor ju i Australien nu mera och vad massa coola grejer hon fotar. Kolla denna man på bilden.. Han står säkert där och räknar kosingen i börsen och funderar vilken färg han ska välja, hans gamla är säkert nötta så det var dags för nya. Jag vill också mäta mina fötter på golvet o ha ett par flip-flopps från automaten. Coolt hur som helst bra affärsidé =) Kan bara tänka mig hur det låter om alla i byggnaden springer runt i byggnaden med dessa: Flip Flop Flip Flop =)

Kommentarer
Postat av: Jilina.se



Hej!

Intresserad av att följa varandra via bloglovin? :)

2012-03-19 @ 12:42:07
URL: http://www.jilina.se
Postat av: Julia

Hej, jag tycker att du är fett sööt och en väldigt awesoome blogg!

2012-03-19 @ 17:15:39
URL: http://lullzz.blogg.se/
Postat av: Nadja

Haha nej va coolt! :D Skulle vara kul om det fanns i Sverige :)

2012-03-19 @ 21:04:19
URL: http://screaminphanthomrider.blogg.se/
Postat av: xantis

Haha, inte helt fel! Skulle vara perfekt om de kunde sätt upp lite sådana automater runt om i Sverige! Tänk så opraktiskt om sulan/klacken på skon slits av eller man börjat få ont i fötterna =)



Jag tänkte även passa på att tigga lite hjälp! Det är nämligen så att jag skriver en d-uppsats om bloggkultur. Jag driver därför just nu en blogg där jag publicerar några enkät(liknande)frågor och funderingar kring ämnet. Mitt hopp är att bloggare från så många olika "kategorier" som möjligt skall medverka med sina erfarenheter och åsikter.



Är du intresserad så går dessa frågor och funderingar att hitta på: bloggkultur.blogg.se

De viktigaste finns även på min privata blogg: alexandramalen.eu

2012-03-20 @ 08:55:30
URL: http://alexandramalen.eu
Postat av: Pompisen

Jäpp, det är det flipflop-älskande folket vi talar om! Fast här kallas det "thongs" :) Varje dag syns massor av kontorsmänniskor (framför allt damer) på stan med dräkt- och thongs! Klackskorna stannar kvar på jobbet. Men nöden måste vara väldigt stor om man ska handla i automat, de kostar nämligen hela 150 pix!

2012-03-20 @ 10:06:16
URL: http://ciccilajn.bloggplatsen.se
Postat av: Henke "Hoppelajnen" - Psyco dad (Jasons pappa)!

haha! faan va cool! :)



har du nått bra tips på grejs för att man inte ska lukta så jävla illa i munnen? lchf i all ära, jo det funkar ju bra, men man stinker ju jävlar. hehe! sb12 funkar inte ens... :/

2012-03-28 @ 13:59:42
URL: http://hoppelajnen.se
Postat av: Henke "Hoppelajnen" - Psyco dad (Jasons pappa)!

ketos heter läget man är i när man luktar så jävla illa... då bränner kroppen fett maximalt... ska la testa den där oljan då. :)

men blä, kokos i kaffet?! de måste ju smaka röv?

mjo då, vi tror att de funkar iaf... magarna mår bättre och man håller sig mätt längre... inget småätande. jag har minskat i midjan iaf. hur går det själv? ha en fin helg, glad påsk! kram

2012-04-05 @ 15:50:26
URL: http://hoppelajnen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0