När du ofrivilligt kliver ner istället för upp


Om jag någon gång kännt att jag vill ge upp? Aldrig jag är mer peppad än någonsin! Jag har aldrig fallit tillbaka i mina gamla vanor under min viktresa! Har endast gått upp några hg då o då men då av andra orsaker som ni kvinnor förstår.. Aldrig övertrackaserat mina pointsantal har nog varit ganska hård mot mig själv.. Tyvärr ett måste och det har fått mig dit jag är idag!
Detta med viktnedgång kan för en del vara som en trappa har jag funderat på.. Ibland går man ofrivilligt ned några trappsteg i stället för upp! Man orkar helt enkelt inte o faller för en massa frestelser...man ger upp..Men tappa inte motivationen hörrni.. Ni har ju bestämt ni vill lätta några kilo! Vem gör ni det för? För gubbens skull? Farmor eller farfars skull? Whatever.. Nä antagligen för er egen skull antar jag! 

Det är inte hela världen om ni råkar svulla till det en dag!  Man behöver inte alltid somna som en Viktväktare men man bör alltid vakna som en :) så när du känner att du ofrivilligt tar dig ner för trappan! Ta då och lägg i backen och ta dig uppför igen! Du kan bara du vill!

Jösses nu lät jag som en stor filosof! :)


Kommentarer
Postat av: Jonnié Jonsson

Hur går de me tävlingen?

2014-02-21 @ 09:20:46
URL: http://jonniejonsson.com/
Postat av: jenny

Du borde fundera på att bli konsulent! Du verkar positiv och med ett jäkla anamma... Läste ditt inlägg om den där konsulenten med attitydproblem! Jisses >:) Hon kunde väl lämna sin plats för någon bättre lämplig?! :-D

Svar: Tack snälla du Jenny vad snällt 😄 det är hon som är konsulent här i byn så har nog inte en chans tyvärr 😄 men rack för att du tror jag skulle passa som en 😄👍
Jessica Andersson

2014-02-21 @ 12:18:27
Postat av: Tina

Du är så KLOK! Förstår att du har lyckats med din viktresa med den inställningen! Du är GRYM! Kram

Svar: Tack bästa du Tina =) Ja fasen går inte utan jäklaranamma hahah Kramis
Jessica Andersson

2014-02-22 @ 07:47:44
URL: http://familjenrosmer.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0