Kanelbullensdag V/S vindruvans dag

 
Godmorgon alla godingar! Precis klämt i mig lite  frulle.  8 p, ja runt det brukar min frukost ligga för jag tycker frukosten är det bästa målet på dagen!
 
 
Idag var det ett jävla tjöt om kanelbullens dag på tv, radio ja överallt! Jag gillar inte kanelbullar varför inte börja införa vindruvans dag? Då hade jag varit på .. =) Nä jag har tur som inte gillar bullar kakor tårtor och annat skit. Inga laster överhuvudtaget faktiskt.  Nu är jag inte onaturlig på något sätt, det händer att jag tvingar kidsen att slänga i en å annan salt fisk samt skumbananer i sina godispåsar till helgen. På så sätt behöver jag inte ta mig en egen påse.. Å vet du, det funkar.. Så springer jag o norpar ur deras påsar lite då o då under helgen. Å då handlar det kanske om 10 bitar allt som allt.. Tills man kommit för att norpa åt sig en salt firre och..japp där var inga fler napp....Man kan lura sig själ lite grann, så bra tips till er som gillar godis... 
 
Sitter här o stampar och funderat på om jag ska ta två motionsfria dagar på raken? Men tittar ut och det är så fint väder kan ju inte bara sitta här dessutom nu är det bara 1 vecka kvar på min sjukskrivning. Attans bananer vad jag har fixat min första sjukskrivning ever galant.. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0