Osminkad sanning..


Min tjurnacke är borta! Jag har alltid haft  en enormt stor nacke! Idag är den puts väck! Ser ni dessutom skillnad på mitt svullna ansikte? Knappt så jag har några ögon alls..hur jag än vänder och vrider på det så är osminkat ändå till det bättre till höger....

Kommentarer
Postat av: Vivianne

Definitivt bästa bilden till höger :-)
Jag har också en sådan där ful tjurnacke och har haft i många många år, trodde det var ärftligt då min pappa hade likadant (även han överviktig) å blir sååå glad när jag läser att du haft detta problem också och att det nu är borta. Jag kan alltså bli av med denna fula nacke jag har nu.
Har döljt den med stora sjalar, huvtröjor. Alltid tittat mig i spegeln och tänkt syns det, vad kan jag dölja den med...
Kanske, kanske min fula tjurnacke också försvinner med kilona som kommer rasa framöver.
Många kramar till dej fina Jessica för du delar med dig av allt positivt och negativt om dig själv. Du är en underbar människa =)
/Vivvi

Svar: Hej bästa Vivvi! Ha ha men du jag har också alltid trott detsamma.. Vi har också tjurnacke i familjen.och jag har precis som dig trott det varit ärftligt..Jag fick ju diskbråck i nacke och rygg som jag berättat tidigare var ju på MR röntgen när jag fick se mina röntgen plåtar blev jag förskräckt undrade vad det var på tjurnacken? Rena rama fettet sa läkaren. Jag bad honom mäta hur många centimeter det var och jag har för mig han mätte till 5 cm.. Det var också pga av denna röntge bild jag tänkte nu måste jag gå ner i vikt.. Nu känner jag nackkotorna det är en fantastisk känsla Vivvi Jag tror absolut din tjurnacke kommer försvinna den med =) Jag ska aldrig tillbaka till min forna kropp det kan jag lova.. Jag är samma person bara lite mindre nu =) Du ör också en fantastisk människa Vivvi jag är glad du hittade hit till denna knäppa lite lustiga blogg hi hi Kramelikram !
Jessica Andersson

2014-03-06 @ 21:40:32
Postat av: Vivianne

Åh så skönt att höra, då satt/sitter vi lite i samma båt ang tjurnacken menar jag. När jag frågade min sjukgymnast om det finns några övningar för att få bort den så säger hon (trådsmal som hon är) nej, men det är nog mest bara du som tänker på att det är så... Eller hur?!
Nej nu ska den bort.
Tack igen fina du för du delar dina tankar och erfarenheter, du skulle bara veta vad du stärker mig =)
Ha en jättefin fredagkväll!
/Vivvi

Svar: Hon måste verka helknäpp min har ju försvunnit det är rena eama fettet.. Du kan hälsa från mig ha ha! Så roligt du kommer tillbaka till min blogg Vivvi ja som sagt varför vara som alla andra? Det är bättre att vara lite knäpp o annorlunda hi hi! Hoppas du har en mysig lördagskväll 😄🌸
Jessica Andersson

2014-03-07 @ 13:45:14
Postat av: jeanette

Tack for all inspiration.
Kan man folja dig pa instagram?

Svar: Hejsan Jeanette! Ursäkta sent svar.. Så lite så =) Jajjemensan visst kan man det jag heter Jeppi på instagram =)
Jessica Andersson

2014-06-10 @ 23:44:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0