Testa walden farms


Som ni ser så går det ju inte sådär jättebra med att göra av mina points denna veckan! Ändå tycker jag att jag har svullat på riktigt bra i helgen! Ja ja jag är glad om jag gått ner 1 hg i morgon för då är det -24 kg man ska inte klaga liksom! Har nu tänkt att testa något annorlunda från Walden Farms vet inte om det smakar kräk, det återstår ju att se..smakar det gott så är det ju toppen då det inte innehåller en enda kalori! Ska testa pastasås Garlic o Herb pancake syrup och chocolate syrup! Chokladen ska jag ha i min kvarg o den andra på mina bananpannkakor!! Sen till er alla som tycker jag motionerar mycket så har jag inte motionerat på tre dagar, så det så!!! men det ger ju resultat med motion som ni märker :)

Kommentarer
Postat av: jenny

Så himla duktig du är! :) Jag undrar hur lång tid det har tagit att gå ner 24kg? Hoppas pastasåsen och sirapen smakar bra, var har du köpt dom? Aldrig sett det märket förut!
(har kommenterat din paj med en fråga) (så många frågor... ;)) Startar upp med ProPoints idag, ska gå ner ca 20kg!
hälsn jenny

Svar: Hej Jenny tack för besöket på min blogg :) jag började på vv 25/2 2013 så det har gått snabbt :) har precis beställt såsen o syrap ska bli spännande att smaka återkommer med det på bloggen när jag testat om jag överlevde ha ha! Dessa finns inne på gymgrossisten på nätet! Du kommer fixa detta galant jättelätt med vv tycker jag! Lycka till o hör härna av dig om du har mer frågor :)
Jessica Andersson

2013-09-16 @ 06:42:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0