Tjockisar

Ja så är det.. Jag är för tjockisarnas rätt i samhället.. Jaha tänker du varför bantar du då när du själv var tjock? På den frågan kan jag svara att jo för att min kropp begränsade mig mitt diskbråck var ett helsike och jag kom inte ens upp ur soffan och mina barn fick dra mig upp med en tvinnad filt..Nu är det ju så att alla överviktiga människor äter inte till sig sin fetma. Det är viktigt att förstå när man slänger en äcklad blick mot en tjock människa.. Vad vet man om dennes bakgrund.. Kan finnas massa orsaker till varför man är tjock.. Alla äter inte sig feta, men det gjorde ju tydligen jag eftersom jag bodde i min soffa och inte kunde röra mig pga svår smärta. Det är absolut inte synd om mig för jag hade inte behövt klämma i med all skit som jag gjorde och sedan låg och päste i soffan som en säl och dessto ondare hade jag i ryggen..Men det var då och nu är nu -35 kg senare har jag helt ändrat på min livsstil.. Jag orkar jogga jag har mindre smärta i ryggen som visserligen går i perioder.. Men tänk att bära runt på en 35 kilossäck med potatis liksom!
 
Jag har jojjobantat hela mitt vuxna liv jag har provat på massa skumma grejer genom åren flygvärdinnedieter med sockerbit o kaffe o lammkotletter..Rikshospitalets dunder soppa och bananbantning.. Äh lägg av liksom ni hör ju bara vad lurad man har varit genom åren och man har trorr man skulle få sig en genväg till ett smalare liv...Nu har min polett trillat ner, har varit med i iktväktarna tidigare för flera årsedan men gått upp med råge igen.. Men så superenkelt det har gått denna gång, det är så man nästan är bättre än bäst!!
 
Det jag vill få fram att titta inte en extra gång om det kommer någon bastant på stranden tex alla ser vi inte lika dana ut och att ha mer fett än andra gör en inte till en sämre människa, alla kan inte vara en trådsmal bimbo..Du kanske tänker tror du inte själv att du är något nu när du har gått ner i vikt? ABSOLUT INTE jag är samma människa som jag var innan jag började min viktresa.ingen vikt i världen kan ändra på det!!

Kommentarer
Postat av: Dragana

<3

Svar: ❤️❤️❤️Dragana
Jessica Andersson

2014-03-07 @ 22:59:20
Postat av: eva

Jag känner i helt igen mig i det du skriver men jag sitter fortfarande fast i skiten har visst inte den orken eller viljan tror jag för skyller jämnt på tiden och dyrt att gå ner men stort GRATTIS till dig som lyckades så bra kramis

Svar: Jodå Eva klart du fixar det 😄 men man måste verkligen ha motivationen så förstår om du inte orkar och inte känner för det! Tack så jättemycket jag är fortfarande lika peppad 😄👍 kramar
Jessica Andersson

2014-03-09 @ 07:55:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0