Kläder i mindre storlek

Idag äntligen en ledig dag!! Jag o Johanna var i Ullared en snabbis idag, jag var i akut behov av nya byxor! Allt hänger som mexikansk hängröv! Men kommer inte köpa på mig en massa eftersom jag snart ändå måste köpa nya! Har fortfarande problem med att se vilken storlek jag har och tar med mig alldeles för stora storlekar till provrummet. Avskyr provrum där man ser alla skavanker och häng o släng!

Hittade lite annat som träningsbh, långa träningsbyxor o linne bla! Samt nya hörlurar!! Morgan hade full rulle med sina fotografer om ni undrar om han fortfarande är ute o reser :) Kan inte påstå Ullared har mycket för världen att erbjuda i träningkläders väg!!

Ikväll rostade jag lite grönsaker i ugn o till det kycklingfile! Gott lätt o smidigt! Köpte viktväktarnas kokbok när jag började! Har aldrig lagat något ur den! Tycket att maten inte ska höja matkostnaden bara för man bantar! Nä det finns oändligt med mat man kan laga som är billigt och bra! Tycker det kan vara lite svårt att hinna med matlådor numera!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0