Paprika kyckling

När vi var i Ungern så köpte vi med oss massa paprika hem i olika former,  så idag gjorde honey bästa paprika kycklingen jag någonsin smakat..Passade dessutom perfekt med banan..

Vart är sommaren?

Det slutade  att regna men vart är sommaren? Det är ju kallt som i Sibirien..Hur som helst en supertrevlig  Pridefestival iallafall så tummen upp..

Pridefestival

God morgon världen. .Lördag och man inväntar bästa lördagsnöjet..Melodikrysset..Sen bär det av in till Halmstad och Pridefestival med honey..

Der kom fram lite sol

Solen behagade vi sig idag det var inte dåligt. .Blev en promenad i det gröna. .

Dotterns möhippa

Dagens happening idag var att att min dotter helt ovetandes och rejält lurad råkade ut för sin möhippa idag..

Bananglass

Grillad apelsin och ananas och glass på cacao och mosad banan..

Vattenkanna

Idag har jag shoppat loss..För hela 40 spänn köpte jag mig en supersnygg vattenkanna på TGR..

Lasange på tortilla bröd

Idag kom jag på en gammal vad jag tror är en Viktväktare lasange, rätta mig om jag har fel..Har inte gjort den på hur många år som helst..Nu har jag bara lagat den på en höft eftersom jag bara minns på ett ungefär och inte har något recept..
 
4 kycklingfiléer
20 färska champinjoner 
2 paprika 
1 gul lök
1 burk tacosås 
1 påse tackokrydda
4 stora tortilla bröd
Mjölk
Riven ost
 
Dela kycklingen i bitar o stek..Hacka grönsakerna o stek dessa med..Blanda i hop med kyckling sås o krydda..Häll i ca 2 dl mjölk och låt koka ihop till en röra.! Jag använde en stor form ..Lägg först röra i botten varva sedan med bröd..Avsluta med röran och häll över riven ost efter behag..Skjuts in i ugnen 20 minuter på 200 grader..Till detta gjorde jag en sallad med melon riven broccoli salladsblad gurka tomater och rödlök..Pricken över i creme fraiche med riven vitlök..Den blev det tjäta i vill jag lova skulle kunna döda 2 meter hög bambu om jag andades på den..Supermums så ät och var glad..
 

Muminfärs

Smoothie..lite muminfärs clementiner och jordgubbar. Jobbarhelgen är på G...

14 dagar kvar till 40 & Budapest

Nu är det inte långt kvar tills man fyller 40 endast 14 dagar kvar känner mig dock som 25.. 40:e året precis på dagen lyfter planet mot Budapest som är min present från min underbara sambo..

Kvällens matintag..

Kyckling sallad går inte av för hackor..Supergott..

En ledig dag går alldeles för fort..

Idag har jag varit ledig och jag undrar vart tiden tog vägen? Större delen av dagen har jag spenderat i Ullared det var jag och en hel del andra..Väl hemma efter många timmars vandrande till höger och vänster bland galna kärringar och uttråkade gubbar hämtade jag upp min pensionerade kollega Ingrid, och vi åkte ut på landet och köpte ägg..Å nu blommar löken minsann så jag och honey har tagit oss i kragen smekmånaden är över och det är dags att komma tillbaka till verkligheten..Vi siktar nu på Beach 2022..

Då var man på G

Då var det dags att ta sig i kragen..Jag är på G...Man kan säga att smekmånaden är över och man får återgå till verkligheten..Den innebär att inte bli rund som en boll igen..

Renovering igen..

Då var det klart..

Fint

Måste dela med mig av en bild jag tog idag på väg hem från Halmstad. ..Underbart..

Odlarnisse

Japp jag känner mig nöjd med att det jag har planterat över huvudtaget kommer ovan jord..Det tar sig med dillen och paprikan..

RSS 2.0