Hänger kroppsdelar på dig ner? Kan du ta dem och vifta med?

Eftersom mitt liv nästan är som en öppen bok tänkte jag ta upp det många inte verkar prata om!  Detta med hängande kroppsdelar, verkar ju vara lite tabubelagt liksom! Der är det jag säger. .Viktnedgång har även en baksida!  
 
Jag har rört på mig sedan jag började min viktresa tränat o sprungit ja försökt göra allt för att inget ska hänga! När jag tittar på mig själv i spegeln blir jag förtvivlad! Okej, förstår att kroppen inte kan hänga med i snabb viktnedgång men ändå! Magen är värst och det gör att man mår psykiskt dåligt när man måste klä av sig då magen är som en bulldeg på jäsning. Har ju inte varit något strandväder än så har ju inte behövt hoppa i min bikini! Det kändes så mycket bättre och tryggare när fettet var utspänt än nu när den verkar vara släkt med ett dragspel!
 
Sen har vi pattarna undra vart de tog vägen från att ha varit Dolly Parton till 2 st 1liters påsar som vill hänga i knävecken!  Sen längst upp på insidan på låren och under skinkorna ser ut som en sån där hund med massa veck ni vet...Näe vet ni vad man har rätt att klaga lite eftersom detta inte syns utanpå så verkar ingen förstå mig! Har iaf fått en remiss skickad för att se om jag kan få hjälp med magen mitt största problem, ett riktigt stort världsproblem ska ni veta! 
 
Tror inte det blir lätt att få det godkänt då de i första hand tar de som gjort magsäcks operationer! Men jag anser att efter mitt kämpande och min viktnedgång också har rätt att få hjälp! Hade jag varit rik som ett troll hade jag gjort slagit i saken själv! Men tyvärr är man inte född med silversked i mun och är en vanlig kommunalarbetare o inga feta bankböcker att tillgå! Men jag vill inte se ut såhär :(

Kommentarer
Postat av: Lillajag85

Hej, hoppas verkligen att du får de igenom!
Som de är på många som går ner snabt å mycket så hinner inte kroppen med att smala till sig 😞 å jag tycker verkligen att de skall tänka till för du har gjort en makalös resa på egen hand med egen maskin... Tycker att du har lika mycket rätt som de andra att få de instoppad å utdraget som de som sista utväg har fått en magoperation.
Du får ha en fortsatt bra dag nu ❤️

2014-07-04 @ 11:34:37
Postat av: mariaulrika

Hej,
vad duktig du har varit! Du var fin på "före" bilden och du är jättefin på "efter" bilden. Jag har ingen aning om hur kroppen, huden, klarar omställningarna, antar att det beror på ålder och hur mycket man gått ner samt på individuella förutsättningar. Det där har du säkert bäst koll på.

Stå på dig. Precis som du skriver, du har faktiskt gjort allt själv. Det kan inte vara något "straff" på det. Lycka till och hur det än går så har du gjort något fantastiskt och förtjänar att må hur bra som helst.

//Ulrika

2014-07-05 @ 17:36:19
URL: http://casaourika.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0