Valborgsmässoafton

Har mina två hjärnceller attackerat varandra eller är det bara så att jag lider av bloggtorka?  Jag vet inte men här är jag iaf! Jag kan idag informera dig om att jag börjat min nya anställning som trappstäderska.. Pengar vill man ha i överföd så det är bäst att man har många jobb på lager. Ser du så snyggt jag svingar vippan i taket? Det ska göras med stil och finess..Jag ber dig att inte klaga på min mexicanska hängröv som av någon underlig anledning fastnat på kortet. Jag har även redan blivit arbetsledare så här går det snabbt må jag säga. och i grund och botten beror det ju på min enormt fantastiska karisma...


Sen så är det ju Valborgsmässoafton och kungafan fyller år, det firar ungdomarna med att supa sig fulla både här och där! Själv ska jag låsa in min tonåring, slänga in lite vatten och bröd och där får hon sitta tills vi ska åka till stora staden Jönköping i morgon.  Så hörs det konstiga ylningar längs gatan, ignorera detta bara...Själv ska jag ikväll ta mig ett glas vin i trevligt sällskap.


Jag = en på miljonen


En dag i bilder

Söndag, fattar inte vart helgerna tar vägen sedan en Tysk kom in i ens liv.. Vaknade runt 8 att Rasmus som vanligt påpekar att han ska sätta på tv:n och kolla på barnkanalen. Jag var mitt i en dröm att jag hade träffat den mest perfekta mannen och det var mannen i mitt liv, det är det enda jag minns och jag kan då glömma det hela för han finns ju som sagt bara i min senaste dröm. Vad gör man när man vaknar upp och inser att personen överhuvudtaget inte finns och att man som vanligt polar säng med sin kudde? Sen iväg till Anke och drack kaffe vidare till vattenfallet och sedan fika vid stallet..Vips, dagen är slut! Gårdagen ägnade vi till skitsnack rakpermanent på Tyskt vis som faktiskt funkar hur otroligt det än låter med hemmanent och vetemjöl. Grillade och åt senare våfflor. Tog sedan med Anke & kidsen till Lindekullen och förklarade att hit skulle vi på midsommarafton, dansa runt midsommarstången. Jag sjöng snabbt lite sånger och dansade runt och hennes min gick inte att ta miste på då hon såg helt förskräckt ut. Antagligen var det pga av mina snygga moves eller min extremt klockrena sång i form av tre små gummor! Hon sa sedan att när den dagen kom skulle hon faktiskt gömma sig och kolla när dom galna svenskarna dansar då hon aldrig firat midsommar!






Jag är glad att jag är Svensk



Nu är det ju så att jag själv aldrig har varit i Rosengård i Malmö och kommer aldrig sätta min fot på detta stället. Men när nu inte ens räddningstjänsten vill ta sig in in gettot så är det väl något som inte stämmer? Vad händer den dagen räddningstjänsten inte kommer då det händer något riktigt allvarligt? De boende kommer från olika kulturer och där bor endast ett fåtal svenskar. Jag har pratat med en kille som själv har bott i Rosengård och han sa att där är det som om man befinner sig utanför Sveriges gräns.Det vandaliserades och helst ville man inte vista sig utomhus som svensk då det var som att man var en främling i sitt eget land. En del invandrare som är födda och uppvuxna i Sverige struntar i att vilja lära sig Svenska vilket som igentligen borde vara en självklarhet eller? Jag anser att ska man leva och bo i det landet man kommer till så vill det till att man engagerar sig och för det första försöka lära sig språket och skaffar sig ett jobb. Det är iofs inte det lättaste i dessa tider att hitta ett jobb. Men det finns ju dom som har bott här hur många år som helst och som forfarande inte kan svenska och är hemma och sköter om hela sin släkt istället. Nu är det ju inte så att man kan dra alla invandrare över samma kam. Det finns dom som vill anpassa sig till ett liv i Sverige, det jag blir irriterad på är folk som inte vill anpassa sig till det Svenska samhället.


Jag respekterar att folk har olika tro och syn på saker och ting, men jag har själv svårt att förstå vissa länders nervärderande och förtryckta syn på kvinnor, vad får männen att tro att om är bättre än kvinnan igentligen? Är vi inte alla skapta som männskor? Men i vissa länder behandlas kvinnor som djur. Kvinnor instängda i burka borde förbjudas. Det är fruktansvärt då kvinnan ska behöva springa runt i denna skit då männen helt fritt ska kunna gå omkring som vanligt. Stanna upp ett tag och fundera på varför männen skulle vara värda mer än kvinnorna? Sen har vi hedersmord tex, släktingar dödar för att återställa familjens heder. Det är sjukt enligt mig och gör inte att dom får en bättre plats efter döden, dom skulle ha en given plats i helvetet! Dessa seder ska inte finnas i Sverige, Sverige är ett fritt land och man borde anpassa sig därefter. Nu är det ju så att det finns även svenska svin till män som behadlar sina kvinnor illa så detta är ingen rasistisk propaganda! Jag har bara svårt för att förstå olika kulturers seder och bruk  


Jag blev rädd för mig själv

Ibland kan man faktiskt bli rädd för sig själv.. Som igår kväll när jag skulle gå och lägga mig, lyssnade på Karlavagnen samtidigt som jag skriver ett SMS till pompisen, vad händer? Jo jag somnar mitt i skrivandet, hur kunde det hända liksom? Vaknar som tur är någon halvtimme senare  fortfarande med mobilen i handen och ser att jag är mitt i en mening och att jag inte inte ens satt på larmet på telefonen, det hade ju blivit katastrof om jag inte hade kommit upp i tid. Sen på tal om Karlavagnen Sveriges största samtalsprogram där det snackas om allt mellan himmel och jord på P4. Hur gott om idioter finns det i Sverige igentligen, ibland är det ju så fruktansvärt pinsamt att lyssna och vissa  personer inser ju inte själv att den skämmer ut sig för Svenska folket.



"Prisa Gud" Snart kommer skatteåterbäringen

Nu har jag deklarerat och jag undrar vart jag ska göra av alla miljoner jag ska få tillbaka? Köpa ett hus på Spanska solkusten? Vika små pappersbåtar av alla tusingar slänga dom i Östersjön och simma efter och se vem som kommer först i land? Snåla som ett svin och leva på räntan? Sen den här jävla kyrkoavgiften till svenska kyrkan inkl begravningsavgift 3287:- helt sjukt ju fatta vad mycket pengar man kommer betala till Svenska kyrkan som man bara sätter sin fot i när man blir dit tvingad. Om man räknar på summan fram tills man närmar sig döden så skulle man ju för fan kunna ha en kungabegravning. Vad gör svenska kyrkan med alla pengarna??


Rasmus kan fula ord


Barn är ju bara för roliga ibland och man kan undra på vad dom får allt ifrån, tänk vad mycket det måste fara runt där inne i den lilla hjärnan.. Som när vi åkte hem från fritids idag..

Rasmus: Mamma, varför kan man inte begravas hemma för?

Jag: menar du djur eller?

Rasmus: Nej människor, varför kan man inte gräva ner dom i trädgården?

Ha ha vad ska man svara liksom?

Jag: hmm nej det går inte det får man  inte, man måste begrava alla på samma ställe därför har vi kyrkogårdar och människorna ruttnar i jorden!


Sen sitter vi å käkar glass på altanen, jag går in lite tidigare för att steka köttbullar. Jag hör kiv ute och så skriker Julia: Maaaaaaaaama Rasmus säger fula ord

Jag: Jaha vad säger han då?

Julia bokstaverar: Han säger att jag är en P.U.N.G

Jag hörde nog rätt inne från köket men jag gick ut och frågade: vad sa du?

Julia: Rasmus säger att jag är en P.U.N.G

Jag: jasså en pung? Rasmus flinar brett som fan. Jag frågar: Rasmus vet du vad en pung är?

Rasmus: aaaaaaaa den har man vid snoppen

Sen gick dom ut och plockade mig en bukett blommor =)



Nu har det hänt....


Jag kräver fler timmar på dygnet




Jag var fildelare som barn

Redan som barn när man satt vid radioapparaten och Kaj Kindvall rockade fett med trackslistan på lördagarna var man olaglig. Man spelade in låtar på kassettband och spelade sedan över till kompisar, är detta något nytt? Fy jag var olaglig redan på ungdomens glada dagar...


Vilken energi det läggs på att strypa snaran om filderare. Tänk om det kunde läggas ner lika mycket energi på att att hänga ut alla jävla våldtäktsmän pedofiler och mördare och skit. Nej ladda ner lite megabyte och det är mycket allvarligare. Det är klart att upphovsmännen ska ha betalt för sina arbeten.. Men sänk dom hutlösa priserna så kanske t.o.m jag skulle köpa en cd skiva!!!


Hannibal Lecter?

Jag blir lite förskräckt när jag ser denna bilden av en annars så normal människa. Men jag har nu kommit till det klara att Stockholmarna sover såhär. Det är faktiskt inte konstigt att man blir lite

orolig för människans hälsa. Men hon vet att jag finns här om hon behöver råd & stöd


BlondinBella ger en falsk syn på verkligheten

Denna blonda Bella vill ju irritera svenska folket. Jag måste ju erkänna att hon lyckas bra med det. Denna bortskämda skitunge ger en falsk syn på verkligheten. Allt kretsar till hur perfekt allting ska vara, det är ju så att man vill spy. Alla dessa ungdomar som ser upp till denna människa och önskar att dom själva skulle kunna shoppa och leva ett sådant perfekt prinsess liknande liv som hon verkar leva, får ju en helt fel bild av framtiden.


Jag är helt kär i min nya väska från det spanska märket L'ofre som jag köpte i Palma. Det är en brun skinnväska i bag-modell, den är handgjord och kvalitén är helt fantastisk. Den kostade bara 4000 kronor vilket kanske låter dyrt men för kvalitén är det prisvärt.

Vad shopping är roligt! Det känns som om jag behöver betydligt fler skor och accesoarer

Hör du bara hur det låter?

Jag hoppas verkligen hon är lycklig med sin nya väska!






Årets första dopp



Rise & Shine






Död åt TV-Shop




Man blir ju så förbannat trött på all denna tv-shop reklam... Vem är det som hittar all skit och vem köper det sen? Reklamfilmerna är fulla med perfekta människor med fasta lår trådsmala midjor och kritvita tänder. Den upptar tid på min tv och stör mig helt enkelt. Finns det någon som shoppar hemmagym kl 05.00 på morgonen? Det finns säkert någon dum jävel som som handlar hem lådvis med tuber som ska ligga bakom hemligheten till Cindy Crawfords perfekta hy! En tjockis som köper 15 hemmagym för att den vill bli som i reklamen. Jag hatar Tv-shop och alla dessa förbannade bredkäftande leenden!


Fy fan för karlar

Ibland kan man ju undra från vilket hål i marken karlarna kröp upp igenom.. Finns det någon normal karl överhuvudtaget? Börjar ju undra om det finns vissa utan hjärnkapacitet, hur vore det om man slutade vara så förbannat egoistisk? Man blir ju bara så jävla trött...Ett tips: börja använda geléklumpen i kålroten mellan axlarna!!


Medhjälp till Våldtäkt





Medhjälp till våldtäkt och åtala barnmorskor för att dom skriver ut p-piller till tjejer under 15 år det vill Vice chefsåklagare Mikael Hammarstrand på vilken planet lever han? Vad tror han  att dagens ungdom sysslar med nu förtiden? Inte fan leker dom med Barbie och hoppar hopprep nog sjutton vet dom var sex är.  Förbjud gratis kondomer på ungdomsmottagningen också då så blir det babyboom över hela Sverige och Mikael Hammarstrand tar hand om alla kidsen.


Totalt Perfekt

Är det så att man blir för bekväm ock kräsen med åren? Jag fick idag höra av en manlig arbetskamrat att det är minsann INTE lätt att imponera på mig..Det fick mig att ta en snabb funderare på om man kanske kommer vara singel resten av sitt liv...och jag kom fram till att han hade ju helt rätt, det ÄR svårt att imponera på mig. Blir det så när singellivet sätter sina spår? Man blir kräsen och man kollar på alla fel och brister man kan hitta av det andra könet. Jag skulle tex aldrig dejta någon som har vita tubsockar, jag vet att det låter konstigt men vita tubsockar är det fulaste jag vet.. Så när man funderar vidare så kanske det finns en massa människor som stör sig både på det ena och det andra på en själv, men det tänker man ju såklart inte på.  Men vilken tur det är då, att man tycker man själv är så jävla perfekt så man kanske borde dejta sig själv!


Detta var ju skitball!

Med min taskiga humor så måste jag ju säga att detta var riktigt kul.. Jätten Vist i Huskvarna har försetts med en en jätte tändsticka mellan knäna som ska symbolisera att även Jätten har en snopp =)






Har du tappat en skruv?


Har ru tjackat blängsylta?

Jag var på väg genom Gamla Stan när jag hoppade tre meter upp i luften av att en man skrek: haru tjackat blängsylta din jävla getrunkare...Det var en fd fotbollshulligan vid namn Tonie som sett ett turistande par skriva vykort till släkt och vänner med motiv av kungafamiljen..Han var en fd fotbollshulligan som numera vigde sitt liv åt det framgångsrika  IFK Tumba. Det är han som får besökarnas näsor att lukta sig till hans korvmojje mitt  på Råsunda Stadion. Jag frågade varför han höll på IFK Tumba och inte Djurgården.. Ja du vet det kan man ju som Ståååckhooolmare hoppa upp å fethajja sej på serru.. Det känns lixom gryyyymt safe...Jag funderade på om jag skulle leta fram en ordlista då jag inte förstod ett ord av vad han sa..Han kammade en kotlettfrilla och sa han var stammis på korvbutiken på Östermalm han köpte kilovis å sålde sedan raggarballar med svängdörr i korvamojjen var match...Jo tjena vetu vi 08:or tjackar grejs och grunks och jag hajjar inte ett jota varför alla jävla turister ska komma och snoka. Dom kan ju stanna hemma i sina egna plejs, det är ju nästan så man lackar ur. Men det är klart tillägger han, det e ju jyrre att spana in ett par brunbrända lant spiror om sommaren. Han skulle nu svida om och hoppa i sina pjucks inför försäljningen, han nynnade glatt på scoutsången och man förstod att han var ett med sitt jobb. För folk som  en annan som bor i lantlig miljö har förutfattade meningar om 08:orna i den stora staden, blev nu  liksom lite lättad att det fanns iaf en Stockholmare som inte bosatt sig på Plattan.


En skön stajl


Ska det vara så svårt att tanka?

Ibland blir man ju bara så rädd när lixom inte hjärnan hänger med..Vart är världen på väg eller är det jag som börjar bli gammal? Här ska man tanka.. Det är upptaget vid pumparna och jag får ta den som är ledig.  Jag ställer mig som ett stort frågetecken när jag ska betala, och ser dom fått en ny grej man ska ticka in sitt VISA kort i..Jag vet faktiskt inte hur länge jag står där och trycker hit och dit.. Jag kikar runt för att se om någon ser mig. Jag var nästan på väg in och be om hjälp.. Jag kände mig som Hildur 82 år i denna situation. Varför kommer det en massa nymodigheter? Kan inte framtiden tänka på oss som redan lever här innan det ska uppfinnas en massa nytt? Eller så är det så att Hylte ligger ett antal årtionde efter storstäderna så denna makapär igentligen är på väg att åldras i storstäderna redan?Hujeda mig det var en riktig pärs frågan är om man någonsin vågar tanka där igen!


Har du också skumt folk på loftet?



Har du också skumma typer på loftet? Jag hade länge hört massa skumma ljud uppe på vinden men inte tänkt så mycket mer på det.  Jag visste ju att huset tidigare bebotts av klosterfolk som använde det som ett populärt danshak. En morgon när jag stod i storblommig morgonrock och stekte raggmunkar hörde jag en rejäl duns och trappan från vinden fälldes ner..Jag hörde en gäll och mörk stämma som bröt på Öländska: Vem har snott mitt bukjola? Som ni förstår är öländska inte så lätt att förstå sig på. Jag ser en snedvriden man komma nerklättrandes med en resväska i handen. Han pekade finger å sa att nu fick det fanimej vara nog, han var trött på loftet . Han höll hårt i väskan och sa det var allt han hade tagit med sig när han kom.. och det var det han nu skulle ta med sig när han gick...Innehållet kan du se nedan: Ett par svarta stinkande kängor, lösgaddar, en maläten basker, en säkerhetsnål, en fet cigarr och en tändare som hade  försett honom med en viss ljuslåga nattetid.! Jag tyckte det verkade synd om mannen som endast ägde dessa saker och inte verkade ha något mer i sitt liv.  Han skulle nu på jakt efter sitt bukjola.. Jag har sedan denna dagen endast sett honom en gång och jag förevigade honom i mobilen, han var fortfarande lika snedvriden och tycktes inte veta hur man räknade till tre..Men det verkade som om han hade tak över huvudet.. Om han fick fatt i sitt bukjola är det ingen som vet!


Birdie nam nam




Äntligen lider påsken mot sitt slut, denna hemska högtid. Var först och käkade påskmiddag hos syrran, sen var vi hos Anke & Jens och grillade på kvällen. Träffade världens sötaste papegoja Erika som kallade sig själv för Erik. Fick se världens vattenshow av den talade papegojan..Idag söndag har det inte hänt så vidare mycket. Varit fint väder  idag så jag har försökt få lite färg på min kritvita hud, och lyssnat nästan helt klart på flickan som lekte med elden! Jag har ju bloggtorka dessutom så mina fans får ge sig till tåls tills nästa inlägg!

Adios Amigos

Har redan nallat på äggen

Glad påsk på dig då....Jag tycker att påsken är skittrist det är den tråkigaste högtiden vi har på året. Det bästa med skiten är ju ledigheten. Har inte alls någon lust att fixa påskmat byta till kycklinggardiner och sätta fram påskliljor, som jag dessutom tycker är skitfula.  Nej nu hinner jag inte skriva mer jag måste jag för min sons räkning hitta telefonnummret till Påskakärringen för han vill tacka för påskägget  visst är det hemskt när man måste ljuga för små barn. =)


Min äggkopp sedan barndomens år som "nästan" är hel

Spilevinken

Mamma, mamma...kommer du ihåg när du visade Spilevinken? Mamma?? Öh....Jag vaknar och det känns som om jag inte sovit på flera år,. Kollar på klockan och den är till min fasa bara 5.30 denna långfredagsmorgon. Mamma kommer du ihåg Spilivinken?  Du menar Televinken säger jag och drar täcket över huvudet..Ja han menar jag,säger han. Måste vi prata om han nu såhär tidigt på morgonen? Ja säger min son han var ju så rolig. Huvudet bankar som om man hade haft värsta baksmällan och allt jag vill är bara att sova. Visa aldrig dina barn gamla barnprogram om du vill sova, för barnprogrammen var bättre förr...Jag frågar: Varför går du upp så tidigt?  Jag vet inte säger han du får skylla på min kropp för det är den som väcker mig!



Nu ska denna trötta mamman sätta på lite kaffe äta en fralla öppna altandörren och släppa in solen, genomlida ett jakt och fiske program på tv med sin son. Det blir en lååång långfredag när man tvingas upp i ottan. Men vad gör det när det kommer att bli en fin dag?




Nu drar jag till Blåkulla

Hallå alla trollpackor!! Jag är lite sent ute men jag har putsat kvasten och jag är snart i färd med att lämna Hylte. Jag ser fram emot att anlända till Blåkulla i den naturella skönheten jag har (se bild) Med min skönhet och välsvarvade kvast är jag säker på att jag kommer anlända med stor entré..Har du en vårta eller två är du välkommen att joina mig och min välpolerade kvast


Jag är en tjuv

Jag har snattat idag, jag erkänner jag är en tjuv. På bilden ser du mitt byte..Just det Arboga leverpastej..En pastej som någon annan stackars människa har betalat men glömt kvar i kassan. Jag, smålänning som jag är såg leverpastejen och tänkte: den ska jag ha! Bara som i ett nafs slank den ner i kassen när jag packade ner mina varor.. Fy Jessica fy..
Tycker du att jag ska ha dåligt samvete för mitt oärliga uppträdande? Eller kan jag äta pastejen med godan ro??



Stulen leverpastej

En stor dag i liten pojkes liv

Jag vill härmed dokumentera att det har varit en stor dag i min sons liv. Han har åkt glassbil idag och tryckt på sirenen snacka om lycka för lilleman =)


Jehovas vittnen = suckers



Så har dom dykt upp igen, Jehovas Vittnen som vill värva fler medlemmar till påsk, jag blir så trött på dessa suckers som kommer och stör. Hur svårt ska det vara att förstå att man inte vill vara i deras gemenskap?

Hon: hej jag delar ut  inbjudan till en viktig händelse
Jag: Jasså till Prinsessan Victorias bröllop eller???
Hon: Vad tror du på då?
Jag: Jag tror på Gummi Tarzan
Hon: Gummi Tarzan?
Jag: Ja han som inte är så speciellt snygg och inte har några vänner
Hon: Jag undrar om du är troende?
Jag: nej det har jag ju sagt varje gång ni kommer hit att jag inte är.
Hon: Har du tänkt på den yttersta dagen?
Jag: Yttersta dagen? Ja den tycker jag att jag har varje dag.
Hon: Skulle det inte vara tryggt att vara troende?
Jag: Näää tryggare kan ingen vara, det säger psalmboken
Hon: Du kan inte ändra inställning?
Jag: Inställning? Till eran sjuka församling? Ni firar ju varken jul eller högtidsdagar och dör hellre om ni skulle behöva en blodtransfusion. Jag hoppas verkligen Jehova kommer att släppa in dig när den dagen kommer, men vid det laget har du väl inga knogar kvar efter ditt dörknackande..
Hon: Jag får tacka för din tid

så överlämnar hon en inbjudan till en viktig händelse

Får hoppas dom framöver glömmer min adress, annars blir jag pissigt förbannad

En trött liten man


Här är en liten trött man som varit uppe sedan kl 05.00. Varje morgon tvingas han upp i ottan Han är nu redo för att gå till fritids och dom ska spendera dagen på marknad. Visst är han fin i rosa förresten =) Själv har jag inte den minsta lust att lyfta röven från soffan och åka och jobba. Men i morgon har jag tagit ledigt från kl 12 göttans!


Skogsmulles barnaskara

Vill du snabbt och lätt ha barn? Då ska jag ge dig ett råd att ge dig ut i skogen. Där finns det en hel drös med ungar som söker nytt kärleksfullt hem. Som idag tex då hittade jag denna lille gossen i

skogen. Jag såg hans boende och tyckte fruktansvärt synd om honom. Han ville väldigt gärna ha mig till sin mamsing och vad sjutton en unge mer eller mindre spelar väl ingen roll, så länge dom är lusfria och billiga i drift!


Fattig ungdom

Denna fattiga ungdom har förstått att det är lågkonjuktur. Gör som jag skicka ut ditt barn på tiggarturné där du bor när hon/han behöver pengar..Om man går runt en hel dag så får man ihop ungefär såhär mycket. Räcker knappt till en halv pizza men då är det bara för ditt barn att gå ytterligare några varv och knacka dörr, så räcker det snart till en hel.


Det kryllar av bajs

Här var man ute på en tidig morgonpromenix, vad stöter jag på mitt i skogen om inte vandalism. Det var bajspåsar överallt tror säkert det kryllade med vandaler bakom varje stubbe. Vem är det som tömmer bajspapperskorgen igentligen? Eller är det kanske så att det är en miljöaktivist som ligger bakom bajsspridandet? Kan ju vara så att personen tycker bajspåsarna som numera även finns i rosa könsdiskriminerar hundarna då hundägarna även använder dom till hanhundar? Ja inte vet jag, vet du?.





välpackat Bajs nu även i rosa påsar

På kontot zero

Här ska man åka ner och handla och man tror att det ska bli ett lugnt och harmoniskt besök på ICA. Vad händer inte när jag ska betala? Kortterminalen vill inte medge min betalning. Vad gör man nu lixom? Helt plötsligt slog det mig att jag inte fört över några pengar. Massa folk bakom i kön och

självklart tänker dom att jag inte har några pengar. Dom blir irriterade på att jag stoppar upp ruljansen i kassan och dom börjar skruva på sig. Jag måste snabbt komma på hur jag ska lösa situationen..



1) Ta kassarna springa ut fort som fan ur butiken. Med polisen i hasorna blir det värsta pådraget i lilla byn.

2) Lägger ut alla varorna på golvet och frågar om någon vill vara med på följa John


3) Ställer mig och lipar skriker att jag köpt havregryn för alla socpengarna.


4) Jag åker snällt hem och för över pengarna så ICA får sina pengar, efter att jag frågat om inte hon i kassan kan betala med sitt VISA kort


5) Sätter mig i kassan bredvid skriker att idag är det gratis trisslotter till alla och käkar samtidigt en en yougurt


Vilket alternativ valde jag?


Unge Herr Persson

Jag fick nyligen besök av unge herr Persson. Han var i stort behov av diskmedel och propp till diskhon. Ser du hans entusiasm inför diskningen?  Det är kul med ungdomar som visar så stort intresse för att ha ordning på diskbänken.


Sexparty

En galning var lös på Ankes sexparty. Han slet i alla snoppar, mätte och klämde i jakten på den perfekta penisen.  Här poserar han öppet med den stora favoriten och han enligt säker källa köpte han 13 st!


Det var snyggare Karlar då

Vart har alla stiliga män tagit vägen? Det finns ju för fan inga kvar. Numera hänger byxorna nedanför röva så dom visar rövsträngen, en del ser ut som riktiga patrask..Ja det är inte så konstigt att man själv blev så snygg med ett sådant påbrå som denna stiliga och snygga karl nämligen MIN MORFAR AXEL som numera svävar bland molnen


Musen har talat

Jag sitter i bilen då mobilen ringer jag svarar men jag hör ingenting. Sen helt plötsligt hör jag att det skriker Hallå! Hallå! Imellan benen av alla ställen, Jag blev fundersam och orolig för min egen hälsa talade min mus där nere med mig? Jag förstod ingenting. Det fortsätter att skrika hallå där nere tills jag förstår jag hade handsfreen i. Attans också jag som trodde jag kunde blivit ett  fantastisk cirkus nummer


Jourhavande medmänniska

Det är ju så att man måste ut och valla även de konstigaste människor bland. Som den här på bilden tex. Han är av den sorten som kallas OKI = O Kontrollbar Individ, en sådan behöver ledsagare för att göra sina vardagliga sysslor lite enklare. I affären  skriker och gapar han med sned käft. Häromdagen försvann han helt plötsligt och jag fann honom i ett moln av bakpulver sjungandes "white christmas"  Hans pupiller avslöjade en viss påverkan av något av den starka sorten jag tror det var pga sniffning med bikarbonat! Har du det som jag, är du en jourhavande medmänniska? Har du dåligt samvete för dom som som för sig i otakt i livet? Besök denna sidan för råd & stöd: www.okontrollbarindivid.se



Bögbröllop?




RSS 2.0