Jessica o bollarna

Idag provade jag på ett par bollar! Fråga mig inte vad jag håller på med för det vet jag inte :) är det nåt jag kom på så var det att jag har ingen som helst balanssinne och dessutom ingen motorik! Därför jag inte går på gruppträningar! Jag åkte på värsta sjösjukan och det kändes som om jag skulle spy! Nä bollar är inget för mig!  Kommentarer
Postat av: Pernilla

Ramlade in här via Viktväktarna. Jag kämpar på online och grämer mig just nu över Påskgodiset som hamnade fel.....i min mun alltså.
Jag kanske också ska ta en tur på bollen som ligger där inne? Den tränar dottern förvisso hunden på, men den går ju att använda för mej också. Haha!
/P

Svar: Hejsan Pernilla!!! Hahah ja du det går säkert lika bra med hundens boll =) Fy attans vad sjösjuk jag blev helt groggy haha =)
Jessica Andersson

2014-04-23 @ 12:58:02
URL: http://dogladyn.blogg.se
Postat av: Veronica

hahaha Dom där bollarna e några kluriga luringar! Heja dig!

Kram!

Svar: Hahah Veronica jag blev sjösjuk =)
Jessica Andersson

2014-04-23 @ 20:10:11
URL: http://humlanssurr.blogspot.se/
Postat av: Sara

Hej!
Hittade din blogg via bekanta. Måste säga att du är så grym med din viktnedgång. Själv började jag på VV för en månad sedan och det är både varit + och -. Gymmet du går på är det det nya i Örnahallen? Ser superfint ut. Tack för trevlig läsning.

Svar: Hejsan Sara! Tack så jätte mycket =) Hur går det för dig? Kommer nog gå jättebra ska du se jag tycker vv är jätteskoj =) Jajjemensan det är Örnahallen bor du i Hylte? Hoppas du haft en fin helg! =)
Jessica Andersson

2014-04-26 @ 08:36:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0