Länge leve bananen

Ja länge lever bananen säger jag! Älskar  bananpannkakor..Den kan vara räddaren i nöden många gånger!! Jag är ju onlinemedlem och aldrig gått på möten så är inte så insatt i det hela! Men har hört man bara får äta ett visst antal frukter per dag? Att banan inte ska vara bra att äta många av? Inget jag haft problem med.. Här räknar jag inte hur många bananer jag stoppar i mig, inte heller annan frukt, jag äter när jag känner för det! Det verkar ju fungerat ! Måste tillägga jag gör bara på 1 ägg o 1 banan. Har provat med två ägg tyckte inte alls det blev bra pannkakor men ni andra kanske har bättre stekkänsla än vad jag har :) 

Propointsvärde: 2Kommentarer
Postat av: Jennie

Det ser riktigt gott ut! Det ska testas ikväll tänkte jag när jag steker vanliga pannkakor till barnen. Jag äter enligt mättande dag och då fungerar detta utmärkt! Hur steker du dem och i vad? I teflon utan fett eller i olja eller smör i teflon eller gjutjärn? Frukt och grönt är det väl inga begränsningar på numera när man äter vv men att äta till man är lagom mätt är väl bra! B-)

Svar: Hej Jennie ja men visst är det bra med bananpannkakor, jag klarar mig jättelänge på dessa. Jag använder teflon kan hända någon gång jag tar lite olivolja att steka i..Läste nånstans det var 5 frukt max? Ja jag har ingen aning =)
Jessica Andersson

2014-03-17 @ 14:31:47
Postat av: Lotta

Hej
Var köper du den pannkaks sirapen som är i bakgrunden?

Svar: Hejsan! Jag köper den på gymgrossisten på nätet 😄
Jessica Andersson

2014-03-18 @ 23:07:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0