Ärtsoppa

(null)

Då ska jag testa att göra Ärtsoppa i Crockpoten det har jag aldrig gjort tidigare! Fick för mig att prova med rökt bog istället för fläsk, antingen blir det gott eller så blir det inte! 

342 g rökt bog
500 g gula ärtor
7 dl vatten
2 köttbuljongtärningar 
1 tsk timjan
2 gula lökar
2 morötter

I morgon låter jag det puttra på  full effekt ca 8-9 timmar!  7 sp för all soppa får se hur många portioner jag får ut  av den! 


WW Flex

(null)
Då är det dags för lite förändringar hos Viktväktarna from i morgon i Smartpoints programmet. Mina favoriter har blivit 0 sp nämligen kycklingfile och ägg och lite annat utöver det! Detta passar ju mig utmärkt! 

Andra Advent

(null)
När andra ljuset brinner är snart Lucia här. Hon bjuder oss på kaffe och bud om julen bär. 

Igår

(null)
Igår blev det en runda till Falkenberg och vi besökte två loppisar med förhoppning om att jag skulle hitta lite nya kaffekoppar! Hittade men alla loppisar säljer ju inte kopparna styckvis som de borde göra för att få sina serviser sålda! Det blev i stället till att åka tillbaka till Halmstad och besöka Erikshjälpen ock där hittade jag några stycken! Efteråt blev det storhandling och på kvällen fixade vi till Bocken och gjorde sil! Loppis i Falkenberg

(null)
Godmorgon! Det är frukostdags och idag lyxar jag till det med löksill och en bra bok! Idag ska vi en runda till Falkenberg o besöka lite loppisar, kanske blir jag ett par kaffekoppar rikare! 

Sektens Barn

(null)
Nu är det äntligen dags för del tre om Sekten ViaTerra  av Mariette Lindstein : 
"Sektens Barn"

"På Andra sidan gatan" av Anne Liljeroth är utläst och rekomenderas då hon skriver om ett ständigt aktuellt ämne! Verkligen läsvärd och lättläst! 

1:a Advent 2017

(null)
När första ljuset brinner står julens dörr på glänt och alla människor glädjas att fira få advent

Julölspremiär

(null)

(null)

(null)

(null)
Haft en supertrevlig em/kväll med min dotter i stan! Lite shopping och mat på Harrys och pubrundor! Idag var det även julölspremiär i stan och det var full rulle utanför pubarna med hästdroska och orkester! 

Lördag igen

(null)
Godmorgon en ny lördag är här och i princip inga måsten! Storhandling står i Agendan och sen får vi se vad som händer och sker! Sov ända till klockan 9 idag det var inte igår men verkligen något man behövde! 

RSS 2.0