Flammor



Då var denna Valborg överstökad och man är stelfrusen på kuppen!

Valborgsmässoafton



Kommit in i nån trötthetsperiod nu igen som jag var i för ett tag sedan! Kan sitta upp och sova liksom! Sjukt jobbigt när det enda som hjälper är att sova! Lätt när man jobbar liksom! Nu blir det en STOR kopp kaffe så jag orkar gå på Valborgsfirande med ungdomarna här hemma!

Kvällens middag består av:

1 kycklingklubba
142 g ugnsbakad potatis
2 msk arlas parmesan o vitlöks fraiche

Propointsvärde: 11

Underbart



En bild säger mer än tusen ord: Underbart! Det är nu man vill ha ett jobb där man jobbar utomhus!

Always look on the bright side of life

Ja då har man varit lite duktig igen! Man ska inte ge upp utan kämpa på så gott det går! Det kommer alltid en ny dag och man ska ju inte med tåget liksom! Nu väntar snart ett jobbarpass så man vet vart man ska spendera eftermiddag/kväll!
Smoothie
1 banan
1 apelsin
lite frusna bär
1 dl Lindahls kvarg vanilj
Propointsvärde: 2
 
 
 

Frukost på burk

Ja nu kör jag frukost på burk idag, faktiskt lite lagom lyxigt iallafall :) Gymmet kallar och det är ny vecka och nya tag! Skam den som ger sig ska ni veta här är det fight for fit som gäller!!






Selfie



Ja selfie är modernt så kör en med min vän Rosie! Hon ställer upp i vått och torrt och självklart måste jag föreviga oss i en bild här i cyberrymden!!

Fel på potensen?



Ja när man har propoints kvar man taga det bästa huset hava! Hade jag varit man så hade jag inte haft problem med potensen efter allt mitt äggätande iallafall :) jag älskar ägg det är en riktig livlina!!!

Vårruset 2014



Ja nu är det inte så långt kvar så himla kul 6 maj i Halmstad!! Lite roligt var det också att min mobil vill skriva bårhuset istället för vårruset ha ha dit har jag inte tänkt springa :)

Kvällens deluxemiddag



Här ser ni kvällens deluxemiddag, my bananapancake! är fortfarande mätt efter helgens flytande drycker så nu gäller det att komma på banan igen! Måste ändå säga att det var kul så länge det varade och det var säkert värt varenda propoints så bättre än såhär blir det inte ikväll!

2 ägg
1 banan
1 dl Lindas vaniljkvarg

propointsvärde: 6

Hjälp vart är Pattarna?

Nä nu jävlar blommar löken! Vart har Pattarna tagit vägen! Inser nu att jag måste få tag i en kroppsstrumpa eller något, det kommer inte gå att visa sig bland folk detta år! Fett utspänt är bättre än häng och släng! Nej fy för den lede vad less man blir alltså! Kommer se ut som en polkagris i år eftersom valkarna kommer göra härligt fina ränder! Nu är det så att allt inte syns utanpå! Men nu måste man ju börja klä av sig! Jag som älskar sommaren och sol och bad! Vad glad för dina minus kilon tänker du kanske..Jomenvisst självklart att jag är men jag har ju fått fett med häng på köpet!



Blomlåda



Ja man vill ju inte vara som alla andra så då gör man tvärtom! Köpte mig en blomlåda att ha som fruktskål istället! Blommor har jag dessutom aldrig haft tur med..Så detta blev ju kanon :)

Haircut




Sådär ja, nu har jag satt saxen i Fluffys peruk nu har han sommarfrissa :)

Efter gårdagen



Idag vill det till att dra åt svångremmen! Tappade bort mig med pointsräknandet igår! Skyller på vinet gör jag..slängde ihop 200 g kyckling 1 dl milda mat extra 4% och 1 aubergine propointsvärde: 7

Bokmalen




Jag läser inte en bok under övriga tiden på året det går bara inte! Men på sommaren då slukar jag böcker som bara den! Nu har jag letat fram mina pockets jag inte hann att läsa förra sommaren, bokmalen och lusten att läsa är tillbaka och nu väntar en härlig tid! Först ut för i år blir: Baddaren

Nu är jag inte mer än människa

Ja nu kommer min tid, jag är inte mer än människa! jag har har hållit hårdhandskarna sedan februari 2013 nu kommer solen o värmen nu lever jag!! jag hatar vinter och kyla 😠


Grilletajm



Idag har jag bjudit in min kära arbetskamrat Rose-Marie på grilletajm som ni ser är jag på G!!

Min tid är kommen

Jag älskar sol och värme, nu är verkligen min tid kommen! Tur man tränat hårt på gymmet denna veckan för flytande föda sätter sig lätt på hullet :)


Kärlek




Idag är det kärlek i luften, vilken underbar dag! Ja ni ser vad det är dags för, sen är det ut som gäller! 

Ny vän


Presenterar härmed min nya vän! Bye bye Iphone  5

Nytt



Då var det lite påfyllt i garderoben igen! Träningskläder går alltid åt :)

Tuborg



Då var det färdigjobbat för ikväll! Tar mig en öl min favorit så ska hålla hårt i min gröna back :)

Gekås


Då var man här en snabbis! Behöver lite mer träningskläder!!!Sen bär det av att för att jobba några timmar! 




Finito


Slut på det goda



Ägg ägg!!!!


Nu klarar man sig ett tag! Ägg är ett måste !!!! 

Tröttare än tröttast


God morgon på er! Ja hur man än vänder och vrider på det så bli det ny oehörd trött dag man vaknar upp till! Trött trött trött! Gymmet kallar, vilken gång i ordningen kanske du undrar? Jag vet inte men man få passa på med en vecka fullt av kvällsjobb!!!

Jessica o bollarna

Idag provade jag på ett par bollar! Fråga mig inte vad jag håller på med för det vet jag inte :) är det nåt jag kom på så var det att jag har ingen som helst balanssinne och dessutom ingen motorik! Därför jag inte går på gruppträningar! Jag åkte på värsta sjösjukan och det kändes som om jag skulle spy! Nä bollar är inget för mig!  



Rise and shine



Rise and shine, dags att ta hand om dagen! Gymmet kallar och ett kvällspass på jobbet! Denna morgon kör jag på omelett sedan igår och knäckebröd med skinka! 

I will never stop...



Även jag har en baksida


Bara så ni vet, en arbetsvecka kan innebära följande frukost på jobbet! Inte alltid jag kör en dans på rosor på morgonen!!'

Stolt



Ja då har man avverkat ett dagpass med allt vad det innebar! Direkt efter det hämtade jag gamle Greven på verkstad och blev fattig på kuppen! Nä vet ni vad jag måste verkligen börja spana efter en händig man snart! Det gör ju inget om han är bilmekaniker! Om du läser detta hör av dig, jag är öppen för förslag :)

Direkt efter det hämtade jag upp syrran och vi drog till gymmet! Igen kanske du undrar? Ja igen det är såååå kul! Dessutom är jag superstolt över min syster som vågade sig dit med mig! Ett stort steg och jag vet hur hon kände sig!  Man tror att folk ska glo på en..hon kämpade på bra och i morgon ska vi på det igen! Men idag höll jag på att dö när jag skulle springa och jag svettades som en gris, tom på armarna liksom! Nä eftermiddagarna o kvällar fixar jag nog inte att träna på, kände mig som en flufsig svettig och tung gris!!!!!!!Som sagt hemma vid 19 fick en stor lust att äta omelett ich detta blev resultatet! 



1 dl milda mat extra 4 %
5 ägg
3 dl mjölk
Salt 

Blanda ihop, häll i form jag tog en avlång med teflon ! Grädda mitt i ugnen 200 grader i 20 min! Hela formen blev 15 pp och jag åt hälften o ska äta resten till frukost i morgon!

Propointsvärde: 7 + skinka 1

Hinner inte med


Ja nu hinner jag inte med längre! Jag vill verkligen hjälpa alla men som det är nu så skulle jag få jobba heltid med detta och jag har redan ett heltidsjobb, samtidigt som jag är ensamstående med mina kids, har ett hem att sköta träning och allt annat där runtomkring! Jag är jätteglad för alla fina kommentarer och alla mail som trillar in! Jag svarar så fort jag kan! Jag förstår inte att min viktresa skulle bli så uppmärksammad och jag förstår nu hur kändisar måste känna sig ha ha! 

Kära fina blogg och instagramföljare tack för att ni vill ta del av min resa och som sagt jag hoppas att jag genom mina bilder på instagram och inlägg här på bloggen kan hjälpa er lite på traven! Där jag vill visa att viktnedgång inte behöver vara varken dyrt eller komplicerat!!! Ta inte illa upp om det tar ett tag för mig att svara!! Men det finns inte längre en möjlighet att svara överallt! Därför har jag nu valt att använda min instagram som min bilddagbok!!!

Hoppas ni förstår ❤️ puss o kram


Middag idag

146 g ugnsbakad färskpotatis
3 msk minifraiche m riven vitlök
100 g kotlett

Propointsvärde: 6

Godis


Arlas keso äppel o päron vanilj = Mums

Im still going strong




Ja då var man hemma igen och känner att man gjort en god gärning för mig själv! Im still going strong och motivationen är på topp, inga ledsamheter här inte! Jag ska segra det måste gå att forma till kroppen! I morse var man forever alone på gymmet, men det varade inte så länge! Nähäpp dusch o sen förbereda lite mat till kvällen! 

Morgon igen



God morgon på er! Ledig dag och jag tänkte passapå att bege mig till gymmet en runda! Sen får man väl ta itu med alla måsten man inte hunnit förra veckan!  

När man kommer i strl 164



Jag gillar inte fötter..Men nu är det ju snart dags för fötterna att kliva fram i soljuset! Så idag var det dags att naglarna fick lite färg! Det är nu det jobbiga börjar då man dessutom måste börja klä av sig! Kände mig mycket bättre när skinnet var utspänt! Jag har inte ett sommarplagg jag kan ha i år allt måste köpas nytt! Funderar på om jag kanske skulle kunna ha klänning i år? Har ni tips på billiga ställen som har enkla sommarklänningar? 

Fick ett par shorts av min 14 åriga dotter i strl 38 idag och de var förstora! Detta kan verkligen inte stämma! Dessutom kom jag i hennes gamla sommarjacka strl 164..,detta kan heller inte stämma det måste vara sjukligt att jag inte ser! Jag får nog anse mig färdig med min viktnedgång för mina ögon o hjärna hinner inte med!!! 

Nästan så man skäms


Jobbarhelgen är över och jag tog en tur till gymmet efteråt! I morgon har man en HEL ledig dag den får man spendera väl! Det är ju inte så att man lyxat till det denna veckan! Tror aldrig jag haft nån liknande vecka förut, det är nästan så man skäms! Nä nu måste det bli till att göra matlådor! 

Här har jag 1,5 dl makaroner
200 g kyckling
0,5 dl milda mat extra 4%
1 tsk gorgonzola

Kan ju säga jag inte behövde trängas på gymmet i eftermiddags! 








Mörkret sänker sig



Snart färdigjobbat för ikväll! Festen är slut och musik o sång har tystnat! Glada boende och en trevlig påskafton är snart till ända! 

Påskafton en underbar morgon



Idag vaknade jag upp till en underbar morgon! Solen strålar jag fick sova ut, ballongmagen är borta och jobbet kallar 14-21 med underbara Rosie då vi ska ställa till med fest på hemmet!! Kan det dessutom bli bättre än att starta upp morgonen med min lördagsfrukost på sängen med Melodikrysset :)

Glad Påsk

Nä nu jävlar växer buken



Fy fan fan för ballongmage säger jag bara! Det är så jävulskt så det finns inte..Känns som om man hade storlek för att lyfta lik en luftballong över Gränna! Varför får man detta? Känns just nu känns det inte som om jag väger det jag väger snarare om vi vänder på siffrorna! Vad ska jag göra någon som har bra tips, finns ju även negativa saker som hoppat på mig under min viktnedgång, lika bra att man lägger korten på bordet!!! HJÄLP NÅGON?

På jobbet och tjänar cash


Vad gör ni i påsk? Själv föredrar jag att jobba! Denna helgen blir man ju dessutom rik! Bordet fullt med godis när man kom till jobbet..gissa vad som tillhör mig? Tänker inte dyka ner i ägget och ingen kan inleda mig i frestelse..nä fy för bövelen..åt lite godis igår och min mage slog bakut alltså..INTE värt det, jag har fortfarande ont! Nä jag kör bananpannkakor och keso ikväll!! 



Långfredag o jobbarhelg


God morgon på er! Börjar denna morgon med frukost på sängen och en Beck rulle! Här ska det jobbas hela påsken och lika glad är jag för det! Tycker inte alls om påsken då det enl mig är den mest trista och onödigaste högtid vi har! Så med detta inlägg önskar jag er alla Glad Påsk och var rädda om varandra! 

Påskmiddag

Då man jobbar hela helgen får man fira påskafton idag! Våga vägra påskmaten!



Tack Ica Supermarket Hyltebruk


Idag vann jag ett stort ägg med godis tjoho :) tack ica supermarket Hyltebruk!!! :) många propoints som ryms i detta ägg :)



Sista för denna veckan


Sista besöket för denna veckan! Börjar min enda lediga dag denna veckan på gymmet! Tur man inte behöver oroa sig för hur man ska spendera påskhelgen! 

Repris



Kör en favorit i repris denna enda lediga dag denna veckan! Funkar helt utmärkt att skippa 2 kokta ägg och knäckebröd!!! Men detta blir 2 pp mindre per frukost än vad jag brukar äta! Tycker inte mina bananpannkakor blir bra på 2 ägg! 

Propointsvärde: 5

Bananpannkakor




Ledig i morgon



Då var det färdigjobbat för ikväll! Lyxar till det med en skräckfilm med dottern! Huset som Gud (1979) glömde..dags att ungdomen får ta del av riktig skräckfilm!

Rast



Har en date med Klaes-Göran, attans så hård han blivit i nyporna! Eller så har jag förlorat mycket i omfång och inte känt tidigare hur hårdhänt han är!!!

Trött på rundorna vilket håll man än går suger de..


Det kostar att ligga på topp så gymmet idag! Har tröttnat på mina rundor och det spelar ingen roll om man byter håll lika trist ändå! Dessutom mycket skonsammare för ryggen att springa på bandet! Nu väntar ett pass på jobbet om ett tag..så jag vet vart jag spenderar min em/kväll!!!

1 dl keso äppel päron vanilj
I burk kvarg + 1/2 kork funlight

Propointsvärde: 5 


Nu är det bannemej kärlek i luften

Ja nu är det kärlek på gång!!! Underbart, sommaren är räddad!!!


Frukost utan kokta ägg

Så gick det med den sovmorgonen! Vaknade av att det lät som om någon skulle försöka bryta sig in genom väggen! Ett jäkla bankande då de ska byta brädor! Som ni ser har jag bananpannkakor idag...får förnya min frukost lite.



Lyx för mig



Det är påsklov för kidsen och det innebär att: jag sover inte än ( det är konstigt ) jag har sovmorgon denna veckan då jag jobbar kväll! Lyx är vad det är! Ovanligt pigg ikväll, som ni vet brukar jag ju packa in rollatorn borsta lösgaddarna o krypa till sängs o somna på stört vissa dagar! Inland kan man ju undra om man närmar sig en ålder av 90 istället för 40!!!Men visst är det underbart nu när solen hittat till Sverige och det är ljusare på kvällarna, känns som fler timmar på dygnet :) 

-37,4 kg


Jag fattar inte hur snabbt och bra detta verkligen gått! Att jag bara rasat liksom!! Trodde aldrig det skulle vara så kul att kämpa med vikten! Det går ju inte så snabbt numera men jag har ingen brådska och ska inte med tåget :)

När man inte är hungrig men äter ändå!



Idag har inte jag varit hungrig! Okej jag brukar ju aldrig vara hungrig något vidare! Men har varit svårt att göra slut på mina pp idag! Ikväll körde jag på:

50 g avokado
88g lax
1 ägg
1 msk paprika/chili fraiche

Propointsvärde: 10


När man måste dela med svinen



Ja ni kanske förstår man har en stor grönsakskostnad här i familjen! Man måste ju dela med svinen!!!!

Helt underbart

Färdigjobbat för idag och äntligen kan man njuta av lite sol! Har dock hoppat i pyjamas o myssockar och är redo för kvällen! Är så helgveckan att man inte har så mycket liv..undrar hur ni andra hinner med allt ni ska göra? 


Worktime


Underbar morgon..då vet man hur man ska spendera 8,5 timmar idag!!! Worktime!!

Mättande dag?

Som en del har läst besökte jag ju ett viktväktarmöte för ett tag sedan! Är ju onlinemedlem som ni vet...Jag fick då en utmaning att prova på "mättande dag' jag har fortfarande inte vågat prova! Jag vet att det låter dumt men jag är rädd att tappa kontrollen! Nu känner jag en trygghet med min våg och det tar inte alls många minuter att väga maten. Det har ju blivit en del av min vardag och går ju av bara farten! Jag har svårt med att se: vad är egentligen en "normal" portion?  När jag väger är det till jättestor hjälp! Låter nog lite som om jag är beroende av min våg, och så är det nog också! Ska jag vara ärlig så är jag livrädd att gå upp mina kilon igen om jag slutar att väga min mat.. Är det någon mer än jag som velat över mättande dag och fått det att fungera!? 

När man har en påse på bordet!

När man har en påse på bordet men låter den ligga..Den hade inte fått vara ifred för ett årsedan! Idag när jag tänker efter så förstår jag inte på mig själv hur jag kunde gräva så djupt i påsen! Till och med under tiden jag lagade middag kunde jag  stoppa näven full i munnen! Idag förstår jag inte det alls! Inget läskar mig längre om något ligger framme! Jag måste inte trycka i mig innan middagen är klar! När jag tänker efter har jag inte varit så hungrig att jag måste stoppa munnen full innan maten är klar att serveras, sedan jag började min viktresa! 



Snabblagat

Idag är jag lat..tog till snabblagat idag! Är alltid så trött när jag  jobbar dagtur..då vill det till att man kör på snabba middagar!!!  Lite broccolimix 1 dl Kelda permesan och skinka sås skjuts in i ugnen och toppade med 10 g ädelost...detta är ju så himla gott! Till detta 1 viktväktarnas grillkorv...

1 dl ostsås 3 pp
1 vv grillkorv 3 pp
10 g ädelost 1 pp

Propointsvärde: 7


En liten koll

Dags för en liten koll idag och den var ju  positiv... :) nu väntar ny jobbarvecka!!

Ny vecka, jag är redo

Ny vecka och nya möjligheter.. Min motivation är på topp, och jag hoppas ni är på hugget mina vänner! Kämpa på nu...

Den lär få vänta


Möttes av lite tolig reklam i stan igår! Den lär få vänta på mig iaf :) detta fick mig att tänka på när Mc Donalds hade glas till sina plus menyer innan jag helt vände och tänkte på vad jag stoppade i mig..Jag åt bara för att få glasen! Skulle ALDRIG hända idag! Vänta på lilla hamburgare säger jag bara.. Jag tänker inte äta upp dig!!!

Mums

Gotti gott gott...


Söndagens kvällsnöje



Hinner inte med..




När man blir en av idioterna


Nu är jag nöjd första gången jag besökt gymmet en helg sedan jag började min viktresa! Jag får ju en hel del underliga mail ibland! Där folk tycker att jag är lite knäpp som tränar o hela tiden tänker på vad jag äter osv! Nu är det ju så att innan jag själv fick tummen ur arslet tyckte jag att varje gång jag mötte en springande människa på vägen, eller såg hur mycket folk tränade och folk som går till gymmet osv det är ju bara idioter! Nu vet jag eftersom jag nu själv är en av dessa idioter..Att det hela handlade om att jag var avundsjuk för att jag själv inte hade orken och viljan att ta tag i mig själv! Idag är detta en stor del av mitt liv, jag älskar att springa, jag älskar att gå till gymmet!! Detta har blivit en stor del av mitt liv och jag förstår att svenska avundsjukan kan få folk att bli irriterande! Jag vet för jag har själv varit i den situationen där jag avundades smala vältränade människor och helt klart ville jag vara som de, men jag var så tung och orkeslös att soffan maten och onyttigheter blev min borg! Idag har mitt kämpade gett resultat pga av att jag har motivation till tusen och ett jäklaranamma!! Så jag är stolt att jag idag är en av idioterna och att ja inte fortfarande ligger i soffan med mina 105,5 kg! 

Söndag



Känns som man sovit ut idag iaf, det händer inte ofta! Som ni ser har jag idag ändrat mitt vinnande koncept till frukost!! Återigen en runda till gymmet idag hade jag tänkt! Idag kör jag på kvarg, hallon ägg och kaffe! Känns att jag stoppade i mig lite allt möjligt igår! Mår inte väl dagen efter! Tänk de där problemen hade man inte tidigare! Då kunde man ju svulla hej vilt! 

Propointsvärde: 7

Bio


Snart dags för bio med en skock ungar!!! Ikväll blir det Noah 3D

Äta fett med vett



Kvällens middag! Ja idag kör jag på lite mer fett idag! Har rört på mig mycket denna veckan! Som ni vet är jag inte direkt socker och fett rädd! Jag brukar äta mer fett minst en gång i veckan! 

1 kycklingfile
 35 g (2 skivor) bacon
10 g ädelost 
150 g potatis
1 dl milda mat extra 4 %
1 tsk gorgonzola

Skårade kycklingfilen o fyllde med ädelost! Rullade runt bacon! Till detta hemgjorda potatisklyftor och sås med gorgonzola! Orkade inte kolla pp på gorgonzolan då den inte fanns i appen, jag bjuder därför mig på denna tesked! 

Propointsvärde: 12

När det inte blir som man tänkt sig


Ja det var såhär jag tänkt min morgon men nu tror ni väl jag fått en knäpp o skippade Melodikrysset och  hamnade på gymmet istället?! Nej då melodikrysset går ju att göra i efterhand och jag är fast besluten om att det måste gå att forma till kroppen, så är det bara! Idag hade jag tur som fick experthjälp nu är det bara att gilla läget och köra på!!! Jag SKA kunna få fettet fastare!!!



Solig morgon



God morgon! Sovit som en stock verkar det som men lika trött som när jag la mig igår! Hade planer på gymmet idag, men solen strålrar ju in så får nog bli en hederlig promenad istället då får man ju luft på köpet! Ryggen ger sig även idag till känna så springa är = GLÖMMA

Jag är kär

Ja jag är kär i Viktor & Rolf Flowerbomb! Det är min käre vän Mallda som fått mig helt förälskad i denna lilla flaska! Dyr enligt mig men ack så god o värd varenda krona per droppe!!!


Sad apple

Mitt äpple såg inte då glad ut idag!

9 pp


Snabbt lätt o gott denna fredag..

Quornlasagne 9 pp

När man måste sova så måste man

Är heltrött helt enkelt! Färdigjobbat för denna vecka och jag fick ett stort trötthetsmoln över mig och jag var tvungen att börja min lediga helg med en tupplur!! Detta är verkligen inte något jag brukar syssla med, men måste man så måste man!!




Ett vänligt ord en klapp på kinden, en kram

Idag hade vi vårfest för våra boende! Jättetrevligt och god mat med underhållning! Tänk vad lite kan göra så mycket för en del människor! Själv vill jag aldrig hamna på hemmet om jag nu inte får en som mig själv som tar hand om mig! Känns härligt när man man får höra att man är en ängel, då vet man verkligen att man gjort något för att värma en gammal människas hjärta! Ett vänligt ord, en klapp på kinden en kram det gör att det goda väger upp det stressiga i mitt arbete!!  Idag vet jag att många kommer sova gott med ett leende på läpparna tills jag kommer och väcker dem i morgon!! Att arbeta med gamla är att arbeta med hela livet...



Så man måste slicka på tallriken


Gymmet avklarat för idag! Snart dags att åka jobba och kör därför bananpannkakor på två ägg, brukar annars bara ta ett! Men får bli min lunch idag!!!Det är ju så himla gott, till detta äppel hallon och 1 dl Lindahls vaniljkvarg..

Propointsvärde: 6


Gym och vårfest på jobbet..


Skulle kunna äta frukost dagen lång! Bästa målet på hels dagen! Snart är det dags för en tur till gymmet och sedan ett arbetspass 14-21 och idag vankas det Vårfest för våra boende! Slips o scarf är temat!! Undra om man skulle ta slips  :)

Rulla hatt?

Gomorron sötnötar! Rise and shine gymmet kallar! Sovit som en varulv på flykt inatt! Man kan ju undra vad man håller på med om nätterna när man vaknar om och om igen..Kan ju lika gärna gå upp o rulla hatt nästa sömnlösa natt!!!!


Cancer

 
Många har närstående eller har själva drabbats av någon form av cancer. Vill du vara med att göra skillnad? Vill du ge ett bidrag för att stödja cancerforskningen? Besök FORLIFE De säljer bla armband som detta för 100kr st de finns i olika varianter och det finns även andra produkter. Hos ForLife arbetar människor med projektarbete och för förmån för cancerforskningen! En hundralapp kan man både ha och mista det var i princip vad man köpte godis för per helg tidigare.. DU kan göra skillnad..
 

Veggo burger

Idag slog jag till med en hamburgare till middag! Hittade dessa på Willys..Det kostar bannemej att ligga på topp! Chockad över brödet men gott är det! 

1 bröd frisco max 6 pp
1 veggo burgare 1 p
1 stekt ägg 2 pp
2 msk vitlöksfraiche 1 po

Propointsvärde: 10 


Jobbedags

Ja ni ser vart jag befinner mig! I morse var jag så trött så jag nästintill fick rulla ur sängen! Sovit som en stock inatt! Så i morse var det snabva ryck som gällde! Tur man har akutkit hemma! D.v.s het nudelsoppa och choritzo! Har alltid det på lager! 


Före och efter



När man inte ser


Det var faktiskt idag pga av bilden till höger jag insåg hur mycket jag verkligen försvunnit! Senaste tiden har många sagt att jag har gått ner för mycket och att det räcker! Vad är det för fel på mig att jag inte ser? Nu när jag ser bilden ser jag verkligen men i en spegel är det lika med noll.. Jag själv  tycker inte alls att jag gått ner för mycket och har mer att ta av! Jag äter hela tiden men dessutom rör på mig! Tidigare blev jag skitförbannad när folk kommenterade min viktnedgång och att jag gått ner för mycket! Nu tar jag det med en salt! Kommer man någonsin att se i spegeln hur det ligger till? Eller ska man titulera sig knäpp och fortsätta att kolla på foton? Finns det fler som jag? 





O ( trevlig dag )





Sicken dag full rulle! Skulle till Malmö sjukhus på  2 röntgen kl 14! Som ni vet ligger det utsocknes för mig! Jag har har då med mig min stöttepelare Jonnie som agerar färdtjänst då vi får för oss att vafanken vi åker över till Helsingör och köper varsin back öl! Sagt o gjort nu har man propoints i back ett tag framöver! Är ingen stordrickare av öl! Sagt o gjort! Nästa anhalt Malmö där blev vi stående på motorvägen o kom inte loss på grund av vägarbete o tusen bilar framför oss!! Mmm sa vi så går det när man måste över o köpa en back öl! Men peppar peppar 5 min försenad var ju ingenting!

 Sen var det dags för MR o jag höll på att dö kändes som om jag fick på mig tvångströja när de satte ställningen över huvudet på mig! Körde in en kanyl i handen och stoppade öronen full med lera! Fy fan vilken panikkänsla o sen skjuts in i tunneln! Jag är glad att jag lever! 




Roadtrip med min vän



God morgon världen! Trött som bara den! Det känns att man var på gymmet igår! Man börjar nog bli gammal! Idag är det återigen en Roadtrip på gång med min vän och stöttepelare Jonnie! Idag ska vi ratta ner till Malmö där jag ska hoppa in i röntgenapparater och tunnlar! Solen lyser med sin frånvaro och det är grått över Hylteland! Nu frulle och sen blir det att ratta in med Greven till Halmstad och förgylla Jonnies dag med min närvaro :)



 

Tävling: vem fixar coolaste ägget?


Nu var det längesedan jag hade en tävling på bloggen! Ni påpekar alltid jag inspirerar er och nu vill jag ge er lite inspiration tillbaka :) dessutom som ni vet älskar jag ägg..Nu blir det en Instagram tävling..Ta nu fram pennor och delorationer och fixa till värsta coola ägget så kan du vinna dessa inspirations clips till kylskåpet! Fota och Hashtagga: #äggjeppi och på påskafton dras en lycklig vinnare med coolaste ägget :) 




Första gången på gymmet


Kom idag på att tänka på första gången jag gick till gymmet! Det var i min gula tröja med vita blommor! Det är lite mer än 14 månader sedan då satt den tröjan åt! En viss skillnad! Jag var jätterädd för att gå till gymmet för att jag trodde folk skulle glo på mig! Blev snarare tvärtom jätte välkomnad och hjälpt på alla sätt och vis! Idag är jag glad att jag vågade mig dit! 

Kebabtallrik


Idag hittade jag återigen något nytt jag aldrig sett innan! Så jag gjorde mig en kebabtallrik ala Jeppi gott gott!!!

Min lunch


Bananpannkaka och kvarg = LOVE

För första gången i år...

Idag fick jag sån där känsla av energi igen..Första gången på gymmet för i år! Nu är jag taggad igen! Mycket behagligare att springa på bandet för ryggen! Nä nu kämpar jag på här!! Motiverad till 1000!


Gymmet

God morgon på er! Ny vecka och ledig dag! Ska återta mina besök med gymmet tänkte jag, hur länge det nu kommer hålla i sig! Tror inte jag varit där i år än! Dags att försöka fixa lite muskler så ryggen håller sig uppe! Gäddhänget är ju inte speciellt roligt det heller! Men det blir nog inte lätt att tas med! Om det nu går att göra nåt åt! Bikinisäsongen är ju snart här och jag bävar för den första stranddagen! Det var bättre när fettet var utspänt än som nu  hänger som en påse deg!



När helvetet fryser till is...


Sängläge sedan kl 19:00 och lite serie kan inte bli bättre! Låg här och funderade på lite mailfrågor jag fått! Bla om hur jag orkar ge mig ut på så många rundor som jag gör och hur länge jag orkar hålla på med det? Jag brukar säga att den dagen helvetet fryser till is så ska jag sluta! :) dessa rundor är ingenting tidigare var jag uppe i ca 6 mil i veckan! Det hade jag aldrig fått för mig att göra idag! Pga att ryggen strular får  jag bara gilla läget att gå just nu..men helst vill jag springa! 

En annan fråga jag fått är om jag äter hela min veckobonus? Tror aldrig att det har hänt vad jag minns! Här är vad jag använt denna veckan! Jag har ju inget behov av godis osv vilket plockar på många pp så jag brukar ligga runt detta! Mitt godis är fruktsallad och Lindahls kvarg det är mitt beroende för tillfället... Jag äter ändå vad jag vill och brukar lyxa till det! Känner att det är totalt onödigt att klämma i sig en mssa bara för de tar slut! Det handlar bara om att planera lite så kan man äta hur gott som helst :) men superbra att den finns att ta till och jag använder bara vb under helgen...





Testat på påse


Till middag ikväll testade jag Viktväktarnas  sås på påse! Så himla smidigt den kommer jag köpa flera ggr! Jag gillar när det går snabbt och lätt att laga mat! Finns det någon som har andra smarta och snabba tips att dela med sig av?

1 påse 2 pp
1,5 dl kokta makaroner 4 pp

Propointsvärde: 6 

Nu tar jag helg


Veckans sista runda! Härligt att våren är påväg! I morgon ny vecka och nya tag! Men eftersom jag jobbat hela helgen väntas nu helg för mig! Whoop Whoop!

Lyxlunch dag 2

Kör på lyxlunch idag också! Tror bara inte det är någon vidare combo med choritzo och champinjonsoppa! Måste verkligen ta tag i matlådor, men när ska man hinna det? Har märk att jag satt detta i system när jag har jobbarhelg, tar till något i all hast! Nä bättring får det bli!!


I säng



Då har man landat! Har ikväll  gjort pass 1 av 2 för denna helgen på nya avdelningen jag ska vara på ett tag! Hur trevligt som helst och ombyte förnöjer :) en del pp kvar så kör en burk kvarg med funlight wildberries och fruktsallad!
3 pp

Lyxmiddag

Ikväll körde jag lyxmiddag på jobbet!

Het nudelsoppa 3 pp
Viktväktarnas choritzo 3 pp

Propointsvärde: 6



Bananpannkaka veckan lång


Gott! Bäst att äta rejält när man har en jobbarhelg framför sig! Har massa bananer och ägg hemma som jag måste göra något av! Varför då inte köra bananpannkaka ett par dagar! Mycket mättande och gott!

Promenad


Man är inte sen att hänga med när dottern vill ut, det är sällsynt!!! Lagom takt på promenaden idag försökte springa, det gick inte idag heller och jag känner mig jäkligt irriterad över detta! Jag kommer inte ge mig jag ska springa igen så är det bara! Jag har en vilja av stål!!! Nu väntar den stundande jobbarhelgen! Hoppas ni får en mysig lördag!!!

Brödlös

God morgon på er! Här sitter man och väntar! Vaknade innan tuppen så nu får det bli lite frukost! Som ni ser är det ingen brödätardag idag eftersom jag glömt att köpa frallor! Men knäckebröd en lördag funkar hur bra som helst det med! Det är lite avigt idag har bytt jobbarhelg så jobb väntar fram till söndag kl 14! 





Rustad för våren

Jag är nu rustad för våren! Hittade värsta ufon till hörlurar i Ullared billigt och bra! Mycket bättre än mina philips sportlurar! Köpt tre par o de kostar nästan 300 kr st suger kan jag lova! Alla går sönder i ena hörluren... Nu kör jag på stenålderslurar! Skitbra o kostar bara 79 kr! Ny vårjacka i rosa! Så ser man lite gullig ut! Inte att förglömma mina nya kläder så jag kan gå till gymmet.. Har nu köpt strl S det är nästan som om man gråter då de andra var i strl XXL...Ullared rules!!! Idag har solen lyst och gjort mig extra lycklig! Jag älskar solen..

Bananpannkaka det bästa är


Bananpannkaka går hem i alla lägen! 

Lunch med Rosie ala Gekås

Idag blev det en tur till Ullared! Då gymkläderna numera är storlek tält behövdes nya! Här blev man bjuden på lunch av Rosie och vi testade Gekås nya salladsbar!! Gott...


Jeppi frukost v/s kidsens


God morgon på er ny dag..Fredag-ledig dag-solen skiner -ryggen är bättre och jag bjuder härmed på en Jeppi frukost v/s kidsens val av frukost! Har dessutom en extra inneboende från å till här hemma! Han verkar njuta av lyxen som tagits fram på bordet :)




Ett måste och hellre än godis


Detta är bättre än godis! Visst tar jag en godisbit någon gång, men inget jag har något sug efter! Detta däremot är detta ett måste! Minns i början då ostbågspåsen hade en given plats i mitt knä på helgerna! Inte ens det har jag längre! Inte alls sugen...som man kan ändra sig...

Massa på plåt

När det är som lättast slänger man allt på en plåt och skjuts in i ugnen!! Här har jag ett gäng grönsaker: paprika vitkål purjolök majs morot broccoli och lök! Flingsalt och vitlökspeppar! Till detta minifraiche med sambal olek och quorn schnitzel med gruyerost! 

Propointsvärde: 10



Nä dra åt 15 tvättade polarhanar

När man inte lyssnar på sin kropp så ska man inte gnälla heller jag vet.. Men idag hade jag på känn att något skulle hända..skulle ge mig ut på en löparrunda och helt plötsligt kändes det som om röva trycktes nedåt o svanskotan åkte upp till hjärnan och vände! Jag tänkte vafan var det här?  Jag springer lite till men NEJ skinkorna som jag inte ens har kändes som om de skulle hoppa ur gängorna! Det gick bara inte att springa! Men gå gick bra men hur kul är det! Undra vad som hände? Fattar inte att man har mer ont när man väger 69 kg än när man vägde 105,5 borde ju vara tvärtom! Detta var ju lagom kul jag vill ju springa men hur stor chans har man när kroppen inte vill..snudd på inbördesfight om vi ska börja bråka Bodyn och jag! Jag ska nu sura lite grann och hoppas det är bra i morgon!!!! Nästa anhalt får nog bli gymmet!!!

Piggelin


Färdigjobbat idag o sitter redo för en minirunda! Idag blir det inte långt! Innan dess en välförtjänt piggelin!!!

Propointsvärde: 1

Nu börjar en lycklig tid

Underbart idag när jag kom till jobbet! Nu börjar äntligen min tid! Solen visar sig himlen är blå! Jag avskyr vinter och kyla regn och rusk! Det är inte mörkt när man kommer hem efter dagtur man hinner ta en runda och det känns som om man får fler timmar på dygnet! 


Zzzz


Fattar inte hur trött man är alltså! Undra om man börjar bli gsmmal? Känns som om man inte inte får sova någonting när man har dagpass efter kvällspass! Detta snabbt o lätt blir det mellan 7-16 tack  för burkar o korv!

Idag var jag med om en traumatisk upplevelse



Ja herregud, idag var jag med om en stor traumatisk upplevelse...jag glömde min mobil hemma! Det var då jag märkte att man var helt avtrubbad från omvärlden! Det är ju så man blir mörkrädd liksom..Det slutade med att jag somnade på rasten och jag var glad att jag vaknade igen! Inte klokt vad beroende man är av telefonen! Hur klarade man sig när man ingen hade? Jag har stoppat in minst halva livet i den det var ju ändå tur man mindes man skulle sluta jobba kl 21!!!

Propointsvärde: 4

Om man skulle ta o gå bakom ryggen..


Bäst o ladda upp för jobbarkväll nr 2. Har glömt bort hur gott det är att blanda funlight red berries med kvarg! Frågan är om jag ska gå bakom ryggen på Lindahls kvarg och köra detta ett tag..


Nu får man nog börja klä av sig


Idag frös man inte iaf, det är nog dags att börja klä av sig lite! Få skaffa nya träningskläder inför varmare tider! Kommer faktiskt att sakna mössan, nu måste man ju framöver tänka på att fixa till frissen! Jag har ju en jäkla volym på morgonen! Eller inskaffa en kesps!! Den kan man ju dessutom gömma sig under!  Det värsta jag vet är när man möter folk man känner när man är ute på runda, o de vill stanna och prata! Det vill absolut inte jag! Nä ingen får störa mig och min runkeeper så jag brukar skylla och vifta på den om jag får möte....

Sova? Vad är det?

God morgon.. Om man nu kan kalla den god! Tror knappt jag har sovit i natt! Om jag skulle räkna alla gånger jag vänt mig i kilometer hade jag säkert varit på öland nu! Verkar precis som om när jag motionerar mycket påverkar det min sömn? Någon som har samma problem? 


Då och nu


Många undrar om jag inte borde sluta gå ner i vikt snart!! Jag ser detta som en livsstil och inte bantning..jag är varken undernärd eller för smal..så nej lägga av har jag inte tänkt att göra! Däremot trivs jag i mig själv nu när jag lyckats komma ner till min normalvikt mot vad jag gjorde tidigare..


B4 work


Kör på min älskade bananpannkaka idag! 

Propointsvärde: 4

På morgonen är det som bäst


Underbart ute lite småkallt men solen lyser och håll med om att man blir så mycket lyckligare när solen tittar fram! Nu har jag gjort mitt nu väntar bara ett jobbarpass! 

Jag är redo


Som ni ser är jag redo nästan innan jag ens hoppat ur sängen! Här gäller det att vara på hugget! Jag är redo..inga undanflykter denna veckan!! Nä ut i skogen bland hackande hackspettar o röra på fläsket! 

Good morning

 
God morgon sunshines..Ännu en dag i antågande..vem vet vad den bär med sig??? Kämpa på och håll i hatten..Ha en fin Tisdag...  ❤️


Tack för denna månad


Tack för att ni kikat in under mars månad! Har förstått att min blogg faktiskt betyder en hel del för vissa Jätteroligt och ingen blir gladare än jag om ni kommer tillbaka! :) antalet besökare har verkligen stigit. Som onlinemedlem hjälper bloggen även mig att ventilera lite samt att jag märker på era mail hur mycket jag hjälper er på traven på era viktresor, vilket jag gärna gör om jag kan :) 

RSS 2.0