Kelloggs igen


Var tvungen att köpa på mig en sort till! Så i kväll ska det testas både av sourcream som jag köpte härom dagen och dessa med sea salt den lediga helgen börjar snart!!! 


Kommentarer
Postat av: Vivianne

Ha ha ha blir så full i skratt... Stod och tittade på den på Willys idag men den fick inte åka med hem denna gång. Du får recensera dom sen :-) Har nu gjort vaniljvispglass med lite Dajm till ikväll :-) Ett jympapass avklarat idag så kan med gott samvete smaska i mig glassen ;-) PS såg du tävlingen på Lindahls sida på FB där man kan vinna kvarg :-)

Svar: Hallo Vivvi! Du jättegoda jag har redan tetat snacksen.. Varför köpte du inga? Bara 9 pp i en paket toppen me liked it =) Jag ska äta mina med mögelost mums.. Ha ha tack för tipset har tävlat nu men jag vet inte ens vilken sportgren det är jag avskyr sport hahaha...Vad duktig du är jag har bara gått en runda denna vecka. Jobbar för mycket jag orkar inte :( Mums vad gott ska göra glass i morgon tror jag med bär =)
Jessica Andersson

2014-02-07 @ 17:23:34
Postat av: Jonnié Jonsson

japp nu e de helt borta :)

2014-02-07 @ 17:25:04
URL: http://jonniejonsson.com/
Postat av: Vivianne

Jag har en paket Kelloggs i skåpet redan med sourcreme smak. :-) Åhhh så gott med mögelost.
Jag är ju dessvärre arbetslös sedan 1,5 mån så jag har nästan all tid i världen att röra mig.
Du har ju gått i mål med råge så du behöver nog knappast röra dig lika mycket som jag behöver som bara är inne på min 5 vecka med VV. Men är glad för mina -4,5 trots allt. Tack snälla du för din blogg, Instagram med tips och idéer. Ha en jättefin kväll. PS jag "ogillar" all sport också så jag chansade för jag vet heller inte vad skia..... är för något ha ha ha

Svar: Men det är ju jättebra Vivvi, man ska inte ha förstora krav på sig själv.. Bara kämpa på detta fixar du galant =) Ush arbetslös är inte kul men du snart dyker något upp, jag håller tummarna för dig, bästa du =) Jag rör mig inte alls lika mycket som innan då det nästan var som en drog för mig.. Jag måste nu försöka anpassa detta till verkliga livet.. Men motionerar jag inget på en vecka så ush då mår jag inte bra..
Jessica Andersson

2014-02-07 @ 18:07:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0