När man kommer i strl 164Jag gillar inte fötter..Men nu är det ju snart dags för fötterna att kliva fram i soljuset! Så idag var det dags att naglarna fick lite färg! Det är nu det jobbiga börjar då man dessutom måste börja klä av sig! Kände mig mycket bättre när skinnet var utspänt! Jag har inte ett sommarplagg jag kan ha i år allt måste köpas nytt! Funderar på om jag kanske skulle kunna ha klänning i år? Har ni tips på billiga ställen som har enkla sommarklänningar? 

Fick ett par shorts av min 14 åriga dotter i strl 38 idag och de var förstora! Detta kan verkligen inte stämma! Dessutom kom jag i hennes gamla sommarjacka strl 164..,detta kan heller inte stämma det måste vara sjukligt att jag inte ser! Jag får nog anse mig färdig med min viktnedgång för mina ögon o hjärna hinner inte med!!! 

Kommentarer
Postat av: Veronika

Du har gjort ett kanon bra jobb med många kilon som försvunnit så självklart tar det ett tag innan hjärnan förstått vad som hänt. Börja att sakta stabilisera vikten nu. Lycka till :)

Svar: Ja nu räcker det Veronica nu måste jag pumpamuskler o som du säger hitta rätt så jag stannar på vikten 😃 känns skönt att det finns fler som inte ser trodde jag var ensam 😄
Jessica Andersson

2014-04-21 @ 19:55:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0