När man upptäcker..Hemkommen från jobbet och såg jag bara ätit 18 p idag, har varit proppmätt hela dagen! Fick ta till akut taktiken..1 viktväktarnas grillkorv 1 kokt ägg! Dessutom testade jag 1 viktväktarnas bar, jättegod! Sista pointsen bjuder jag på till bättre behövande! Jättegod Bar men jag ska vara ärlig, dessa är farliga för mig! Brukar ju nästan aldrig äta godis och  denna får mig att vilja ta en till...GOD!!!

Så trött ikväll..godnatt världen...

Kommentarer
Postat av: MirJanna

Halloj!
Det har varit så trevligt att din blogg inte har innehållit en massa godis som naturligtvis är triggande för den som vill gå ner i vikt. Det är också många många viktväktare som är matmissbrukare. Jag har alltid tyckt att det känns konstigt att man inom viktväktarorganisationen säljer godis. Riktig mat och vettiga mellanmål är väl det som långsiktigt ger en fin viktnedgång. Precis som ditt lyckade resultat. Eller hur? Blev lite ledsen när du nu lanserar godis. Fin frukt med kesellan har hela tiden varit både ögonfröjd och nyttigt. Trots lite socker i kesellan. Viktväktarna har alltid haft ett vinnande koncept tycker jag. Då är det tanken att man kan äta allt men hålla koll på vad man äter. Att så många går upp i vikt igen tror jag beror på att man inte ändrar livet och då är nog dessa godisbitar en del av problemet. Man ska inte banta på godisbitar. Håll fast vid ditt fina koncept!!!!
Ha en fin dag!
MirJanna

Svar: Det är så sant MirJanna! Fast tror de flesta äter gidis det är nog bara jag som är konstig o äter frukt o kvarg! Jag har inte testat dessa o var nyfiken! Jättegoda. Men som sagt jag fortsätter med min frukt! Men idag är det jobb o jag en utbildning i en lokal jag brukar somna i så tänkte att denna borde få mig att hålla mig vaken ha ha! Sen en tur till Ullared! 😄 men jag har inget sötsug kvar längre.. Sen godis kommer nog vara mångas fördärv men det kanske är viktigt för många! Mina ostbågar var jätteviktiga i början! 1 stor påse varje helg! I det stora hela måste man nog bara lära sig man kan äta allt men inte hela tiden..ha en fortsatt trevlig dag 😄
Jessica Andersson

2014-03-27 @ 10:57:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0