Så är det...


Hade önskat jag hade fler foton på mig själv sedan förra året! När man kollar på före och efter foton ser man verkligen skillnad! Jag vet det låter knäppt att jag inte ser det själv mer än på foton! Kan även förstå att folk ser att jag har gått ner! MEN det finns att ta på fortfarande så enkelt är det! Många har senaste tiden påpekat att nu räcker det! Men NEJ det gör det inte! Jag har bestämt mig för 70 kg och det är inte alls lite för mig som är 1.73! Jag hade förstått om folk var oroliga för att jag inte äter! Men jag äter HELA tiden!!! Däremot var jag ingen motionär tidigare ich även då åt jag HELA tiden! Ja då blir man ju i storlek med en elefant! Sedan diskbråcket på det å jag bara låg på sofflocket! Nä låt mig nu gå ner mina sista kilo jag är inte sjuk eller liknande jag har bara skaffat mig ett hälsosammare liv! Om du också vill ha det så kan ju även du hoppa på Viktväktarna och börja motionera så är du nog också snart i form :) 

Kommentarer
Postat av: Anki Andersson

Håller fullständigt med dig! Det är DU som bestämmer vad DU vill väga. Var med om samma sak för ett antal år sedan. Gick ner till 63-64 kg och då var Viktväktarnas viktgränser för min längd, 166 cm, 58-62 kg. Så jag gick aldrig ner färdigt och det viktigaste är att avsluta det man påbörjat! Då känner man att man har lyckats. Siktar nu på 65 kg, har 11,5 kg kvar (börjat på 90 kg). Så till sommaren ska jag vara i mål! Hurra! Önskar dig lycka till med de sista kilona. Må du bli kvitt dem för gott!

Svar: Hej Annika! så sant så, hoppas folk kan förstå att det finns lite mer att ta av =) Klart du fixar detta. Jag har tyckt det varit jätte lätt och jag står nu här och undrar, vad gör man nu ? När man är klar liksom? Man är i mål och det var därför jag kände jag ville ta och gå ner lite till.. 70 kg ju ingen onormal vikt för mig. Måste börja träna lite få lite muskler.. Har ju mest bara promenerat och joggat. Muskler kommer ju att väga lite med. Då har jag ju 5 kg att spela på. Till sommaren kommer du att vara klar bara kämpa på och tack för att du hälsar på i min blogg =)
Jessica Andersson

2014-01-26 @ 00:54:08
Postat av: Tina

Jag är GRYMT imponerad över dig! Det är du själv som bestämmer när du är klar. Jag hoppas att jag själv en dag ska hitta den motivationen som du har! KRAM

Svar: Tina Tack så mycket =) Tror säkert att du redan har den bara att den måste krypa fram haha.. Kramar
Jessica Andersson

2014-01-26 @ 08:30:54
URL: http://familjenrosmer.blogspot.se
Postat av: Nathalie

Jag känner att det händer något konstigt när man når målvikt.
Från att ha varit "duktig" och visat på minus varje vecka och tävlat mot både dig själv och till en viss del andra är det liksom bara slut.
Man får inte samma kick av att stå still i vikt som att gå ner.
Men då får man försöka komma ihåg varför man började....
Du är jättefin och har absolut inte gått för långt med din viktminskning, men det finns ju ändå människor som gör det så jag kommer fortsätta hålla ett vakande öga på dig ;-)
Kram!!

Svar: Tack snälla du Nathalie.. =) Håller fullständigt med dig.. Vad ska man göra nu liksom jag känner precis som dig. Innan var man spänd över varje vägdag men inte nu? Vägde mig inte ens i måndags. Men nu måste man nog försöka att bara hålla det man gått ner och ja jag vet inte haha. Det blir lite tråkigt.. Innan var det ju lite av en sport =) Tur du håller koll på mej =) Kramis
Jessica Andersson

2014-01-26 @ 09:01:13
URL: http://nussasurrar.blogspot.se
Postat av: jenny

hejja dig!! I grund o botten gör man ju viktresan för ens egens skull så då ska man ju lyssna till sitt hjärta. Du är cool o grym!! Kör på !
Jag som ff har en del att ta av ska göra som du säger , ta en massa kort NU så jag kan njuta av förvandlingen senare . Puss!

Svar: Hej Jenny! Ja precis man känner sig själv, sedan är det ju inte så att stora magen kanske syns utanpå kläderna.. Det finns en hel del att ta på så är det bara =) Ja ta massa kort det kommer man ha nytta av sedan.. Då ser man verkligen skillnaden..Tack snälla du =) Puss puss
Jessica Andersson

2014-01-26 @ 09:58:13
URL: http://jennyekelund.blogspot.com
Postat av: Jonnié Jonsson

Gud vilken vacker blogg, undrar vem, som gjort de så snyggt här inne

2014-01-26 @ 10:54:09
URL: http://jonniejonsson.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0