I Kullamannens fotspår

 
 
 
Idag blev det en tur till Skåneland igen..Lite i Kullamannens fotspår..Jag är ju lite barnsligt förtjust i gamla barnprogram och Kullamannen kom ju före min tid men så spännande, har sett den ett par gånger svartvit dessutom..Vi stannade först till vid Brunnby kyrka det var här ungdomarna i en scen mötte upp Dr Miller..
Sen åkte vi vidare till Himmelstorp där var vi ju förra sommaren då vi besökte Nimis.Hade inte en tanke på att det var där Kullamannen spelades in det var här de bodde medans föräldrarna var på resa i Italien..
Mölle blev nästa stopp det är så gulligt som det låter ett minifjällbacka tycker jag så härligt ställe och jag kan åka hit hur många gånger som helst..Rofylllt för både kropp och själ.Underbart på sommaren..Vi tog en picknick i hamnen och fortsatte sedan till Kullens fyr..Där blev vi upplysta i sms från 3 att vi befann oss i Danmark det var ju lite småknasigt. Blåste så det stod härliga till idag så det var svårt att stå still..Även här spelades lite av Kullamannen in..En mysig dag att bocka av till historien..Tummen upp...
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0