Hjälp vart är Pattarna?

Nä nu jävlar blommar löken! Vart har Pattarna tagit vägen! Inser nu att jag måste få tag i en kroppsstrumpa eller något, det kommer inte gå att visa sig bland folk detta år! Fett utspänt är bättre än häng och släng! Nej fy för den lede vad less man blir alltså! Kommer se ut som en polkagris i år eftersom valkarna kommer göra härligt fina ränder! Nu är det så att allt inte syns utanpå! Men nu måste man ju börja klä av sig! Jag som älskar sommaren och sol och bad! Vad glad för dina minus kilon tänker du kanske..Jomenvisst självklart att jag är men jag har ju fått fett med häng på köpet!



Kommentarer
Postat av: Jessica

Hej,
Jag är livrädd för just det du beskriver!
Jag gick upp 35 kg när jag väntade mitt sista barn för 6 år sedan. Innan dess har jag alltid varit smal med hjälp av VV. Nu väger jag 90 kg och vill ner till 70-75kg
Menar du att huden inte drar ihop sig och att man kommer att se förjävlig ut?

Svar: Hejsan Jessica sorry för sent svar.. Ja jag ser för jävlig ut på magen men det behöver ju inte bli så på alla. Men min mage är inte grann haha. Tur man kan stoppa in den i trosorna haha.. Men haft jättestor mage så inte konstigt kanske. Du kommer säkert inte hamna i samma sits som mig =) jag har gått ner snabbt så kroppen häner väl inte med sen gör ju tre barn sitt med =)
Jessica Andersson

2014-05-01 @ 07:55:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0