Antastad

Det var för några somrar sedan då jag gick mig en promend i den trivsamma skogen. Helt blötsligt blev jag antastad av en livs levande bög! Det var en chockartad upplevelse som antagligen gjort så att jag fått men för livet. Men himlen var blå iallafall

Min kära Reine

Idag har Reine blivit lämnad hos farbror doktorn. Han måste byta däck och fixa andra skavanker den stackaren, inför den stora kontrollen i Gislaved. Går han inte igenom så är det rullförbud för honom. Det blir liksom att en kär familjemedlem som flyr kosan för att till slut komma tillbaka som ny. Det var för några år sedan då man kunde lämna ner sin kära vän till muppen på storgatan där fick han en rejäl dusch. Men nu....Nu är han skiten ända in i underredet. Jag kommer blir så fattig på kuppen så någon bensin kommer lilla Reine se i stjärnorna efter. Hade varit bra om man hade kunnat pissa i tanken!

Vem slår upp i böcker idag?

Alltså det är något jag undrat över..Alla dessa uppslagsverk som försäljarna knackade dörr för att sälja förr, vart jobbar de nu? Jag menar, det finns väl inte en människa som sitter å slår upp massa nyttigt vetande i böcker längre? Rätta mig om jag har fel? Om du gör det så är du säkert unik vi andra använder internet!!!!

Mat

Äntligen hemma i min soffa så förbaskat skönt, Ungarna har fixat kycklingsoppa, Johannas påhittade sådan. Ni ser ju hur överlyckliga de är när de ska åta massa grönsaker =) Själv åt jag åt jag mer åt det exklusiva hållet minutbiff man får ju slå på stort!

Har storleken betydelse?

Om du ska dejta någon ska killen /tjejen vara längre/kortare än dig själv? Många har olika krav vad har du eller skiter du i vilket?

Brakskit, kan den ta en dit man vill?

Det finns människor, det finns muppar och det finns andra ufo liknande objekt. Ett sådant invaderade häromdagen mitt hem. Han var plattfotad, hade ut och invända ögonbryn och kal hjässa. Käften var full med någon slags oidentifierad massa som liknade grynig avföring. Fråga mig inte vad han kom ifrån, han hade för sig en massa olika gester och pratade med oförstålig accent som om han vore kommen någonstans från södra Lappland. Men tänkte att så kunde ju inte vara fallet han måste komma långväga från en obebodd galax där han helt plötsligt hamnade här nere efter någon konstig ritual! Han ville nu hem och jag var ledsen att göra honom besviken. Det enda jag kunde göra var att rita upp hur han skulle lägga av en oerhört mastotont brakskit så kanske han kom tillbaka upp dit han kom ifrån. Vart han nu befinner sig har jag tyvärr ingen aning om, ser du honom så HÄLSA!

Från kasettband till tunika

Idag blev jag allt lite förvånad när jag var på ett besök på Kupan. Där virkades det minsann men inte med vad som helst..Utan en tunika av gamla kassettband lite smått häftigt tyckte jag. Frågan är ju bara hur det känns att ha den på sig och hur många låtar den innehåller, säkert en massa godingar från ungdomens glada dagar!!! Börja rota fram dina kasettband och virka du också och kanske kommer du bära omkring på Samantha Fox´s ljuva stämma =)

Efterlyser ostätaren!!!

Det är något som jag inte förstår...Nu är det andra gången jag kommer och solar och det ligger ostkartonger i pappaerskorgen! Vem fan är det som springer och äter ost i solariet hela tiden, jag bara undrar? Är det möjligtvis någon som klenar in sig med ostkuberna och tror det ska bli än bättre gyllenbrun bränna? Eller är det ett kärlekspar som är desperat behov av sol på sin romantiska pick-Nick och flyr sin kos till solariet? Ja inte fan vet jag, konstigt är det iaf..Om det inte är något dera så är det en smygreklam från glada kossan som försöker få sig ett par soliga strålar innan det är dax för bete!!!!

Jag är en langare?

Idag har jag köpt ut, ja jag har langat 2 st tianlotter till min dotter. Hon fick helt enkelt ringa sin lilla mamsing när hon inte kunde köpa lotter som skulle förgylla hennes kompis på födelsedagen! Nu får hon snällt vänta att köpa tills hon blir 18 i oktober, jag vill ju inte vara kriminell hur många gånger som helst!

Superstars

Detta var fasen inte igår, kollat på lite gamla bilder från tiden då det begav sig, det var då min käre vän Jonnie och jag var superstars i vår egen lilla värld. Vad hände? Jag antar att vi satte en tupp i halsen och vår sångkarriär försvann. Sen kan man ju undra hur fan vi såg ut dessutom haha. Men vi kommer aldrig bli av med vårt största fan Tajjas, han kommer alltid att älska oss forever.
Det känns skönt att veta att man har ett tvättäkta fan som ger allt för att få ha oss i sin närhet. Det är äkta feelings det, jag tror aldrig vi kommer att bli av med honom.
Sen har vi då vår manager Glennsan, som ni ser så myser han riktigt och hade nog huvudet fullt med ideér för vår framtid. Detta var tider det men jag måste ju säga att vi verkligen blivit snyggare med åren =)

Pizzeria får tummen ner

 

Nu är det ju så att i denna familjen äter vi ytterst sällan pizza. Det händer knappt aldrig, vad händer när vi väl ska köpa? Jo Johanna får något som ser ut som en pygmé pizza. Man kan ju undra hur deras barnpizzor ser ut. Åkte iaf tillbaka för inte fan finns det en chans att det skulle betalas 55 spänn för den skiten. Johanna klampar in och menar hon fått en barnpizza, Nä det är våra vanliga säger han som bakat, nej säger Johanna den här kan inte kosta 55 kr. Vad tycker du den ska kosta då säger han sedan...Vilken mupp. Inte nog med det när jag ringer och beställer så vill han dessutom ha mitt telefonnummer, Varför då svarar jag, jo jag hade ju skyddat nr menade han då. Nej du sa jag..Jag ger inte ut mitt nr då kunde han isf stoppa upp beställningen i röva menar jag. Det var sista gången vi köpte pizza i den skitpizzerian.

Johanna fick sina pengar tillbaka och vi åkte vidare till en annan pizzeria. Själv åt jag kebab i bröd utan bröd!!! =)

 

 

Vilken Pizza väljer du??


Santa Maria Tacos krydda för fisk

 

Har du provat fish taco spicemix kryddan från Santa Maria? Om inte gör det, tyckte det lät lite konstigt att ha fisk i tacosen men smakade utmärkt..


Ibland blir man rädd (även för grannar)

Ja, ibland blir man fan rädd för folk. När dessutom gäller ens grannar så är det ännu värre. Kommer in en dag för ett bra tag sedan min Iphone hade dött och jag var i desperat behov av hjälp av grannladyn, som faktiskt är ganska så clever ibland. Jag möts av en syn som jag inte riktigt förstod jag frågade vad haller ni på med?
Grannladyn: Vi leker det lilla tuff tuff tåget!
Jag tittade på henne och blev faktiskt ganska så förvånad när hon räcker ut sin prinskorvsliknande tunga åt min riktning.
Grannejävlen framme vid skärmen påstod han letade rätt riktning för det ångande loket, det skulle finnas någonstans på nätet sa han!
Helt plötsligt slår det slint hos grannladyn som påstod att grannejävlen hade skyfflat undan all dyrbar kol framme i loket. Hon blev helt från vettet hoppade på grannejävlen. Hon brummade som en björn slog och drog i hans tre ömma hårstrån.
Helt enkelt fick jag fly fältet, jag hoppas de har nått sitt mål med det lilla tuff tuff tåget!!!!

Mat

Mättande och god smoothie Jag blandade i lite hallon o körde med gammaldags mjölk, turkisk youghurt och vispgrädde!
Snabbsoppa jag fixade en dag, bacon grädde och lite bönor..MUMS
Zucchini o kräftsjärtar i cremefraice med sallad!
Ris ala malta jag bjöd grannladyn på idag, grädde, keso, äggula, clementin och mandel.
Kolla så glad grannladyn blev =)
Jättegott bröd jag bakat, med riven ost och olika fröer, riktigt mättande och utan mjöl.
MÄTT OCH GLAD UTAN KEXCHOKLAD =)

Twist

Idag blev det köttfärssås och zucchini istället för pasta, det gick ju hur bra som helst. Snaskar till det med lite fläskssvålar och vitlökscremefraice nu på kvällskvisten till tv:n. Testade på grannens nyinköpta twist idag, måste säga att var lite jobbigt och verkade dessutom riktigt kul.

Ha ha

Kollade igenom gamla kort på facebook o hittade detta..jag har ju faktiskt snygga ben om jag får säga det själv... =) Mannen hittar ni här: alwaysfabulous

Jo jag är kvar här på jorden...

Jo jag är alive, har inte haft tid att blogga bara. Har börjat LCHF igen som du ser, funkar kanon har inte alls hållt på länge men byxorna hänger redan. Idag fixade jag och lille gossen hemgjorda hamburgare och de blev mumma, till det knaprig västerbottenost, bacon och vitlöks cremefraiche, känns som om jag inte behöver äta på fem dagar minst!

RSS 2.0