Titta inte bakåt..


Ja det är ju sant.. Den 25/2 2014 har jag varit medlem i viktväktarna 1 år! Jag har gått i mål för ett tag sedan och jag är mer peppad än någonsin! Jag fattar bara inte hur snabbt och lätt detta har gått! Jag kan inte påstå jag har haft en enda dag då jag har velat hoppa av min viktresa! Jag känner mig riktigt stolt att jag nått mer än mitt mål...Jag har då ätit vad jag velat ha och har inte saknat något! 

Ingen minns hur jag såg ut för ett årsedan och faktiskt inte jag heller! Jag minns min smärta från diskbråcket var olidligt! Mina barn fick dra en 105,5 kg tung mamma ur soffan med en tvinnad fleecefilt för att jag skulle komma upp! Jag orkade knappt gå en promenad! Nu orkar jag jogga flera kilometer! Har skrivit om en händelse tidigare, men tar den igen för er som inte läst så långt bak! Jag fick för mig att jogga en dag i början av min viktresa! Jag snubblade så illa så jag bara flög fram o skrapade upp både armar och ben! Den dagen tänkte jag en dag ska jag orka jogga hela denna rundan! Idag är jag där! Bara tro på dig själv och skaffa dig lite jäklaranamma så kommer du också nå ditt mål :)

Titta inte bakåt för då trillar man! 




Kommentarer
Postat av: My

Härlig inspiration, följer din blogg nu :)

Svar: Hejsan My, å vad kul välkommen till min blogg =)
Jessica Andersson

2014-02-08 @ 10:40:35
URL: http://fromdepptopepp.blogg.se
Postat av: Anja

Tack för att du är så bjussig och delar med dig. Är verkligen inspirerad av dig! Jag hoppas att jag kan hålla mig fokuserad hel vägen och den är lååång. Just nu känns det väldigt lätt och vara viktväktare :)
Trevlig helg!

Svar: Det tror jag säkert att du kan Anja =) Man måste bara fokusera och vara motiverad.. Själv fattar jag inte alls vad min motivation kommer ifrån haha.. Men den är här för att stanna så mycket vet jag =) Jag tror på dej hejja hejja =) Ha en sypermysig lördag :)
Jessica Andersson

2014-02-08 @ 10:40:40
Postat av: Nina

Fantastiskt vilket medvetet jobb du gjort och vilket resultat...jag har röstat på dig som årets VV, jag 😉👍

Svar: Hej Nina! Tack snälla du vad roligt att höra =) Jag tackar och bockar för din röst =)
Jessica Andersson

2014-02-08 @ 10:45:05
URL: http://noteratavnina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0