Vad tror ni?Kommentarer
Postat av: monica

Nej.

Du är för hård och har absolut inga som helst medkänslor till de som lider av det du lidit av utan ratar dem och trycker ner dem istället. En viktväktarcoach ska vara hjärteglad och uppmuntra istället för att hacka på deras nuvarande situation. vilket du, av bloggen att tolka.. verkar ha väldigt lätt att göra!

Svar: Det var ingen trevlig syn du har av min blogg! Får hoppas du inte mådde dåligt av att komma in på den!
Jessica Andersson

2014-03-20 @ 22:29:36
Postat av: Syrran Jennie

ÖÖÖh vadå inga medkänslor??? Syrran ratar ingen och trycker inte ner några som är överviktiga, vad har du fått det ifrån lixom?????


ja syrran du skulle passa till det så det så =)

Svar: Ha ha nä så sant det är ju det sista jag gör! Måste vara en konkurrent av nåt slag 😄 tack syrran 👍
Jessica Andersson

2014-03-20 @ 23:14:31
Postat av: Petra

Min bild av dig är att du är inspirerande, har massor av tips och idéer att dela med dig, levnadsglad samt att du gjort en otrolig viktresa! Bli coach!! Kram
PS jag är på G, -3,8 nu :)

Svar: Hejsan Petra! Tack så hemskt mycket jätteroligt att höra =) Stort jättegrattis till din viktnedgång, visst känns det skönt? Kämpa på det kommer gå som en dans Tack än en gång bästa du =) Kram
Jessica Andersson

2014-03-21 @ 05:29:42
Postat av: Anna-Lena Lindquist

Självklart! Gillar verkligen din blogg och du verkar ha en härlig humor och skön självinsikt. Tror att du skulle vara en perfekt coach.
Jag ska själv bli det när jag är klar med min viktminskning 😊 Så vi blir väl kollegor då 😉

Svar: Hejsan Anna-Lena! Tack så hemskt mycket vad roligt att höra =) Jätteglad för din positiva syn av mig och att det inte är åt andra hållet =) Så du funderar på att bli coach? Jag tänkte jag funderar en vecka till =) Om jag bestämmer mig så blir vi absolut kollegor =)
Jessica Andersson

2014-03-21 @ 06:27:45
URL: http://www.anna-lenalindquist.se
Postat av: Annelie

Du hade passat jättebra för du verkar vara så driven och positiv. Jag blev medlem för 5 veckor sedan och har gått ner 6.8 kg. Många tips har jag fått genom din blogg. Så bryr dig inte om kommentaren från "monica". Trevlig fredag. :)

Svar: Hejsan Annelie! Tack så jättemycket, nej jag bryr mig inte om det, fattar inte vad det menades med det ändå.. Trycker ner stora människor gör jag verkligen inte jag är däremot för deras rätt i samhället.. Supergrattis till din viktnedgång hurra vad bra =) Kämpa på jag ska väl snart ge mig tänkte jag, men det är ju så himla kul o lite har man ju kvar att ta av =) ha en fortsatt trevlig helg =)
Jessica Andersson

2014-03-21 @ 07:08:15
URL: http://www.johanssonsvardag.bloggplatsen.se
Postat av: MirJanna

Superbäst kommer du att bli. Hård ..... Nä, nä, nä, nä, nä men beslutsam och det behövs och är oerhört inspirerande. Lycka till! Ha det bäst!

Svar: Ha ha nä jag är inte hård det minsta jag är en snäll människa =) Tack så hemskt mycket bästa du =) Hoppas du får en fortsatt trevlig kväll =)
Jessica Andersson

2014-03-21 @ 07:45:52
Postat av: Lena

Hej Jessica! Du skulle bli helt suverän som coach, så inspirerande och positiv! Bry dig inte om elaka kommentarer🌸

Svar: Hejsan Lena! Nej jag bryr mig inte om det för jag fattar ändå inte vad hon menar =) TAck så hemskt mycket för dina fina ord =)
Jessica Andersson

2014-03-21 @ 08:07:53
Postat av: Jennie

Hej Jessica,

Jag tror att du skulle passa jättebra som coach! Din blogg är inspirerande och du verkar vara målmedveten och positiv! Lycka till och ha en riktigt trevlig helg!

/Jennie

Svar: Hejsan Jennie" Tack så hemskt mycket hoppas du får en riktigt fortsatt trevlig helg du med och tack än en gång för din positiva feedback =)
Jessica Andersson

2014-03-21 @ 08:29:33
Postat av: Nettiz

God förmiddag :) Jag har bara följt din blogg sista månaden och den är FANTASTISK! Har läst igenom bloggen från första början. Du inspirerar verkligen annars hade du inte blivit Viktväktare-finalist 2014. Man måste vara tuff och hård ibland för att nå målet men samtidigt ändå ödmjuk och förstående, de egenskaperna har verkligen du. Självklart ska du bli Viktväktarcoach, ingen tvekan om saken! Jättefin blogg med fina bilder, recept, idéer och inspiration. Kör på! //Nettiz

Svar: Hejsan Nettiz =) Tack så hemskt mycket vad glad jag blir att höra detta.. Tack tack =) Jättebra att ha en blogg att ventilera sig i =) Sen är man inte mer än sig själv jag är som jag är varken mer eller mindre.. Ja lite småtokig ibland men det får man leva med ..Så kul att så många hittat till min blogg.. Jag funderar en vecka till hur jag ska göra vet inte ens om jag klarar av att vara en haha.. Ha en fin fin kväll =)
Jessica Andersson

2014-03-21 @ 08:55:32
Postat av: Jennifer

Jag tror du skulle bli perfekt som coach:) Jag önskar att jag kunde få ha dig som min coach. Kör på säger jag!

Svar: Hejsan Jennifer! Tack så hemskt mycket vad glad jag blir att höra detta så positiv respons tack snälla du =)
Jessica Andersson

2014-03-21 @ 10:10:42
Postat av: Magdalena

Du är grym, kör hårt tycker jag !!!

Svar: Hejsan Magdalena!! Tack så jättemycket =)
Jessica Andersson

2014-03-21 @ 12:58:32
Postat av: Stina

Hallojs viktväktar kärringen 😀😀 kul tror att du skulle vara en frisk fläkt, det behövs lite nytt blod i Hylte 😀😀Men du måste ju se till att få lite deg för det😉själv soppar ja på 😜Gillar din kommentar förresten till den glade😀😀 kör på !!!

Svar: Ha ha hallå Stina.. Vafanken du kan väl inte soppa heller du måste äta riktigt mat =) Jag som tom kom hem o coachade dig hahah.. Hur går det med sopporna då? =)
Jessica Andersson

2014-03-21 @ 15:36:31
Postat av: Mamma

Jessica ! du är en perfekt människa att coaha andra som har det problem som du har haft.Förstår mig inte på Monica som kan uttala sig så illa emot dig ! du är en grym människa o inte alls hård eller slår ner på överviktiga.Vad får hon detta ifrån.Tvärt om du passar precis till att ta o hjälpa andra som verkligen vill gå ner i vikt.Jag är en av dom och med din hjälp så kommer jag klara detta.kram från mamma

Svar: Ha ha mamma ja jag fattar ingenting faktiskt klart du kommer fixa detta utan problem det är ju så himla lätt =) Pöss
Jessica Andersson

2014-03-21 @ 15:43:09
Postat av: Coolaannna

Ja låt dig inte nedslås av trista kommentarer. Bilderna talar väl sitt tydliga språk. Heja dig säger jag bara.
Kram Anna

Svar: Hejhej Anna! Tack så hemskt mycket nä du jag tar inte åt mig fattar inte ens vad som menas med kommentaren =) Kram
Jessica Andersson

2014-03-21 @ 16:27:49
URL: http://coolaannna.blogspot.com
Postat av: Helena

Du har ju bästa bloggen! Rolig, mycket bra tips och glimten i ögat. Ingen tvekan om att du skulle bli en alldeles utmärkt konsulent. Go for it!!! Ha en fin kväll//Helena

Svar: Hejsan Helena! Tack så hemskt mycket vad jag blir glad av positiv feedback =) JAg ska fundera en vecka till på hur jag ska göra =) Hoppas du får en fin lördagskväll =)
Jessica Andersson

2014-03-21 @ 19:51:27
Postat av: Jumi

Ja!! Jag läser med glädje din blogg! Du inspirerar och har gett många bra tips! Jag gillar din humor och tycker att du verkar vara ödmjuk och väldigt rar. Sedan har du ju också visat att du är beslutsam! Plus att du ger bra kommentarer som man blir glad av. Du skulle nog kunna få många att kämpa med sin vikt! Då skulle tom jag våga mig på ett möte ;) Testa vetja!

Svar: Hejsan Jumi! Tack bästa du =) Vad glad jag blir jätteroligt att du tycker om det jag lägger ut.. Så bra att ha en blogg att ventilera i och att så många hittat hit är ju jätteroligt =) Klart att du vågar dig på ett möte.. Jag ska faktiskt kolla in ett på måndag.. Bara kolla för att se hur ett går till sen ska jag fundera på hur jag ska göra =)
Jessica Andersson

2014-03-22 @ 02:00:57
Postat av: katta

Du är en av de största inspirationskällorna för mig just nu att lyckas gå ner i vikt. Jag är övertygad om att du skulle bli den bästa konsulenten man kan tänka sig. Tack vare dig har jag hittat några nya favoriter jag inte kan leva utan, vaniljkvarg och bananpannkaka så sjukt gott!! Kram o lycka till.

Svar: Hejsan Katta! Tack så hemskt mycket för dina fina ord vad jag blir glad =) Jag ska fundera en vecka till och sen bestämma mig låter himla intressant iaf.. Man vill ju så gärna hjälpa andra om man kan =) Eller hur utan kvargen och bananpannkakan kan man inte leva så gott =) Kram och tack så hemskt mycket igen =) Kram
Jessica Andersson

2014-03-22 @ 10:15:00
Postat av: Marianne

Ja, absolut !! Tack vare dig fick jag en nykick att gå ner ännu mer i vikt . Har gått ner 20 kilo med vv men vill gå ner ännu mer. Och verkligen supertack för bananpannkakan , den blev min nya uppenbarelse..yeeees..Lycka till !

Svar: Hejsan Marianne! Å så roligt att höra =) Vad glad jag blir,, Tjoho grattis vad duktig du är... Visst är det lätt? =) Jag har inte haft en enda svår dag sedan jag började.. Bananpannkaka is the shit brukar jag säga så himla bra att ta till MUMS.. Kom igen nu kämpa nu dit du vill och välkommen tillbaka till bloggen när som helst du vill =)
Jessica Andersson

2014-03-22 @ 13:41:41
Postat av: Eva

Hej, har bara följt dig nån månad men du är definitivt en inspirationskälla :-D. Du skulle passa ypperligt som viktväktarcoach. Den som hamnar i din klass kommer bli glad, lycklig & minska i både mått & vikt!
Lycka till!

Svar: Hej Eva! Tack så hemskt mycket vad glad jag blir av det du skriver 😄 verkligen positiv feedback supertack! Funderar fortfarande på hur jag ska göra! Kan ju inte vara så svårt å peppa andra 😄 tavk tack 😄
Jessica Andersson

2014-03-23 @ 17:41:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0