5,96 km


Då var jag oplanerat duktig idag! Tjong i medaljongen vad energin kom flygande på något konstigt sätt! Nu kan jag slappa på sofflocket resten av dagen! Härligt när snön försvinner igen och man ser barmark! Jag avskyr vinter och allt som hör där till! 


Kommentarer
Postat av: Vivianne

Ja håller med dig, idag på min promenad var det barmark överallt. Härligt slippa gå med broddar och vara rädd man ska halka.
Du menar att du joggar 5 km??? Så bra. Jag väntar på min kropp när den ska säga: nu är det dags för att jogga Vivianne, promenader är för slöisar... ha ha ha.
Ha en go lördag min inspirationsvän <3

Svar: Ja idag var det lite plättar med is här och var så man fick ju sakta ner lite här o var. Men mestadels barmark =) Att gå går för sakta tycker jag.. En dag vaknade jag o något sa mig, idag ska du jogga 7 km o det gjorde jag o det var jobbigt men lite coolt att jag orkade haha.. Du kommer snart orka jogga vivvi, när jag började var det min kropp som i princip ville springa inte jag själv.. Låter helkonstigt jag vet jag fattar inte själv =) Detsamma till dig Vivvi ha en mysig lördag :) <3
Jessica Andersson

2014-02-08 @ 13:36:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0