Jag är kriminell och en fara för samhället

 
Det är som med en Triss plötsligt så händer det..Det var inget jag förutsåg när jag åkte in för att köra ett 8-18 pass på mitt andra jobb i stan..Att jag skulle åka på min första P-bot..Antar att jag är kriminell och en fara för samhället..Man kan ju säga att jag jobbar gratis idag..
 
Coolt ni kan nu kalla mig Jessica den förskräcklige .Tur man har två jobb så man kan betala skiten..Fick en smärre chock men den börjar att lägga sig men jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta! Vardagsmat för en del men en chock för mig! Kunde ju lika gärna torkat mig med 700 spänn i röva o spolat ner dem..Så nu kan jag lägga till både fortkörning (7 km för fort) för några årsedan som gav 2000 spänn och dagens parkeringsböter på 700 i mitt CV..Man kanske borde låsas in..Skaka galler eller ta en tur till skamvrån..Funderar på om det inte finns allvarligare saker som händer här i världen som är mer oroväckande..Nej antagligen inte när man själv varit i farten..
 
Annars har det varit en mysig jobbardag med lite bak o tur i stan och o nyttigheter..Dessutom svämmar Halmstad över av toastolar. ..

Kommentarer
Postat av: Jonnie

haha ja inget förvånar mig när de gäller dig, 700 va liyte mycket, ja brukar bara få 300 i böter, idag är det den internationella dagen för toalettstolar, och detta firar kommunen me att sätta ut skithusstolar överallt

2014-11-19 @ 22:05:26
URL: http://alwaysfabulous.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0