paprikakyckling med couscous

Ikväll stod Honey för matlagningen..Paprikakyckling med couscous..Supergott..Kyckling är verkligen min favorit i alla dess former..Nu mera sedan det finns grädde ner till 4% fett går det ju att göra hur goda grytor som helst ändå blir det tjockt och krämigt. Man slipper alla redningar och onyttigt mjöl..Länge leve kycklingfilén som dessutom blivit billigare med smartpoints.

Finbesök såhär en söndag

Idag har vi haft lite finbesök...Dottern svärsonen o bebisen i magen. Fick en liten inramad bild på mitt kommande barnbarn..LOVE IT..
Sen så det ständiga tjatet om min feber..jomenvisst den frodas och är kvar precis som innan..Idag är det 1 v sedan den började..Men nu skiter jag i det och jobbar i morgon det blir ju inte bättre fastän man går hemma och slår dank...

Min konstnärliga förmåga

Ikväll har jag utforskat min konstnärliga förmåga..Man kan väl säga att den är i liknelse av ett barn..Men kul och avslappnande..Det är tur att ens ungdomar kan hitta lite aktivitet till en..En penna en ipad och snapchat sen var det bara att rita på kul ju :)

Harrys Halmstad

Bästa kycklingvingarna finns bara på Harrys i Halmstad!

Lördag och säg den lycka som varar för evigt

God morgon då höjdes febernivån igår och idag jag som nästan jublade av glädje att den var under 38 igår 6 dagar nu och jag börjar bli riktigt irriterad på skiten . Jag lider verkligen med folk som ofta har sån här, själv vet jag ju knappt hur det känns då jag aldrig är sjuk..Det har varit fruktansvärt tråkiga dagar bara ligga i sängen liksom o glo på dumburken har ju iofs jobbat fram till torsdag vilket jag kanske inte skulle gjort då hjärtat har pumpat i 200  och jag säkert svettats ut några liter! Man kan säkert jämföra mig med när män blir sjuka nästan så jag har lite sympati med dem..Efter denna pärs hoppas jag det tar 15 år tills nästa omgång. 
 
Igår strax efter 23 kom jag på att jag skulle ge Sons of Anarchy en chans. Började förra året tyckte det verkade trist..Blev så fast igår och såg 5 avsnitt, så himla bra!!!

Tiden går

 
 
Tiden den går och vi med den..19 månader med Honey igår,  vart tar tiden vägen..?

Förhoppningsvis går den ner..

Vilken dryg natt sovit så dåligt och vaknade kl 4 och kunde inte somna om..Positivt denna morgon var ändå att febern låg på 37,9 jag ser förhoppningsvis ljuset i tunneln..Fast man ska väl inte ropa hej förrän man är över bäcken. Nu har man ju varit dålig sen i söndags känns som om det räcker nu. Idag blir det att vara hemma och vila vilket känns som om man behöver helt matt i kroppen. Vägdag idag och man är ytterligare 0.7kg lättare..Har inte motionerat på evigheter snart är det väl dags att ta tag i det med..

Mellanmål

Det var ett tagsedan man åt bananpankakor.Det kan man iofs äta varje dag man tröttnar inte alls..

Det är inte alltid trägen vinner

Vaknade i en sjö av svett i morse nästan så man kunde simmat till jobbet..Knaprade på febernedsättande åkte till jobbet hård som sten man är och kände när jag kom dit att nu går det bara inte ner..Orkar inte.Spelar ingen roll med piller febern ger sig inte jobbade fram till 10.30 sen gav jag upp kommer inte att jobba i morgon..38.9 och jag känner mig som en mörbultad bäver..Har legat i sängen och sovit och läst om vartannat..Den avslutande 8:e boken av Carin Gerhardsens Hammarbypoliser är nu utläst och det är faktiskt med en tår i ögat kommer verkligen att sakna Hamad, Sjöberg Westman och de andra. Men det är sant att man ska sluta när flaggan är i topp..Carin Gerhardsen är värd en stjärna i himlen för sina böcker..Har du inte läst serien så gör det..Den har givit mig många timmars spänning och är absolut nr 1 på min topplista när det gäller böcker..
 
Nu är det ny bok på G:
 
 
 

Fetaostkyckling

Legat som en död sill sovit i omgångar sedan jag kom hem från jobbet..Tur man Har en huslig sambo..Idag serverades fetaost och baconinlindad kycklingfilé coscos och hemmagjord salsa..Supergott!!! Nu är jag trött på denna feber ger det under helgen med annars får jag väl uppsöka farbror doktorn..Ingen förkylning bara totalt matt o trött och det har pendlat mellan 38.5-39 sen i söndags kväll..värsta skallebankendeluxe..Nä dags att vila vidare boken och sängen är min bästa vän just nu..Två jobbarpass kvar sen ledig helg..

3:e dagen med feber

Fattar inte att det inte ger med sig 3:e dagen med feber o trots att jag proppar i mig tabletter så verkar det lönlöst. 5 jobbardagar denna veckan så det är bara att bita ihop..

Feber IGEN

Då vaknade man upp med feber idag igen kände mig som ett utsketet äpple när jag steg upp. Men det var ju bara att pallra sig till jobbet. Svettats som en gris så man var ju nästan blöt när man kom hem. Något har rubbat mitt hälsa, feber 2 ggr redan detta år samt i slutet av December..Jag som är superwoman vad händer liksom ont i varje led i min kropp. 

Grillad skinkstek

Här går grillen varm även under vintern. Idag blev det skinkstek..

Mina fina barn

Kärlek..
 

Somliga köper skor..Jag köper servetter

Så är det, somliga måste ha några hundra skor hemma och köper vad de kommer över..Själv har jag dille på servetter och är billigare i drift..Är alltid på jakt efter en ny paket som kan piffa upp ens måltid. Sen är jag kräsen också för det går inte med vilka servetter som helst. Men plötsligt så händer det att ett paket servetter kommer i ens väg. Högen har krympt men det är snart fler på lager..

Castello

Godaste osten..

Smycka och Vesslan måste till farbror doktorn

Idag har jag och Honey varit på Smycka och kollat på ring hittat en supersnygg vilket det lutar åt att det blir.. Vesslan är sjuk och måste till farbror doktorn inga superstora fel men det är alltid trist med ombesiktning..
 

Vesslan

Blir en runda till La Stada för Vesslan ska besiktigas får hoppas han mår väl och inte har allt för många sjukdomar .

Go' kväll

Börjar man bli gammal när man tittar på SVT 1 en fredagskväll? Lugnt och harmoniskt och ingen reklam och Peka Heino jag trodde han var pensionerad vid detta laget man minns ju honom från förr i röda tråden..

Arbete för Cruella Von Crockpot

Då har Cruella Von Crockpot puttrat sedan 6.30 i morse och det blir nog en sjuhelsikes god gryta..I har jag högrev, lök, purjolök, bambuskott, minimajs, paprika, krossade tomater och paprika på tub, salt peppar och en slatt med rödvin..

Trevligt besök

Då har man haft en trevlig lunchdate  med två gamla arbetskamrater..Ingrid är numera en glad pensionär o Olivia knegar vidare fast på andra sidan huset..Supertrevligt..Kycklingsallad stod på menyn och de är hjärtligt välkomna tillbaka. .Måste bara göra reklam för Castello Organic Blue attans vad god den var..Farligt god..

Sova?

Man fick ingen sovmorgon idag precis..Helt omöjligt att somna om bara vrider o vänder mig till ingen nytta grubblar o grubblar och ändå kommer jag inte på något bra.. Det är bara att gilla läget och vara positiv till att man idag kan få mycket gjort, om man nu har lust med det...Vaknade 400 g lättare så det var ju en bra start på denna tidiga morgon.

Tulpaner

Nya fräscha tulpaner inför helgen..Honey kom hem med 42 st idag så fina..

Vitlökskyckling

Jobbat klart för idag och nu är man ledig tre dagar HALLELUJA..Tog svängen förbi Hemköp efter jobbet för att handla inför morgondagens lunch då två fd  kollegor kommer hit, ska bli så trevligt. Massor av trevliga erbjudande billigt som bara den då de hade bonuskunds  träff. Har fyndat både det ena och det andra och det var verkligen roligt att lulla runt i affären..Inte var dag man känner så då handla annars är ett måste..Ikväll kör jag vitlökskyckling, måste verkligen bli bättre på att planera middagarna nu med det nya smartpoints..Har i veckan ätit innan att kolla hur mycket SP det innehåller och sedan fått en smärre chock. Man ska inte tro att något är som ProPoints här gäller det att vara på sin vakt..

Jordgubbar och banan

Smoothie på jordgubbar och banan..

Onsdag en dag i Januari

En ledig dag går fort man hinner inte ens blinka. Två arbetspass kvar sen återigen ledig fre lö sön..Halleluja...Känns som om hjärtslagen sprutar ut ur öronen idag. Ser fram emot fredag då två gamla kollegor kommer hit på lunch ska bli supertrevligt har saknat dem..

Ett tomt Ullared

Idag klev vi in i säkert mångas dröm att ha Gekås nästintill för sig själva. Det var vi och fem till ungefär, det var helt öde och det var nästan en lite läskig känsla för man visste ju inte vad som dolde sig bakom nästa hörn, man bara väntade på att någon skulle hoppa fram och skrämma skiten ur en.. Detta lär man säkert inte uppleva igen..
 
 
Julia och Linnea bestiger Mountain Everest..
 

Bullar till lunch

Gårdagens kycklingköttbullar fick bli dagens lunch känner mig redo för en tur till Ullared..Jag måste säga att jag aldrig tidigare gjort kycklingköttbullar i mitt 40 åriga liv så gott mycket godare än vanliga..

Det har kommit lite snö

Det har snöat en hel del inatt..

Kalles med K

God förmiddag..Sov till strax efter tio idag något jag säkert behövde. Vaknade dessvärre av att pannloben ville hoppa ut och det kändes som om jag var den sista gästen som blåste ut ljusen på värsta partyt igår.. Äntligen en ledig dag..En dag som jag bara ska vara fram till i em då Honey kommer hem..Han vill till Ullared och det var ju längesedan jag var där..Förra veckan om jag ska vara exakt så det är jul dags igen :) Innan jag placerar mig i soffan för ett par timmar framöver är det dags att skotta undan all snö..

Nattskottning

Det hör ju inte till vanligheterna att vi måste gå ut och skotta mitt i natten.Inatt var ett måste som det vräkt ner på bara en timme. .Hade önskat att det kunde komma ett akutplan  för att hämta mig till varmare breddgrader.. Hittade nu ändå ett plus för att inte vara så negativ..Det har blivit varmare höll ju på att frysa till is när jag kom hem från jobbet. Nu ligger det ändå på -0 istället för minus -15 inget ont som inte har nåt gott med sig..Nu vill jag ha ljumma sommarkvällar, stoppa fötterna i sanden o ha röva i brassestolen,  jag vill ha sol och klarblå himmel och varma vindar..Men inatt skottar vi snö..

Tikka masala

Förra veckan hade Hemköp detta recept i veckobladet. Gjorde det till middag idag, mums jättegott..
 
700 g kycklingfärs  17 sp
Tikka Masala spicemix 5 sp
2 dl lätt cremefraiche  15 sp
 
Sen får du dela det på antalet portioner fick 5 portioner på denna omgång lägg till sp för ris..

Läslusten tillbaka hoppas jag

Jag letar fortfarande helt ovetandes efter Facebook appen i mobilen. Jag vet ju att jag har tagit bort den ändå tar man upp mobilen och kommer på att ja just det..Sen tänker jag jaha ja vad ska jag kolla nu den där tiden mittemellan  då man brukade skrolla runt för att ja...För att vaddå egentligen?  För något helt sjukt ärligt talat..Jag har återigen drabbats av känslan..Läslustkänslan. Den bara försvann helt plötsligt mitt i min favoritförfattares sista och avslutande bok i Hammarbyserien ..Nu ska jag lägga min tid på att läsa det tiden jag förde pekfingret upp och ner på displayen för att se om något hänt på ansiktsboken man kanske kan kalla det REHAB.

Indiskt

Äntligen hemma i hemmets lugna vrå..Hjärtat i halsgropen och en huvudvärk man inte önskar sin värsta ovän en dos av. .Ledig i morgon ÄNTLIGEN..Tyvärr så är det mycket klagande på min blogg den senaste tiden men det känns som om det lättar lite att skriva av sig..Detta med psykisk ohälsa är ju verkligen tabu..Jag undrar varför många inte pratar om det. Det beror ju på något att kroppen reagerar som den gör det är inget att skämmas över.Jag har aldrig haft några problem tidigare det är inte jag själv som gör mig sjuk  och vet ju knappt hur det känns att må dåligt. Men jag vill prata om det..Detta bottnar i arbetsplatsen och har kommit den senaste tiden. Hemma och på fritiden kan jag inte ha det bättre men nu kan jag inte koppla av hemma heller..Det är inget jag ordagrant kan förklara. Jag vill inte och ska inte behöva lämna mitt jobb för att JAG mår dåligt, då jag anser att problemen ska lösas inte bara sopas under mattan. Problemen ska tas om hand och de ska flytta..Hade jag kunnat lösa det själv hade jag gjort det..Detta tar så mycket av min energi om jag ändå bara kunde ta och släppa det när jag kommer hem, men det går inte..Fan vad jag gnäller..Det bästa vore att man kunde hitta något annat så kan skiten ligga kvar mögla o slå rot som det redan har gjort..
 
Tänkte dagen till ära göra något jag aldrig gjort tidigare till middag..Kycklingköttbullar i indisk sås..
 

Tack för dansen

Jag är ju inget dansbandsfreak men har kollat på 2 delar av "Tack för dansen" nu som går på TV4 så himla bra program och man blir verkligen glad av dansband och det spritter i kroppen lixom o foten kan inte vara still...Nu ska det rockas Lasse Stefanz framöver, Olle har nog Sveriges bästa röst i dansbandsvärlden..

Kall morgon

Det var ingen tropisk värme man vaknade upp till idag precis..Men fin utsikt från jobbet en kall vinterdag det är inget man kan klaga på..Kl 14 har jag gjort min helg bara i morgon med sen en ledig dag..Ingen är gladare än jag..Idag har jag o mina tanter spelat förra veckans melodikryss..Mysigt som balsam för själen när man kan sitta ner med dom och ha lite trevligt..Varför måste det vara så fruktansvärt tråkigt när man flyttar på hemmet. För det är vad det är det är skittråkigt. Jag vill hitta på saker dagarna blir mycket mer värda o varför ska man rulla tummarna i tysthet bara för man flyttar in på hemmet ska de inte få leva tills de dör..Jag har så mycket tips och idéer men man ska orka genomföra det också..Mår man inte väl pga omständigheter på sin arbetsplats så orkar man ingenting NÄR VÄNDER DET?

Facebook

Igår loggade jag från FB på obestämd tid. Det är inte klokt vad beroende man blir av det man tänker ju inte ens på att man tar upp telefonen. Man kollar igenom om och om igen, det kan ju faktiskt ha hänt något.  Nä dagis för vuxna är det..Men det kliar i fingrarna att leta upp fB appen i telefonen fastän jag inte har den kvar..Jaja det är bara en liten avvänjningsperiod såhär i början..Vem vet man kanske kommer bli lite skakig också tugga fragma och skit innan man återfår sitt normala lv utan Facebook..Nej ett bra tag framöver kommer jag lägga tiden jag tidigare lade på FB på SJÄLVASTE LIVET...

Lördag igen

God morgon..Snöar återigen bäst att inte ha någon åsikt så jag hoppar den..Ha en trevlig dag vad du än ska hitta på. Själv ska jag försöka förbereda mig mentalt för att kunna åka till min arbetsplats om inte huvudet sprängs innan jag kommer till dörren..Igår kväll trodde jag att hjärtat skulle hoppa ur koppen ingen härlig känsla precis..

Tulpanens dag

Det har varit en ledig dag..Åkte för att hälsa på min äldsta dotter och vi hamnade i Ullared..Så mysigt att gå runt och kolla på bebisgrejer och hon har blivit riktigt rund om magen nu..Ska bli så roligt att bli mormor..
 
Köpte lite fina tulpaner på Olanders innan jag åkte hem från Hylte underbara färger det är ju tulpanens dag idag...Kvällen försvann snabbt tacos och nya Peter Pan filmen den var riktigt kass faktiskt. 

Elefanten är tillbaka och min arbetsplats gör mig sjuk

Imorse vaknade jag utan feber och jag kan ju vara glad att jag överlevde..Det var väl bara engångsfeber..Men en sak som var positiv var att man var -1,3 kg lättare..Däremot har jag sedan jag kom tillbaka till jobbet efter projektet haft en olidlig huvudvärk..En huvudvärk som inte går att få bukt på..Jag har förstått kopplingen..Det tog bara ett tag denna gången att inse det..Jag mår återigen stort jävla skit på min arbetsplats..Elefanten är tillbaka och trampar på mitt bröst det känns som om den väger massor med ton och det är är svårt att andas..Det känns som om jag ska spy, jag vill verkligen inte gå dit i morgon..När jag ser dörren vill jag bara springa åt andra hållet och hem igen..Jag har insett att det är min arbetsplats som gör mig SJUK...Jag älskar att att ta hand om människor och det är det jag vill göra men situationen hur det känns just nu vet jag inte om det är värt till priset av sig själv...Skaffa nytt jobb kanske du tänker? Ja hade jag ett annat hade jag inte tvekat men jobb växer inte på träd och serveras inte på silverfat och jag vill vara på mitt jobb.. jag var så på topp med nya ideer men det föll ner som en pannkaka min energi är slut..Jag vill göra det göra det jag gör men hur jag än vänder och vrider på det kan jag inte må bra på jobbet..Avskyr egocentriska självupptagna individer som slickar röv och vill vara på pedistal..Jag skulle vilja samla ihop värsta stora koskiten och slänga den i ansiktet på väl vald måltavla. Inget ställe är värt att bli sjuk för å vem fan tackar dej..INGEN ..Alla behöver vi en lön men bark är då ändå bättre att äta än att må dåligt på sin arbetsplats..Jag tror inte jag är den enda att känna såhär jag lider verkligen med de som går i det tysta och inget vågar säga själv är jag öppen med hur jag mår och känner. Jag skäms inte för det för det är pga min arbetsplats jag mår dåligt...Jag vill inget hellre än att stanna kvar hemma i hemmets lugna vrå..Det behövs förändringar våra gamla som byggt upp detta land det de är värda det bästa..Vi är på jobbet på samma villkor..Det känns som jag vill skrika ut som Ronja Rövardotter i hennes glädjevrål men istället för glädje  hur jävla dåligt jag mår..Du kanske tycker jag ska prata med min chef..Jotack det har jag gjort..
 
Det är ingen som ser på utsidan att hjärtat gråter..

Nu går skam på torra land

Man kan även säga att nu fan blommar löken..Jag kan inte tro att det är sant men det är det för nu kommer jag uhåg hur det känns Nu har jag feber igen, andra gången på en månad..Vad börjar hända med kroppen liksom immunförsvaret verkar ju vara nere på skala noll..

Spänningen är ju olidlig

Var det en varg eller var det rödluvorna som trodde att de mötte en varg? Någon har ringt till HP o sagt att de brukar släppa sin hund lös i Torup. Menar att det är deras hund vi sett..Jag hävdar fortfarande att det inte är en hund. Har idag träffat länsstyrelsen och vi besökte Lissi tomt då hon ville dokumentera och följa spåret och se om det nu finns ev spillning. Spänningen är olidlig. Hundar släpper man inte ut utan halsband ensamma i en by då borde man vara utan hund är detta sant är det mycket oansvarigt..Tills motsatsen är bevisad såg vi en varg. Om det nu inte är en varg bör hundägaren ta hand om sin hund..

Hallandsposten

Idag har jag haft besök av Hallandsposten pga av vargen jag såg igår när jag var på väg till jobbet i Torup. Vi åkte även hem till min kollega Lissi som även hon hade sett den på den gått över hennes tomt..Häftig upplevelse hur töntigt det kanske än låter att vara ensam på en gata med en varg. Så nära och att möta dennes blick var en häftig känsla. Det grämer mig nåt så fruktansvärt att jag denna morgon gjorde något jag aldrig brukar göra och det var att lägga min väska med mobilen i baksätet..Det kommer jag jag väl tänka på tills jag dör för det är väl igen risk man träffar på varg igen..

Idag såg jag en Varg i Torup

I morse när jag åkte till jobbet i Torup så såg jag en Varg..Låter ganska roligt kanske men ingen tror mig väl men jag såg en varg! Jag hoppas verkligen att vargen sket nånstans på vägen och någon kommer hitta denna sällsynta avföring och att någon mer har sett den.

Lovely

Idag har honey levererat..Medans man gjorde en en snögubbe gjorde han en superb middag :) 

Fyllebulten

Vi skulle gjort en herdelig snögubbe jag och Julia men det blev en Fyllebulten..

Snölykta

Då fick jag och Honey lite energi så vi gjorde en urtjusig snölykta..Lite mysfaktor ändå fast jag inte gillar snö..Nu dags för lite Melodikryss..Det blir ju lite sent spel ibland men det har ju också sin charm då man sover som en stock vissa lördagar..
 

Onyttigt och nyttigt och ingen hejd på snöandet

Tog en rund till Halmstad för att köpa på oss lite grönsaker och frukt..Bäst att bunkra upp när man börjat på slanka linjen igen..Hur det nu kom sig så hamnade även på Burger King  och jag smällde i mig 10 smartpoints väl värt kan jag säga..Synd att påstå att det är ont om snö men det passar ju utmärkt som kylanläggning för kvällens dryck..

Snö mördare och annat löst pack

Goddagens snöar på rejält idag det är lika bra att bara blunda..Haft värsta mardrömmen inatt varit jagad av mördare och annat löst pack och sovit så himla dåligt vaknade med värsta hjärtklappningarna Men tulpanerna är fina iaf :)

Plankstek ala oxfilé

 Då var det dags att lyxa till det..Ikväll blev det Plankstek gott och man är mätt som en plätt..

Härlig fredag sen frulle o Lappmögel

Sen frulle idag då man sovit som en björn i vinterteride..Vaknade upp till en hel del Lappmögel vilket jag inte precis jublar över..Men ingen idé att gräva ner sig och deppa ihop,  det är trots fredag och ledig helg och det är fet tumme upp..

Sex laxar i en laxask

Firre fick det bli idag..Lax med täcke av philadelphia vitlök och örter och milda mat 4% vaxbönor potatis och morötter. Det är så himla gott om du inte testat det tidigare så är det dax. .Snabblagad mat för bråda dagar..

Kasslergryta

Dagens middag blev kasslergryta med minimajs vattenkastanjer och bambuskott i grönpepparsås rostade grönsaker och potatis...Bra med grytor vilket även räcker till matlådor..Är riktigt taggad på att göra massa matlådor problemet är bara att frysen inte räcker till..Behöver en frys storlek STOR..
 

Chili Bites skuggor och snökanon

 Kort jobbardag idag så hann även med en liten promenad jätte skönt väder om man bortser från kylan..Snökanonen var i full färd med att fixa snö åt skidbacken, den lär få hålla på ett tag. .
 
Idag hittade jag dessa chili Bites på Hemköp åt till lunch och jag kommer absolut att köpa dem igen..Mums..
 
5 bitar 5 sp 

Micro Delight

Idag provade jag min Micro Delight för första gången den åkte bara in i ett skåp när jag köpt den men nu kommer den att användas flitigt..Så himla smidigt att göra omelett; den blev jättefluffig och tjock..Går ju att ändra fyllning efter tycke och smak..Jag hade i morot skinka tomat och lök oregano salt och peppar, 4 min i micron och vips klart..
 
2 ägg
0,5 dl mellanmjölk
2 skivor skinka
 
6 Sp

Nattsudderi

Lång sovmorgon idag också nu är det dags att sluta upp med nattsudderiet man har ju helt vänt på dygnet.Jobbarkväll väntar så  back to reality..

Lutfisk

Idag blev det lutfisk..Älskar verkligen fisken fastän den inte smakar något men den är dallrig och fin iaf :)

Ut med det gamla in med det nya..

Idag bar det in till stan en runda. Halmstad pryddes av blå himmel vilket var väl ändå på tiden. Vi rastade fläsket nångra kilometer på Galgberget för nu är det ju dags att få upp flåset igen. .Sedan blev det Ica maxi för att fylla på det nu kommande slankande förrådet. Jo minsann ut med det gamla och in med det nya..

SmartPoints

Sova det kan man tydligen iaf..Igår körde vi Bron maraton och började om på säsong 1 man har ju hunnit glömma dessa avsnitt..Stängde av kl 04.00 och vaknade kl 12.00. Mysigt med frulle kl 13 eller inte..Hursomhelst känner man sig iaf utvilad..Idag är dagen D då jag ska öppna upp min Viktväktarapp igen och det har ju blivit lite förändringar..Vad jag har läst så tycker jag att det verkar till det bättre..ProPoints har istället blivit SmartPoints och själv äter jag gärna mindre kolhydrater och dessa har ju blivit dyrare och protein billigare helt i min smak..Så nu är det bara att tuta och köra och slänga sig in i SmartPoints världen ..Nytt år nya möjligheter..Jag är på G..

Ett utegym

Tog en liten kvällspromenad nyss och det märks att vi inte gått rundan på ett tag..Vi har missat att det kommit upp ett utegym, honey var ju tvungen att testa såklart..Kommer nog att gå lite lättare om ett tag då vi kommande vecka ska dra åt svångremmen igen efter allt julagott. .Inte klokt vad lätt man hamnar i fördärvet..Men är är återigen peppad för att använda min Viktväktarapp..

Bosgårdsfallet Rydö badhåla och de Rydöska skogarna

Idag har jag och honey besökt big city Torup o Rydö..Tog en tur till Bosgårdsfallet väldigt vackert där såhär års. .Sen hamnade vi i Rydö badhåla och sedan mitt ute i den Rydöska skogarna hittade vi en gammal övergiven bil..Hur som helst en mycket trevlig eftermiddag..

Melodikrysset och en sisådär 58 miljoner

Dags för melodikrysset och inväntar vinsten på V75..

Shoppat korg och stoppat Montazami däri

Då har jag äntligen blivit med pick-nick korg..Det har inte varit lätt att hitta en med lock men nu är jag ägare till en. Jag har även köpt en flaska Montazami som ska testas ikväll och får hoppas att den smakar bra..Tycker att hon passar som handen i handsken i min korg :)
 

Mot La Stada

Cruella Von Crockpot är laddad o nu kan vi åka in till La Stada..Sen blir det film för hela slanten tror jag,  inte värt att förta sig liksom..Var dock besviken på nya Beckfilmen igår "Gunvald" utan honon kan man lägga ner filmerna..Gunvald var ju allt och mer därtill. .

1/1 2016

 
Vilken trevlig nyårsafton vi hade igår..Var hemma hos svägerskan med familj och det bjöds på supergod mat och dryck..Alltid lika trevligt att ses..Pricken över i:et var att vi firade 1 årig förlovningsdag och honey friade så under 2016 händer fantastiska saker..Jag blir fru Hällström och jag ska även bli mormor till en liten pojk..
Life is good..
 
 
 

RSS 2.0