Bio och lövbiff

(null)

(null)

Ikväll var vi på bio och såg Greenland, säger bara wow vilken bra film, den bästa jag sett på länge! Blev mat kl 21 idag och mums det var riktigt gott! Lövbiff med tagliatelle och tomat.

Lövbiff med tagliatelle och tomat

Fotopussel!

(null)

(null)

Idag blev det ett pussel på 504 bitar som jag fick av mina barnbarn när jag fyllde! Troligen det finaste pussel jag någonsin kommer att pussla! 

Helgkyckling

(null)

Ikväll blev det Helgkyckling. Bytte ut riset mot pasta.

Helgkyckling

Pussel med kaffekoppar

(null)

(null)

Detta pussel passade mig utmärkt, skulle vilja ha varenda kopp! 

2 lediga dagar

(null)

(null)

Godmorgon! Vilken lyxig vecka man har, ledig två dagar på raken innan helgjobb, man får ju bara tacka och bocka!

Så söt

(null)

Redan en månad så fort tiden går, söt så mormorhjärtat smälter! 

Grillkväll på jobbet

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Idag var det ju kanonvöder igen efter regn och rusk! Vi prickade in vår grillkväll på jobbet med våra boende perfekt!

Vilken helg

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Vilken helg det har varit, har hunnit med så mycket! Rensat massa skit och kört en hel släpvagn till tippen! Letat fram mitt gamla Nes Nintendo och skivspelare och man har fått en rejäl dos av Nostalgi! Har blivit gott att äta och dricka! 

(null)


Tacolasange med kyckling

Fisksoppa med aioli

Grillad kycklingfilé med fransk potatissallad


Begagnade båtar i Göteborg

För många år sedan då jag  var ung och gick i grundskolan blev jag uttagen till att få följa med på en båtresa. Vi var ett gäng ungdomar som skulle lära oss att manövrera en segelbåt som var 100 meter lång. Vi skulle utgå från Stubbeköping och segla vidare till vad det då hette Östtyskland. Vidare till Bornholm och sen hem igen. Minns hur spännande det var. Hade ju aldrig någonsin befunnit mig på en segelbåt och enligt mig var den enorm. Vi hade olika uppgifter och vi alla fick testa på att styra laga mat nere i kajutan och att stå hundvakt. Hundvakten kommer man aldrig någonsin glömma. Man fick stå längst fram i fören och hålla vakt så man inte skulle köra på något. Jag stod där mellan 02.00-05.00 kommer aldrig att glömma denna upplevelse och man var totalt dyngsur och vågorna slog hårt emot en. Vi kom fram till Stralsund och där var precis som om man kommit mitt in i en film. Vi hade ju moderna kläder och de ungdomar vi mötte hade kortbyxor och knästrumpor och skjorta. Vi for vidare till Bornholm och därefter hem igen. Det var verkligen en fantastisk upplevelse som man gärna hade gjort om, fastän man mådde illa från och till speciellt när man skulle sova och låg i våningssängar inne i båten. Fanns hängmattor också men de fick man nästan slåss om. Nä kanske är det bättre att skaffa  begagnade båtar nära Göteborg, det hade nog varit lugnare att segla runt i skärgården.

 

 

Godingarna

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Idag blev det en runda till barnbarnen! Full rulle och lite till! 

En torsdag

(null)

Idag inviger jag en av mina nya kaffekoppar till frukosten! Ska läsa några kapitel innan det blir en tur till mina godingar! 

Ledig dag o pussel

(null)

(null)

Idag har varit en härligt ledig och regnig dag! Pusslat klart ett pussel till och jag har redan börjat på ett nytt! 

Svar på antikroppstest covid 19

(null)

Då har man fått svar på antikroppstetet för covid 19, så nu vet man att man kan insjukna i skiten! Men det var ju väntat har ju varit förkyld 3 dagar men inga andra symptom! 

Lax med saffranspotatis

(null)

Ikväll blev det grillad lax med saffranspotatis! Hade glömt hur gott det är så det får bli snart igen! Receptet kommer nedan! 7 sp per portion på viktväktarna blå! 

Grillad lax med saffranspotatis

(null)


Emelie Schepp - Vita spår

(null)

Dags för del 2 i serien om åklagare Jana Berzelius "Vita Spår"


Indisk quorngryta

(null)

Idag blev det indisk quorngryta 5 sp (blå) riktigt gott och mättande! 

Indisk quorngryta

Anikroppstest

(null)


Idag var jag och tog antikroppstest för 
covid- 19 man får passa på när jobbet står för kostnaden! Var ju förkyld i början av året men troligen en vanlig förkylning! 

Airfryer

(null)

(null)

Ikväll blev det 200g kycklingburgare och potatisklyftor med vitlöksdipp! Invigde även vår nya airfryer! 

Sugen på att testa Viktväktarna? 
Klicka här

Handledsstöd

Jag har under många år haft problem med mina händer och handleder. Det började då jag väntade mitt första barn. Varje natt så domnade båda händerna bort och det brände som eld i armarna. Jag tänkte inte så mycket på det  och lät det vara så. Vaknade en massa gånger under natten och fick skaka liv i armarna och försöka hålla dem nedåt så gott det gick. Tillslut så fick jag söka för det för det var ju olidligt, denna brännande smärta var ju hemsk.Jag fick då tid till en sjukgymnast som rekommenderade handledsstöd nattetid och att det nog var carpaltunnelsyndrom som orsakade mina domningar och att det var vanligt under en graviditet. Stöden gav en viss hjälp men jag hade kvar problemet efter att mitt första barn hade fötts. Det blev då operation av båda händerna. Det gick några år och samma problem kom tillbaka. Man opererade då om båda händerna tills det kom tillbaka en tredje gång och ännu en operation av händerna. De sa att jag kommer nog få leva med dessa domningar. För några år sedan var jag hos en osteopat och efter den första gången jag varit där var mina domningar borta. Han sa att problemet med mina domningar har suttit i nacken. Inte konstigt att inte mina operationer hjälpt.

 

Bild lånad från rehabgrossisten
 

Liba pizza

(null)

Idag blev det Libapizza! Min pizza 7 sp en vanlig 54! 

Schmidt Puzzle

(null)

(null)

(null)

Ännu ett pussel klart! 

RSS 2.0