Livet utan facebook o loppis

Hallojsan..Jo jag lever..Snart är det två veckor sedan jag bestämde mig för att inte logga in på Facebook det känns oerhört skönt att slippa scrolla runt på den sidan men facebook är ju efter en som en hök och måste tala om vad som hänt sedan jag loggade in sist.Sociala medier har stått mig upp i halsen...Denna jobbarhelg jobbar jag glidartid så jag honey och Julia o Linnea har hunnit med en loppistur och vi har fyndat lite till balkongen..En trälåda, keramikkrukor o flaskor som vi slipat lite på samt en cool söndrig kratta och mjölkkanna ..Bästa var mjölkkanna tycker jag..Lyktan e inköpt i Ullared..
 
Jag har börjat använda min facebooktid till annat..Jag köpte för en tid sedan ett litet drivhus där jag har planterat lök, chili, gräslök, persilja och oregano de har nu behagat komma upp ur jorden och man kanske då måste säga man iaf har lite gröna fingrar :) Satte också en potatis som börjar växa och frodas sig! Ha en fin kväll hörrni..

Kommentarer
Postat av: Hannah

Kul att träffa dig idag, längesen nu. Allt verkar ju vara bra med dig. En liten fråga "pysslar" du fortfarande? Jag kom ihåg att du gjorde ett så fint våningsfat till avd Måsen en gång. Gör du sånt fortfarande? Isåfall skulle jag vara intresserad av att få köpa ett av dig. Kram Hannah

Svar: Hallå Hannah detsamma kul att träffa dig med ☺jajjemen jag kan fixa ett fat till dig inga problem men jag har inga fat just nu..Måste köpa på loppis hoppas d inte är någon brådska? Att du minns fatet det var kul det är ju evigheter sedan ☺ Kramis
Jessica Andersson

2015-04-25 @ 19:04:28
Postat av: Hannah

Åh tack vad glad jag blir, jag önskar mig något i blå toner, gammaldags, romantiskt (hoppas du förstår, men du är ju konstnär så du fixxar säkert ihop något fint).
Nej det är ingen som helst brådska, jag kom bara att tänka på det idag efter att vi träffats. Ta hand om dig.

2015-04-25 @ 19:30:26
Postat av: Therese

Hej,
Therese heter jag o jag har läst din blogg ett tag😃
Du har varit så duktig med din viktnedgång och jag har blivit peppad av det o själv lyckats gå ner 23kg!!
Nu är det bara att försöka hålla det..!
Mvh. Therese

2015-04-26 @ 17:11:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0