Viktväktarna Online

Jag har fåt många frågor om mitt medlemsskap i Viktväktarna! Jag har varit medlem några ggr tidigare förr! Men hoppat av och gått upp igen! Jag gick då på möten! Nu flera år senare har ju allt blivit mycket modernare och min arbetskamrat fick mig att kolla upp viktväktarna igen! Jag blev glatt överraskad att de hade onlinemedlemskap, det hade jag ingen aning om.. Jag visste först inte hur jag skulle göra! Jag skrev in mej online och gick på ett möte här i min by jag hade en del frågor och jag såg på nätet man kunde byta upp sig till möte! Jag blev så fruktansvärt illa mottagen då jag berättade jag var helt ny och jag hade frågor om ifall jag skulle uppgradera till möte hur det gick till.. Konsulenten sa att jag fick INTE vara på mötet för då skulle jag betala henne 100 kr till för jag kom dit! Jag sa jag vill bara fråga en sak? Enligt mig så var det inte ett klokt bemötande! Jag hörde vad hon sa till två damer som inte alls förstod hur man anslöt sitt visakort till betalning! Tillslut sa konsulenten: men herregud vad är det ni inte fattar? Jag tycker man ska respektera sina kunder med värdighet och respekt! Dessutom kommer man dit utlämnad med det förmodligen enda man skäms för.. Sin övervikt vilket är ett känsligt ämne! Jag tog damerna åt sidan förklarade enkelt hur hon skulle gå tilll väga med visakortet och hon var mycket upprörd hur konsulenten betett sig! Hon tackade mig och sa att det finns hopp om mänskligheten när det fanns sådana som mig! Tack säger jag det värmde!

 På denna vägen är det jag blev förbannad och insåg att på dessa möten kan jag inte gå,  köpte mig en egen våg sa till mig själv: tjockis nu kör vi... 

Jag har inte ångrar en dag att jag skrev in mig på viktväktarns, ni ser ju mina resultat! Jag har en sjuhelvetes motivation och jävlaranamma! Nu ska ni absolut inte vara rädda att skriva in er! Jag har varit medlem i stan förr men långt att åka.. Där var det kanontrevliga konsulenter! Detta måste verkligen varit  en ovanligt sällsynt konsulent..Viktväktarna fungerar och denna viktresa är bland det bästa som hänt mig :) poletten har äntligen triillat ner och jag är normalviktig!

Men... Vänlighet varar längst när man jobbar med människor!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Usch vilken otrevlig konsulent!! Förstod att du gick därifrån! Å kolla va bra det gick !! Kram

Svar: Jätteotrevlig Jenny fy alltså!!! Blev ttre o banta själv 😄 kramis
Jessica Andersson

2014-02-21 @ 08:34:42
URL: http://jennyekelund.blogspot.com
Postat av: Anonym

Hej Jessica!

Vad tråkigt att du upplevde att du blev så illa bemött på ett av våra möten. Vi jobbar aktivt för att rekrytera och utbilda coacher som kan hjälpa och motivera medlemmar under sina viktminskningsresor.

ViktVäktarnas koncept är ju baserat på att många behöver stöd när de ska försöka gå ner i vikt, och då ar det såklart jätteviktigt att man känner att coachen är trevlig och lätt att prata med.

Sen går det ju också utmärkt för många att göra det på egen hand, och vad glada vi blir att du bestämde dig för att ändå fortsätta med ViktVäktarna Online! Stort grattis till din viktminskning, vilken enorm prestation och vilken inspirerande resa! Har sett att du motiverar många andra ViktVäktare genom din blogg, Instagram och Twitter :)

Om du vill får du gärna maila mig på linnea.jonsson@viktvaktarna.se med fler detaljer om ditt första möte och din upplevelse med ViktVäktarna i allmänhet.

All lycka till med att hålla din nya vikt!:D

Kram,
Linnea på ViktVäktarna marknadsavdelning

2014-02-24 @ 08:52:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0