Så roligt

 
Så roligt att så många har hittat till min blogg och till min Instagram. Kul att höra att folk blir motiverade och gillar det jag lägger ut. Får en hel del mail där det undras hur jag lyckats så bra? Ja jag vet inte.. En dag bara var det bara så att poletten trillade ner skulle man kunna säga. Jag blev jättemotiverad och full av jävlaranamma..Tror att min blogg och instagram har hjälpt mig på traven..
 
Då jag bara kört viktväktarna online så har jag ju varit helt ensam.. Men i cyberspace hittar man ju andra som är i samma situation som en själv! Så mycket vet jag: min vilja och motivation är här för att stanna. Jag ska aldrig gå tillbaka till mitt gamla jag..
 
Jag mår så mycket bättre nu och jag har fått ett helt nytt tänk när det gäller mat osv. Sen även med träning och motion.. Det fanns inte i mitt liv tidigare. Röra på sig, gå till gymmet? Nä det var bara för träningsfreak..Smala människor med string i röva..En dag var jag mitt i detta själv, jag såg inga supersmala människor med string..Jag tror jag var rädd att folk skulle titta på mig för att jag var så tjock, och undra vad jag hade där att göra.. Men vad jag märkte var det ingen som stirrade ut mig och jag var ju där av en anledning..Dessutom har det ju gett resultat som ni ser..I början stånkade jag som sju dromedarer på hal is..Idag orkar jag springa.. 
 
Tro på dig själv du kan om du bara vill!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0