Nyårsafton 2018

(null)

(null)
Ikväll blev det en runda till godingarna och det bjöds på tacos! Själv ska man upp och jobba i morgonbitti så det blir lugn och ro för min del!

Gott nytt år på er! 

Juldagen 2018

(null)

(null)

(null)

(null)

Igår blev det en runda till barn-barnen för att lämna julklappr! Febriga och snoriga men glada blev de! I år fick de ett tågbord, och ett bord med stolar! 

Julafton 2018

(null)
Denna jul blev det ingen julmat utan plankstek! Så gott att slippa skiten, julen är sig lik varje år dags för en förändring tills nästa år! Ett stort plus detta år att man inte sprungit runt för att köpa Julklappar och laga mat! Ingen julstress med andra ord! 

Uppesittarkväll

(null)

Uppesittarkvällen tillbringades med Min abobo i hennes stuga och hon tog det årliga Julbadet! Vi vann inget men drack god Irish Coffeé!

Loppis

(null)

Mitt lippisfynd häromdan!

Julfrukost

(null)

(null)

Idag hade vi Julfrukost för våra boende, det var  mycket gott och vi hade en massa godsaker att välja emellan. Vi lyxade till det med bla hembakta saffransscones och ris ala malta! 


Torka aldrig tårar utan hanskar

(null)
 Det är några årsedan jag såg serien nu är det dags igen! 

Golf

Jag är ingen hejjare på golf och har aldrig varit. Det enda jag har spelat är bangolf och där har man väl iofs gjort en annan och annan spik. Det hade ju varit roligt att någon gång spela riktig links golf. Jag tycker att det ser ganska så trevligt ut när man åker omkring i detta avlånga land och kör förbi en golfbana. Gräset är alltid perfekt klipp och de som spelar har ju en viss klädstil. Det är nästan som om det vore taget ur Lasse Åbergs " Den ofrivillige golfaren" rutiga kepsar och vita shorts. Oftast på finare golfbanor finns det även restaurang så man kan äta och koppla av lite efter sin runda. Eller varför inte åka på en golfweekend, samla ihop en massa god vänner spela lite golf, äta god mat och ha det allmänt mysigt tillsammans. Efter en god natts sömn så är det dags att ge sig ut på golfbanan igen. Det finns de golfbanor där det ingår golfklubbor om du inte har egna så det är ju värt att kolla upp. The hole in one får du klara av själv och det kommer nog att gå hur bra som helst. Fram med bästa golfhumöret och swinga din klubba nu :)

 

 

En tur till Dollarstore

(null)

(null)
Idag var en ledig dag och jag spenderade den med dotter och barnbarn! Det blev en sväng till Dollarstore och det var ju en trevlig affär aldrig varit där tidigare! Sen bjöd jag på hamburgare! En riktigt mysig dag! Fick ikväll en tidig julklapp av Julia, jag bara älskar ju Ernst! 

Helgen som gick

(null)

(null)

Denna helg är till ända och det har gått i ett! I fredags var vi ute och åt och sedan blev det lite biljard! Jobb var det i helgen och sen och idag blev det lussekattsbak med Julia. 

Sista natten i LA

(null)

Idag checkade vi in på Travelodge by Wyndham LAX South som ligger nära flygplatsen! Vi åkte ich lämnade bilen på Tiffany där vi hade hyrt den sen gick vi tillbaka och det tog ca 50 minuter! Vi gick ut för att äta på kvällen och hittade Express Chinese Food! Supergott och var mer än man orkade äta upp! I morgon kl 19 lyfter planet hemåt igen efter en fantastiskt uderbar resa! 

Shopping och The Stinking Rose

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Idag har vi shoppat loss igen varit lite här och där och hamnade till slut i gen på Hollywood BL. Ätit lunch på The Stinking Rose en (vitlöksrestaurang som bara finns här i Los Angeles( BeverlyHills ) och i San Fransisco supergott! Har badat i poolerna och kollat in takvåningen där vi bor! I morgon byter vi ställe för en sista natt innan vi reser hem på fredag!

Julia har fått körkort, en runda i Downtown och Urban Light

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Idag har Julia tagit sitt körkort! Hipp Hipp Hurra!!!!

Idag vi tagit en chilla dag och gått en shoppingrunda på stan! Vi har solat och badat i poolen och ikväll var vi på Urban Light! Ett ställe med 202 lampor! Detta ställe var populärt att fotografera sig i då ljuset skulle vara perfekt! Dessa lampor är från 1920-1930 talet och är insamlade runtom i Los Angeles! I morgon blir det mer shopping och vi börjar närma oss vår hemresa efter några fantastiska veckor! 


En ny dag och nytt boende.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Idag var vi i Chinatown och åkte till Santa Monica Pier igen! Underbart väder som en varm svensk sommardag! Checkade sedan in på vårt nya boende, en lägenhet i Downtown!

Tillbaka i LA

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Iförrgår körde vi Highway 1 tillbaka till Los Angeles! Vi besökte Malibu och Santa Monica Pier där bla Forrest Gump och Baywatch är inspelat, häftigt att se! Vi checkade in på På Hollywood Downtowner Inn och blev så besvikna! Vi fick en lägenhet, förvisso stor och rymlig och till samma pris som som det rummet vi beställt! Men vi gillade det inte alls, kändes inte alls trevligt och kändes smutsigt. Fick känslan av att när som helst skulle det komma in en mördare med yxa och vi hade inget internet heller och det var irriterande, Jag låg och retade upp mig hela natten så efter frukosten gick jag o Petter till Receptionen och jag sa som det var! Vi är inte nöjda vi vill ha rummet vi betalat för och vi ska ha internet eftersom de skrivit att det finns i alla rum! Vi fick ett nytt rum så nu kan vi vara lite nöjda iaf! Men Motell är ju Motel men nån måtta får det vara Vi bor mitt  i Hollywood som vi gjorde  de första nätterna!
(null)

Nya rummet lite bättre men inte bra! 

Ben Sur & Pismo Beach

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Igår lämnade vi San Fransisco för att köra vidare mot Los Angeles igen! Vi tog lärdom av vår förra bilresa mellan Las Vegas och San Fransisco, då vi körde nonstop 16 timmar och ca 8 av dem var ju köer, att stanna och övernatta halva vägen. Vi bokade in oss på SeaCrest! I princip spöregnade det hela bilresan hit. Vi vaknade upp till en härlig sommardag sol och klarblå himmel! Vi hade bara bokat en natt men det var fantastiskt fint så vi bokade en till och tog en chilladag, det behövde vi. Vi tog ett dopp i havet och det var riktigt läskigt faktiskt så strömt och man vågade inte gå långt ut för redan i början drogs man med ut med en riktig kraft! Sen blev det poolhäng och en promenad till piren! Underbar utsikt, svårt att fota det måste upplevas! Blev ett dopp i bubbelpoolen ikväll med och i morgonbitti fortsätter vi till Los Angeles!

RSS 2.0