- 2,7 kg

(null)
Första veckans vägning avklarad! Som alltid så ger det ju alltid ett bra resultat när man börjar ta tag i sitt liv! Dags för vecka 2.

Sveriges värsta bankrånare

(null)

(null)

(null)

Idag blev det utvecklingssamtal med sonen och övningskörning! Köpte på vägen hem en bukett med härliga tulpaner till mig själv! Älskar tulpaner och könde att jag var vär det! Tog sedan en 5 km promenad, får väl försöka få upp flåset och sluta vara så jäkla lat! Fick tipset att lyssna på en podd av min dotter "Intervju med Sveriges värsta bankrånare" Är ingen poddälskare men denna var riktigt intressant! Kommer kanske  bli så att jag försöker mig på en podd till! Riktigt avkopplande att lyssna på under en promenad! 

Utvecklingssamtal

(null)

Godmorgon! Idag är en ledig dag! Det blir utvecklingssamtal med sonen och sen ska det bli läsa av! Måste komma in i mitt läsflow! Kanske borde man ta tag i en promenad också, ja orkar jag så orkar jag är ju ganska lat numera! 

Ha en fin dag! 

Orientalisk köttgryta med mango chutney

(null)
Bakade lite bönbröd idag, man tröttnar lite på knäckebröd så detta är ett bra alternativ! Till middag blev det orientalisk köttgryta med mango chutney, supergott och kommer absolut att göra det igen! 9 sp per portion och receptet är för 4 personer! 

Många mailar mig om recept till maträtterna jag lägger ut.Tyvärr har jag inte tid att lägga ut så mycket men testa gärna Viktväktarna om du vill ha tillgång till masdor av härligt goda recept! Om du klickar på länken och blir medlem så får både du och jag en gratis månad! Kan ju inte bli bättre :) 

Bli medlem i Viktväktarna 

(null)

(null)

(null)


Nya lurar

(null)

Idag blev det en favorit i repris, Jalfrezi med kyckling! Blir en massa mat och gott är det! Idag kom de nya lurarna också så snart blir det ut och promenera! 
(null)

 

Första dagen

(null)
Tack så mycket, ja det var ju ett tag sedan! Första dagen avklarad. Appen har fått ett helt nytt utseende sedan sist och blivit mycket bättre tycker jag! 

Nystart

(null)

Då var det nya tag som gäller, och som varje år vid den här tiden så känner man sig taggad till tusen! Kånner mig ändå nöjd att jag inte gått upp så himla mycket med tanke på vad man stoppat i sig sedan början av augusti då jag vägde mig sist! Sen resan Till USA där man bara tryckte i sig onyttigheter i 3 veckor! Nu blir det andra bullar av och får se hur länge man håller i denna gången! Börjar dagen med bönbröd och ägg 0 sp känns som en bra start! 

Nytt år nya möjligheter

(null)

Ja då var det dags igen! Nytt år och nya möjligheter! Har dammat av en gammal vän, vilken gång i ordnigen kanske ni undrar? Ja inte vet jag troligen en gång i mängden som jag glömt att räkna! Men huvudsaken är att man tar tag i det och man är faktiskt inte mer än bara människa! 

Godingarna på besök

(null)

Idag kom Godingarna på besök! Full fart så Mormor knappt hann med! Jösses vilken energi de har de små! 
(null)


IKEA Museum

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Igår åkte vi på utflykt till Älmhult för att besöka IKEA Museum! Har aldrig varit där tidigare och det var ett trevligt besök! Älskar ju gamla saker och jag måste nog vara född i fel tidsperiod! Fanns en massa roligt att kolla på och det hängde även möbler i taket! Man kunde fotografera sig själv till ett omslag till IKEA katalogen och det var ju lite småroligt! Väl värt ett besök och inträdet var 60 kr. Vi åt även de omtalade Italienska Köttbullarna, mums supergoda! 

RSS 2.0