En måndag utav många som passerar genom livet..

God förmiddag skulle man kanske säga..Sovit som 8 björnar i ide känns det som,  men är lika trött ändå! Idag är det måndag, en måndag utav många som passerar...Samma frukost väntade även denna dag och jag hade blivit smått förvånad om jag hade ändrat på ett vinnande koncept..Måndag och ny vecka..En vecka som just i denna stund inte känns så stressande fastän det är värstingveckan med helgjobb..Känns just nu som om jag ska komma levande ut ur den..

Kommentarer
Postat av: anki bränd

Hej
Har sett din frukost och undrar om du verkligen äter 2 ägg varje dag innehåller ju mkt kolesterol.Vore jätteglad om du kunde skriva hur en hel dag i matväg ser ut för dig och om du dricker mkt vatten? Skjuter upp min viktnedgång fast jag borde..känner du inspirerar mig tack..

Svar: Hejsan! Ja jag äter alltid 2 ägg de är min stöttepelare..Ibland äter jag mer ägg per dag om jag gör omelett eller bananpankakor. Har faktiskt inte tänk så mycket på kolesterolet. Dricker dåligt med vatten gör jag. Undra om jag ens kommer upp i 1 liter om dagen, tror knappast det. Tack så mycket vad roligt att höra och kul om min blogg kan inspirera dig :) Jag tycker att det ska vara lätt o inte för invecklat att gå ner i vikt..Något som verkligen är ett måste är att man har motivationen, du hittar den säkert bara du letar lite :) Ha en fortsatt trevlig dag :)
Jessica Andersson

2015-09-21 @ 22:01:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0