Är det lördag så är det


Lite glass på kvällskvisten är gott! 

Vispa 1 pkt vaniljvisp 12% häll i form med löstagbara kanter! Mosa en banan blanda med 1 tsk kakao häll i plastpåse och spritsa ut.. In i frysen några timmar!
Dela med antalet bitar, jag gjorde 8..

Propointsvärde: 14  1 pkt vaniljvisp 


Kommentarer
Postat av: MirJanna

Du är fantastisk. Så inspirerande o så många tips på enkla, goda, nyttiga rätter. Å så lite guldkant också. Tackar så mkt. Själv är jag vegetarian så det är så kul att du använder quorn också. Ska testa din vaniljvispglass. Gillar att du skriver ut pointsvärdet.
Tack, tack

Svar: Tack Mirjanna vad roligt att höra! Kul att man kan hjälpa till på något sätt :) jag är ju ingen vegetarian men quorn är ju fantastiskt gott :) kände ingen skillnad på dessa hamburgare o vanliga? Jag tyckte de var jättegoda! Ska försöka ge så mycket tipps jag kan! Kul att du kikar in i bloggen :)
Jessica Andersson

2014-02-08 @ 21:38:40
Postat av: Carro

Tack för superbra tips på nyttigare varianter! Igår testade jag kellogs crisps, jättegoda! Och sitter i detta nu med lindahls vaniljkvarg till bananpannkakor så tack igen för tipsen!

Svar: Hej carro så lite så :) det är de enkla tipsen man vill ha :) jag tyckte sea salt crispen var kanongoda! Jag tror jag kommer skippa ostbågarna ett tag o äta dessa till helgen :)
Jessica Andersson

2014-02-09 @ 10:07:11
URL: http://feledii.wordpress.com
Postat av: Nina

Tack för ett kanonrecept😉👍

Svar: Vassegod Nina så lite så 😄😄
Jessica Andersson

2014-02-09 @ 20:09:16
URL: http://noteratavnina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0