Kaffe i nya koppen

Godmorgon..Nu blir det frukost och lite senare ännu en loppis! En helg går snabbt, för snabbt tyvärr! 


Kräftor

Idag blev det räkor och kräftor! 


Loppisfynd

Jag vet knappt hur jag ska få plats med mina koppar snart idag gjorde jag flera fynd! 


- 1,4 kg

Då var semestern slut för detta året och första jobbardagen är avklarad! Det visade -1,4 kg på vågen så man får vara nöjd! 


150:e grillningen

Idag blev det 150:e grillningen för i år så sambon har nåt sitt mål, så nu är det bara att fortsätta! Idag gjorde vi en riktigt god sås till på tomater lök, vitlök paprika, chili och färska örter! 


Frisören

Fredag och idag blir det att tippa av dottern hos frisören och själv ska jag gosa med Godingen! Nu rasslar verkligen dagarna till och på måndag är allvaret igång igen! 


Fyllda paprikor

Testade att göra fyllda paprikor idag gott, 2 sp per st och receptet är för 6 personer och är taget från Viktväktarna! 


Vanliga Människor glömmer och går vidare

Jag bara läser och läser två dagar tog det för att läsa ut " Bara Människor" vilken underbar bok om olika människor i ett hyreshus vars liv har koppling till varandra! Jag brukar ha svårt att hålla kolla när det handlar om för många personer samtidigt men denna bok blev jag helt uppslukad av och ville knappt slå igen den... LÄS.. Nu är jag glad att jag hade uppföljaren redo i min bokgömma! Dags för: "Vanliga Människor glömmer och går vidare" och dags att återigen besöka Smedjegatan 6..
Förmiddag

God morgon, eller kanske god förmiddag kanske man skulle säga! Man känner sig totalt utmattad denna sista semestervecka! Blir gott att komma tillbaka till rutiner igen hur tråkigt det än låter! Idag ska jag gör som igår, läsa o göra utöver det nästan ingenting! I morgon blir det en tur till lilla Godingen och på lördag Sjönevads marknad! 


Wok

Ikväll blev det wok och sen Bio  Annabelle 2 riktigt bra, mycket bättre än 1:an.


Från sol till Regn och Biopremiär

Lustigt väderombyte, igår 27 grader och sol och idag 16 grader och regn! Det blir till att läsa hela dagen idag och ikväll blir det Bio då det är premiär för Annabelle 2. I söndags såg vi ju Dunkirk vilken bra film! Så nu är det bäst att fånga dagen inte långt kvar på semestern nu, men det ska bli skönt att komma in i sina rutiner igen! 


Bara Människor

Jag läste ut "Döden den bitterbleka" i rask takt ville inte lägga den ifrån mig! Nu väntar jag tills tredje boken om kirurgen Andreas kommer ut riktigt spännande och lättläst! Nu blir det en ny bok: "Bara människor" av Anne Liljeroth! 


En tur till stan

Idag blev det en tur till stan med dottern, kaffe på Espressohuse och lite shopping! Till kvällen blev det grillat! 


Härligt

Det var inte igår man kunde sitta ute och äta frukost, men idag så!!! Härligt, idag blir det en chilladag så får se vad den kommer innehålla! Nu blir det frukost och kaffe i min nya kaffekopp jag fått av mitt barnbarn och lite läsning på det..Skönt med semester några dagar till! 


Godingen och röd linssoppa

Idag blev det besök hos lilla godingen! Sedan gjorde jag en Röd Linssoppa som jag hittade inne bland Viktväktarnas recept så snabb att göra och supergod, en stor tumme upp! Receptet är för fyra personer och det är 5sp/ portion! 


Dags att ta tag igen

En veckas semester kvar HÄRLIGT! Vad mycket vi hunnit med ändå denna sommaren! Men nu är det dags att bli hälsosammare igen, för vilken gång i ordningen vet jag inte men som vanligt är jag taggad till tusen! Det är konstigt man kan skapa atombomber o annat skit men man kan inte uppfinna ett litet piller som håller vikten på samma nivå, det hade varit nåt! Nej nu är det bara att kämpa IGEN! 
Döden den bitterbleka

Har precis läst ut "Döden kvittar det lika" riktigt bra tycker jag man ville ej lägga ifrån sig den! Toppen även att den innehöll korta kapitel Nu börjar jag raskt på del 2 "Döden den bitterbleka" 


Ännu en dag

Söndag och en vecka semester kvar! Idag blir det några avsnitt av Saltön och läsa ut min pågående bok! Slappedag med andra ord och ikväll blir det Bio!


Höst?

Godmorgon, här var det sovmorgon idag! Känns som om hösten har anlänt så det blir nog att spendera några timmar med min bok idag.


Döden kvittar det lika

Då var det dags för en ny bok igen " Döden kvittar det lika" av Anne-Marie Schjetlein! "Arthur Peppers diskreta charm" var en riktig mysig bok läs den! 


Saltön

Fredag och idag blir det till att åka och storhandla sen blir det nog lite "Saltön" maraton, måste friska upp minnet lite innan säsong 4 drar igång! 


Hemma igen

Då var vi hemma igen från en riktigt härlig campingsemester i Bohuslän vädret har verkligen varit på topp!  Vi skulle åkt hem i morgon egentligen men bestämde oss för att packa ihop idag efter att ha sett vilket regnväder som var i antågande! Tur var ju det för när vi packat in allt i bilen och kört iväg stod regnet som spön i backen! Vi stannade till på Orust och besökte den Ullaredsliknande butiken i Göksäter och köpte servetter! Dessutom hittade vi en loppis utanför Fjällbacka häromdagen  och jag fyndade 2 kaffekoppar! Borta bra men hemma bäst! 
Rundturer

Idag har vi varit ute hela dagen och i princip besökt samma ställen som för två årsedan! Först åkte vi till Lysekil efter det Grundsund och åt blåmusslor på "Lilla Hunden" från Saltön serien den återkommer i slutet med en säsong 4 den måste man ju bara se älskar den serien! Sedan blev sista stopp Smögen, lite överskattat tycker jag men vacker omgivning! 


En dag on the road

Idag har vi varit i Fjällbacka och Hunnebostrand, två årsedan sist! Sen blev det golf på Solvik Camping och en romantisk solnedgång! 


RSS 2.0