Lasange med keso och mozarella

Idag har jag för första gången testat att göra lasange i pottan..Kände mig som värsta bästa kocken efter första tuggan, grymt gott..Aldrig att man blir besviken på Cruella Von Crockpot. Har aldrig tidigare gjort Lasange med keso och mozarella men jag kan verkligen rekommendera det och efter 4 timmars puttrande i pottan kan jag lova att man njuter i fulla drag..
 
Keso och Mozarella lasange
 
9 lasagneplattor
2 gula lökar
500 g minikeso 
2 st mozarella
1 kg kycklingfärs
I pkt krossade tomater
1 kycklingbuljong 
50 g mager riven ost 12%
3 klyftor vitlök
Tomatpuré 
 
Hacka och stek löken riv i vitlöken, i med färsen stek klart salta och peppra. Jag hade paprikapulver och lite paprika på tub i också och sen en klick tomatpuré  efter tycke och smak, häll sedan i de krossade tomaterna och lägg i buljongtärningen.
 
Riv mozarellan och blanda med keson.
 
Smörj pottan invändigt med olivolja och första lagret på botten ska vara sås sen fördela 3 plattor och bred över mozarella och kesoröra varva nu på liknande sätt och avsluta med sås..Strö över 50 g riven mager ost..Sen är det bara att lägga på locket och låta stå och puttra på hög värme i 4 timmar..Under tiden kan man ta en promenad och rasta fläsket för maten sköter ju sig själv..Av denna lasange fick vi ut 7 portioner.
 
7 portioner /10 sp per portion 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Detta måste jag prova i min potta=)

Svar: supersmarrigt :)
Jessica Andersson

2016-03-04 @ 06:58:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0