Stolt



Ja då har man avverkat ett dagpass med allt vad det innebar! Direkt efter det hämtade jag gamle Greven på verkstad och blev fattig på kuppen! Nä vet ni vad jag måste verkligen börja spana efter en händig man snart! Det gör ju inget om han är bilmekaniker! Om du läser detta hör av dig, jag är öppen för förslag :)

Direkt efter det hämtade jag upp syrran och vi drog till gymmet! Igen kanske du undrar? Ja igen det är såååå kul! Dessutom är jag superstolt över min syster som vågade sig dit med mig! Ett stort steg och jag vet hur hon kände sig!  Man tror att folk ska glo på en..hon kämpade på bra och i morgon ska vi på det igen! Men idag höll jag på att dö när jag skulle springa och jag svettades som en gris, tom på armarna liksom! Nä eftermiddagarna o kvällar fixar jag nog inte att träna på, kände mig som en flufsig svettig och tung gris!!!!!!!Som sagt hemma vid 19 fick en stor lust att äta omelett ich detta blev resultatet! 



1 dl milda mat extra 4 %
5 ägg
3 dl mjölk
Salt 

Blanda ihop, häll i form jag tog en avlång med teflon ! Grädda mitt i ugnen 200 grader i 20 min! Hela formen blev 15 pp och jag åt hälften o ska äta resten till frukost i morgon!

Propointsvärde: 7 + skinka 1

Kommentarer
Postat av: Linda Svensson

Halloj !! Är sjukt imponerad av ditt gymande ! Vill med men vet inte vad jag ska göra där :( o tror precis som du skriver att alla ska glo !! Kör ju promenad varje dag , men känner nu att jag vill mera !! Kraaam

Svar: Hi hi ja du kan ju börja gå på bandet? crosstrainern? Jag har ju större delen bara gått promenader men nu måste jag få lite muskler =) Kramis
Jessica Andersson

2014-04-23 @ 19:59:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0