Arbetskväll


Då har jag säkert klämt i sig detta då jag varit på jobbet ett par timmar redan.. Får frågan om det inte är mycket socker i vissa saker jag äter.. Jo visst är det det.. Jag är ju beroende av min Lindahls kvarg äter flera burkar i veckan!! Idag testas denna yoggi!! Jag är inte sockerrädd.. Jag brukar se det så att jag äter inte godis osv så detta går nog jäms med :) dessutom måste man lära dig att leva med att tänka på vad man stoppar i sig! Man kan äta allt men inte alltid!! Dock bortser jag då från kvargen för den äter jag hellre än helst av varje dag :)


Kommentarer
Postat av: MirJanna

Det är ju det som är så himla bra med dig. Att du äter "som vanligt" allt. Både lite socker och ett glas vin emellanåt. Det är väl det som gör att man orkar. Dina fina matbilder som både är tjusigt upplagda och ibland enkla förpackningar är så inspirerande (dessutom pointsmärkta). Man känner på något sätt att kan du så kan jag. Att avstå från allt blir så svårt. Hur löser du det om du går på restaurang? Det tycker jag är svårt. Man vill ju leva sitt liv utan att avstå från trevliga sociala engagemang. Besöken med ngn väninna är viktigare än det som äts. Men något måste man ju äta. Hur gör du?
/MirJanna

Svar: Tack så mycket för positiva ord MirJanna :) Ja det ska som sagt vara lätt och smidigt och inte invecklat =) Dessutom måste man lära sig att leva med detta och det är ju en livsstil.. Klart att du klarar av detta inga som helst problem man måste bara bestämma sig att nu jäklar =) Restaurang minns jag inte när jag var på sist jag går faktiskt inte ut så ofta. Men om vi inte räknar Gekås restaurangen haha.. Där äter jag både laxen kycklingssalladen och räksalladen mycket goda! Jag hade aldrig klämt i mig en snitzel med beasås =)
Jessica Andersson

2014-03-05 @ 14:17:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0