Vilka rövar till människor det finnsIdag har det varit en trevlig arbetsdag då jag befunnit mig på jobb nr 2! Idag åkte vi till Helsingborg för att sedan åka över till Helsingör..Underbart väder och nästan som en sommardag! Men något fick mig att bli jävligt förbannad! Det är hur vissa människor beter sig som riktiga rövar hur de ser på andra människor. .

Jag har visserligen redan innan insett hur svårt det är att ta sig fram med rullstol osv det är ju ingen nyhet..Men idag bestod hela dagen av att vara den hjälpande handen för en annan människa. .Jag blir så frustrerad hur människor beter sig och vad begränsad man är som handikappad att ta sig fram och hur man blir behandlad..Det jag vill säga är att jag älskar mitt nya jobb, att kunna hjälpa en underbar människa i dess vardag och bidra med det jag kan..Det ger så fruktansvärt mycket när man får så mycket tillbaka ett leende ett skratt en kram!

När jag ser på vissa människor runt omkring som ser ner på människor vill jag kasta en stor koskit i nyllet på dem..När man sedan stöter på ömsinta människor som tar sig tid att svara på ett HEJ att de byter några ord så finns det ändå hopp om mänskligheten..Idag har jag ändå insett att de ömsinta var fler än de som behöver en koskit i nyllet..

Tack för mej o hej!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0