Hejja Hemköp

Stor tumme upp till Hemköp Oskarström. Nu kan även jag  smaka dessa nya kvarger från Lindahls..Var nyligen inne o frågade om de kunde ta hem de nya.  Som jag fattade var det inte bara att ta hem utan det beror lite på vilken kedja affären tillhör och att man ibland får vänta..Men idag var man en nöjd kund, nöjd med riktig snabb leverans av önskad vara..
 
Först ut blev : Toffe Theraphy (gräddkola) Första skeden fick mig att bli barn på nytt...Som det öronbarn jag var fick  det mig att tänka på den hemska Kåvepenin man var tvungen att hälla i sig..Urk,  hemska minnen.....Sked nr 2 och resten var helt okej..Luktade gräddkola så fort man öppnat den....Inget jag vill äta flera gånger i veckan men helt ok som sagt!
 
BETYG: 3/5

Kommentarer
Postat av: Caroline

Jag har också köpt dessa sorter idag, men inte provat än. Min favorit är vanilj och jag blev glatt överraskad när jag såg att de fått in den utan tillsatt socker i 500 gramsburk. Mums! Vad bra det går för dig med vikten, du är en inspiration!!

Svar: Hej Caroline inga höjdare direkt de nya kvarger namn. Smakar lite konstgjort. Vanilj utan socker är min klara favorit :) Ja här går det undan festen man inte springer på gymmet. Tar ju det lite lugnare denna gång :)
Jessica Andersson

2015-09-18 @ 18:17:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0